Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 12 Guests are viewing this topic.

alecu26

Si cand te gandesti ca unii se laudau ce smecheri au fost ca au reziliat contractual cu Bechtel. Inclusiv tronsonul Suplacu Bors...care a fost o oferta concreta de la Bechtel sa-l termine cu 240 milioane euro. Incredibil.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

esendy

in ce an a fost oferta, dar rezilierea?

Europiu

2012. O dată cu apariția ministrului și ministerului "marilor proiecte". Marilor rateuri, mai degrabă. Dar, din ce țin eu minte, a fost mai mult inițiativa primului ministru de atunci. Ca și acum, în căutare disperată de surse pentru a "da banii înapoi la oameni".
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

palient

Cluj-Napoca va fi conectat  prin A10 la autostradă ,  ca urmare, toată prioritatea trebuie pusă pe  autostrăzi în Moldova, unde nu avem nici măcar un km. de autostradă.

avumit

Nu este un lot blestemat! Ci doar prostie si marlanie a celor de la "drumuri". Acolo compania trebuia sa termine singura, dar nu s-a vrut! De ce sa se vrea?

horatiu.cosma

Cum sa termine cnair singura lotul ala  :lol: :lol: :lol:? Sute de coloane, ridicat si transportat grinzi de 160 de tone, structuri, umpluturi, asfalt etc. Ei abia s-au descurcat cu o gramada de mini-licitatii la OS3, nicio sansa la mai mult.

GDPR

Inteleg ca la OS3 nu se descurca prea bine, vezi spatiile de servicii.

alecu26

rezilierea a fost ceva de genul....Inceputa de Boagiu...finalizata de Sova. Cu toate ca pana in acel moment...au mai fost tentative.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

paulmare

reziliere cu clauza penala activata, adica Sova tanarul a platit o gramada de bani lui Bechtel sa plece fara sa faca nimic, nici actiuni in instanta, dar nici lucrari pe santier

florin74

^^Alecu26

Boagiu reziliase pe loturile neincepute. Suplacu Bors il negociase la 250 milioane euro.(finalizare)
A venit idiotul si imbecilul de Sova si le-a dat 37.2 mil euro sa plece.
http://stiri.tvr.ro/anunt-oficial-contractul-cu-bechtel-reziliat-romania-plateste-daune-de-37-2-milioane-euro_31090.html#view
Si marele Ponta, care acum pozeaza in falnic luptator anti-PSD, il aproba.

O sa ne coste dublu acum, cu intarzieri si cu preturile care au bubuit.

dr4qul4

:lol: Cu ce mai construia Bechtel autostrada? Mai aveau ceva pe aici? nu cumva utilajele lor cam disparusera la momentul rezilierii?
Cand a fost semnat contractul pt Suplacu -Bors si cand a fost reziliat?
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

ciprebbe

Nu disparusera, si erau inca destule chiar si in baza de la Savadisla, Cluj. Am fost dupa cativa ani ( cand deja lucra UMB-ul la Gilau) in cortul de la Savadisla in care s-a tinut licitatia "American Style" Am vazut cum s-a dat la fier vechi celebrul lansator......
Si eu regret ca nu am lasat Bechtel sa faca in 2 ani acei 64 de km si sa circulam azi pe ea , tot autostrada tanc ar fi iesit.
Mai bine sa ratacesti in padure decat fara padure!
E-republik

A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe

avumit

Ei si ce se bucurau toti, indiferent de nuanta politica de reziliere.
Sunt din ce in ce mai sceptic ca se va mai face ceva...

Europiu

Iar contractul original tot nu a fost găsit, așa-i?
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).

tom_sawyer