Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

8 Members and 42 Guests are viewing this topic.

Hercule

^^ La pasajul peste autostrada la Campia au aparut profile metalice pentru pod, asemanatoare cu cele de la pasajul Hadareni. Nu am poze, era aproape intuneric.
Deșteaptă-te române!

pentium10

Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures

djchris

In Ungaria se lucreaza la autostrada, am fost recent pe drumul de la Berettyoujfaul catre Debretin. Au terminat deja nodul rutier de dupa Berettyoujfaul si probabil ca in curand se va putea merge pe el. Autostrada din partea de vest a Debretin-ului M35 este super ok facuta, am iesit pe drumul de legatura 481 pentru ca restul era in lucrul (nu e deschisa).

Hercule

Fata de ce e in filmare sunt mult mai multe profile si mi s-a parut ca s-au apucat de sudura.
Deșteaptă-te române!

Bulwyn

^ Da, confirm si eu, is mai multe profile

realfanady

??? @djchris: Cand ai fost? Portiunea aia de la Debretin pana la Berettyoujfalu teoretic e deschis din 20 decembrie.

cri123

Salut, am fost eu acum 2 săptămâni, așa e: M35 e deschisă de la Debrecen pănă la vreo 4 km de Berettyoujfalu, unde practic se întâlnește cu M4 și se iese imediat de pe autostradă.

M4 de la intersecția cu M35 este în lucru spre granița cu România, dar nu e deschisă traficului (era dat mai sus termenul de deschidere la început de 2020).

La M4 se lucrează intens și între Szolnok si Budapesta, dar asta e altă poveste.

Noi mai avem de așteptat să mergem din Cluj până la graniță civilizat....

Ciprianul

In 1 Martie voi fi prin zona pe la Biharia cu o Drona sa vedem din aer cum arata ,,mobilizarea,, celor de la Selina.
Romania....o tara unde toti dar absolut toti pot face un ban...egal CUM dar fac.

mmv1

La doua luni de la semnarea contractului, toata lumea e interesata de "mobilizarea" de la Selina....Pe Rasnov - Cristian, e o tacere asurzitoare la 1 an si 6 luni de la semnarea contractului...

horatiu.cosma

Cica ar fi fost programati in CTE CNAIR saptamana trecuta sa prezinte din nou PT-ul, dar nu s-au prezentat...

Ciprianul

@mmv1 ai dreptate poate ca nu e asa interesant acest contract al Selinei. Dar cred ca e un segment care daca ar fi terminat cat de cat in timp rezonabil,ne ar mai scoate din rahatul in care suntem la capitolul Constructie Autostrazi. E adevarat ca orice km in plus e binevenit.
Romania....o tara unde toti dar absolut toti pot face un ban...egal CUM dar fac.

Hef

La intrarea A3 in Bucuresti, breteaua spre Dimitrie Pompeiu deja s-a lasat pe o lungime de ~ 50 m. Au pus semnalizari sa ocolesti zona. Are 3 luni de la deschidere?

Ionut

Hef

La bordura s-a lasat. Si trotuarul in acea zona s-a lasat.

Au pus balize (sau cum se cheama acele semne) sa nu se apropie masini de bordura.
Este "valurita". Probabil in acea zona sunt conducte. Si nu au tasat cum trebuie.

voicul

Sunt 2 poze, dar nu se vede bine situatia:

Autostrada Urbană: s-a lăsat asfaltul pe o bretea la intrarea în Bucureşti, la numai două luni de la inaugurare FOTO

naugurată în urmă cu doar două luni, Autostrada Urbană prezintă deja probleme. Astfel, pe una dintre bretele a apărut o tasare, iar zona a fost împrejmuită cu balize. Constructorul elen Aktor se va ocupa de reparaţii în baza garanţiei, au spus pentru ECONOMICA.NET reprezentanţii CNAIR.

Pasionaţii de infrastructură au semnalat luni dimineaţa că la intrarea A3 în București, breteaua spre Dimitrie Pompeiu deja s-a lăsat pe o lungime de circa 50 de metri și au fost puse semnalizări pentru ocolirea zonei.

"La bordură s-a lăsat. Și trotuarul în acea zonă s-a lăsat. Au pus balize să nu se apropie mașini de bordură. Este "valurită". Probabil în acea zonă sunt conducte și nu au tasat cum trebuie", spune un membru al forumului Asociației Pro Infrastructură:)

https://www.economica.net/autostrada-urbana-tasare-pe-o-bretea-la-intrarea-in-bucuresti-la-numai-doua-luni-de-la-inaugurare_164989.html