Autostrada A3 București-Borș

Started by Ionut, September 14, 2011, 08:14:47 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 42 Guests are viewing this topic.

mihaionescu

marinul

Quote from: Ionut on May 02, 2018, 11:42:13 AM
Pe 30.04 a fost data limita pentru Suplacu-Bors. S-au prelungit termenele pentru toate cele 3 loturi: 30.06.2018.

Vad ca toti au trecut cu vederea informatia de mai sus, probabil fiind obisnuiti cu atatea amanari dar nici in presa sa nu apara nimic ...

rizzuh

Pai ce mai este inca o amanare... la SF A7 cate amanari au fost? :p

Ionut

Probabil se va mai amana si in iunie inca o data. Daca avem castigatori desemnati anul asta... sa fim multumiti.

voicul

Inca mai e fezabil sa se faca lotul de 6 km de la granita pana la final de 2019.

Deci unde e/ar fi asa graba?

cutter

Quote from: TibiV on May 03, 2018, 01:16:15 PM
Cred ca despre asta este vorba in HG-ul de la punctul 25.

Nu stiu ce este cu HG-ul de la punctul 22...

Două bazine de decantare de-o parte și de alta a autostrăzii undeva cam la 1/2 distanței dintre Popasului și Centură. Nu mi-e clar dacă sunt prinse în contractul cu Aktor...

raresc

Pe pagina de FB a Ministerului Transportului au aparut niste poze cu urmatorul mesaj:

Ministrul Transporturilor, Lucian Șova, a făcut o nouă vizită neanunțată pe șantierul autostrăzii A3, la intrarea în București.
Ministrul se așteapta ca mobilizarea constructorului să fie mai bună în condițiile în care există front de lucru, toate exproprierile sunt realizate, iar plățile sunt făcute la zi. Antreprenorul susține că va respecta graficele de lucrări asumate

Sursa: https://www.facebook.com/MinisterulTransporturilor/

GDPR

Daca platile sunt facute la zi, de ce pe ROGOP-ul CNAIR apar restante?

Ionut

Platile sunt la zi pentru ca asa zice Fane Ionita, seful Companiei Nationale Anti Infrastructura din Romania.

Morosanu

Buna asta cu seful Companiei Nationale Anti infrastructura din Romania!!!!! Mare mare pacat ca ai dreptate....
Politica distruge tot ce atinge.

GDPR

La ei albul e negru si negrul alb. Ionita e un produs exclusiv al serpariei numite cnadnr/cnair, un mijloc fix cum ii zic eu, nu ai cum sa-l izolezi din ansamblu.

voicul

După 8 ANI, circulăm pe încă 10 km din AUTOSTRADA Transilvania

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere decontează facturi pentru un lot din autostrada Transilvania, lucrare promisă a se finaliza în luna octombrie a acestui an.

Oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere plătesc facturile asocierii Strabag-Straco pentru autostrada Braşov-Târgu Mureş-Cluj-Oradea, lotul Ungheni-Ogra. Conform datelor CNAIR, asocierea Strabag-Straco încasează 13,3 milioane lei pentru realizarea lucrărilor celor 10,1 km din autostrada Ungheni-Ogra.

Restul (date stiute) pe: http://www.capital.ro/dupa-8-ani-circulam-pe-inca-10-km-din-autostrada-transilvania.html

Bogdan_Cluj

^ Circulam poate de la TgMures spre Campia Turzii, si dupa 10km ne intoarcem tot pe acolo ca nu avem pe unde sa ne dam jos, si ne dam jos tot pe unde ne-am urcat.

WTF

voicul

Eu am pus articolul ca sa se stie de plata.

In rest circulam ... poate sa fie si cu bicicleta, pe jos ... Cu masina ... poate cum ai zis tu (cred ca o sa puna parapeti la capete, nu care cumva sa mearga garantia si cineva sa uzeze A in orice fel).

pentium10

poate vom folosi ca pista de aterizare, ca si Aeroportul e inchis, si poate autostrada va fi deschisa pt trafic aerian mai devreme decat aeroportul
Waze advocate, Google Developer Expert, In Mures