Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 32 Guests are viewing this topic.

alexandruduma

Păi ultimele poze sunt de joia trecută. Vedem cat au progresat in 2 săptămâni și un pic.

pasadia

Eu am trecut joi dupa masa pe acolo si erau muuuulti oameni si multe masini. Chiar foarte multi. Dar mai aveam mult de mers, asa ca nu mi-am permis sa ma opresc pentru poze.

marisRO

AGERPRES: Aţi amintit de acel "ciot" de 3 km de autostradă la intrarea în Bucureşti. Când va fi gata?

Narcis Neaga: Anul acesta. Noi am fi vrut să fie gata - şi vorbisem cu constructorul să fie gata - undeva spre sfârşitul lunii august, însă au fost 42 de zile de ploaie, înspre 50 de zile, care ne-au dat peste cap şi nu numai aici. Peste tot. Acesta este motivul esenţial pentru care nu poate fi dat în trafic în august, dar anul acesta va fi gata. Categoric va fi gata! Face parte dintre cei 100 de kilometri. Noi am zis maximum luna noiembrie, dar va fi mai repede. Oricum, până la 1 decembrie va fi gata.

În ceea ce priveşte semafoarele de la intersecţia autostrăzii urbane cu Şoseaua Petricani, suntem în discuţii cu Primăria pentru a evita blocajele în trafic şi a evita o inundare a zonei respective cu 9.000-10.000 de vehicule zilnic care ar veni din autostradă spre Bucureşti. Nu credem că se va întâmpla acest lucru. Discuţiile pe care le avem cu Primăria vor duce în final la o soluţie care nu este prea târziu ca să fie implementată. Am văzut că Primăria a început să lărgească strada Fabrica de Glucoză - bineînţeles că asta va fi oarecum peste un an - însă, până atunci, ca soluţie provizorie, vom avea grijă să nu se creeze nici conflicte de trafic şi să nu se creeze ambuteiaje în zona respectivă. Măsurile pe care noi le vom lua vor fi implementate până la a da în trafic acel rest de autostradă.

Plus ... Mizăm pe două loturi din Câmpia-Turzii-Ogra-Târgu Mureş, loturile 1 şi 2.

De asemenea, vom finaliza podul peste Someş ca să putem uni nodul de la Turda, să mergem mai departe pe A3, unde avem aproape 9 km finalizaţi şi recepţionaţi, dar nu sunt în trafic, făcuţi de la Gilău la Nădăşelu. Cam astea sunt. Total, plus cele două loturi la care le-am dat drumul (loturile 3 şi 4 Sebeş-Turda - n. r.), ajungem la 100 de kilometri - 100 şi un pic.

Sursa: http://www.economica.net/narcis-neaga-toate-provinciile-istorice-ar-putea-fi-legate-prin-autostrazi-undeva-in-anii-2030-2040_157090.html#ixzz5NxYMI0Li

danutzu_1069

Sa revenim cu picioarele pe pamant, si sa va spun ca pe A3, la podul dinainte de Moara Vlasiei se executa reparatii la faimoasele trambuline, de la rosturile de dilatatie, care dupa cum bine simtiti de fiecare data, au fost montate in plan orizontal si nu in planul caii de rulare. Cu ocazia asta se reasfalteaza podul si un pic inainte si dupa pod.

Iceman

Saptamana viitoare TS va avea 90% realizat din acest proiect la podul de la Gilau...Sa lucrat intens in aceasta perioada....Pacat ca nu putem vedea progresele realizate zilele astea  :)

DUDDY

Am trecut azi prin  nodul de la Gilau si era balast stabilizat si pe sensul Gilau-Nadasel si pe restul bretelei. Din pacate fara poze.

Ionut

Vad ca in SEAP data a ramas 08.08.2018 pentru Suplacu-Bors (toate cele 3 loturi). Avem informatii pe surse?

realfanady

paulmare

Ciotul de la intrarea in bucuresti doar cu o mare minune va fi terminat anul asta
se vede si pe graficul de "progres" cat mai e

Tavi

@paulmare: ar mai fi 16% ... nu e imposibil ... sigur depinde de mobilizare ...

Skynick

se termina si intr-o luna daca doresc

panda_no 5

Nu va fi gata in nici un caz anul asta.
M-am saturat de tronsonul asta pina in gat!!! ( de cand tot aud ca se finalizeaza ).
Se misca tot ca melcul constructorul.
Daca vedeam pe santier furnicarul UMB mai credeam ,..... dar asa.....

Sorinus

Din ce am vazut in ultimul film, toate structurile sunt gata, si mai e de facut doar o rampa la popasului. In rest, asfalt, care merge repede, parameti, care merg la fel de repede, marcaje si gata. La A4 cu DN39 au facut giratoriul intr-o noapte.

voicul

^Chiar si cu ritmul de melc al Aktor, teoretic nu ar avea de ce sa se intinda mai mult de 2018.
Mai optimist: octombrie.

rizzuh

Parca nu aveau suficienta alocare bugetara pe anul acesta pentru bucatica Aktor. Le-au alocat si restul banilor la rectificare?