Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 9 Guests are viewing this topic.

Cristi N

Acum nici eu nu le mai pot vedea, inca e vizibil comentariul lui Horatiu. Presupun ca sterg comentarii negative la greu.  >:(

Tavi

S-a ajuns la 20 de comentarii dar nu mai pot vedea nici unul  >:(
Halal transparenta cnair!

voicul

"În același articol, asociația se referă tot în necunoștință de cauză la stâlpii LEA aflați în apropierea pasajului de peste strada Popasului din județul Ilfov, și pretinde că din cauza acestora, constructorul nu își poate derula lucrările."
"În ceea ce privește stâlpii LEA din apropierea rampei de sud a pasajului peste Strada Popasului, au fost obținute deciziile de expropriere în vederea relocării acestor stâlpi pe noile amplasamente iar potrivit contractului, relocarea efectivă a acestora intră în sarcina antreprenorului."

Cred ca daca au pus 2 paragrafe intre are mai multa logica.
Deci ce treaba are una cu alta? Daca terenul e expropiat, s-a speriat firu si nu mai incurca lucrarile?  :lol:

laszlo.robert

Nu se mai vede nici un comentariu."Domnule"ionutas cesar am citit viteza din comentariile tale. și sunt sigur că citești și forumul.Doar o întrebare pentru tine:cum este vremea in Cosovo ? Plouă la Pristina ?

mihaihedes

La Gilău se asfaltează într-o veselie. La ce mobilizare este în toate părțile nu le trebuie toată luna la TS să termine lucrarea de la Gilău. Nu știu daca nu îi trebuie la CNAIR ceva mai mult timp să recepționeze lucrarea.

SILVIUFG

Eu nu reusesc sa vad nici un comentariu acolo. Cenzura la greu.... Nu vad nici comentariile ,,catelului de paza" de pe FB CNAIR. Omul are toate sigurantele arse. Nici macar nu mai merita pomenit intr-un loc atat de fain cum este acest forum.

kitsune

Mai simplu. Puteți marca postarea de pe Facebook ca "fake news". Pun pariu ca la câteva etichetări dinastea o șterge Zukenberg direct. Si astfel nu mai dezinformează.
Natural stupidity is much more dangerous than artificial intelligence

zuma80

Nu am reusit sa vad decat un singur comentariu, care presupun ca a fost proaspat postat:

"Toți mint! Eu vă cred, sigur spuneți doar adevărul. Știu că ați construit mii de km de autostradă doar că haterii nu vor să vadă asta! Asa-i??!!! Ai drecu ciumați"
Pentru A6!

danutzu_1069

"E foarte bine ca ati obtinut autorizatiile de expropriere, credeam ca exista si autorizatia de construire din moment ce ministrul s-a laudat ca nu mai sunt blocaje birocratice. Cum, nu exista? Si atunci de ce ne miram ca sta constructorul?

Ah AC nu depinde de voi? Pai ce ati facut ca sa imbunatatiti legislatia AC? E foarte simplu sa dati vina pe constructor, pe minister, pe alt minister, si tot asa, pana la stiti-voi-cine."

danutzu_1069

Nu inteleg de ce nu dezactiveaza comentariile daca tot le steg...

Vice33

Spunea cineva mai sus de asfaltări la Gilău,  așteptăm cu mare drag niște poze să le vedem și noi... O:-) 8)

TibiV

Poate ne posteaza Adrian Rosca fila din Anexa la Legea bugetului de stat...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

GDPR

Pai am postat deja executia pe primul trimestru, in topicul Autostrazi in Romania: discutii diverse si proiecte: http://discutii.mfinante.ro/static/10/Mfp/buget/sitebuget/Anexa2notaRaportinvestitii31032017_2018_29062018.pdf

Conform raportului MF, la A3 Bucuresti-Brasov, km 0+000 - 173+300, avem asa: program - 20,956 mii lei, cheltuieli la 31 martie: 10,562 mii lei.

mihaihedes

Poate ajunge alexandruduma pe la Gilău în acest weekend să facă ceva poze/ filmare.

Trimis de pe al meu ONEPLUS A5000 folosind Tapatalk

alexandruduma

Sigur ajung duminică dimineață, îi lăsăm mâine să mai avanseze un pic

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk