News:

Tur de forță pe A0, 12-13 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1.

Main Menu

Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 12 Guests are viewing this topic.

Cetatean

Afirmatii facute pe jenunti...nu i-am vazut o data cand spun ca se va finaliza ceva sa faca referire la contract,grafice de executie. Adica "armele" ce le are beneficiarul pentru a grabi un constructor.

Consultanta,e inexistenta.

voicul

Si termenul PNRR sa se amanane si atunci e ok.

HaiHai

Quote from: Feri on March 13, 2025, 07:23:59 PM,,Anul acesta, cel mai probabil vom putea circula pe autostradă până la Adjud. Îmi doresc mai mult, dar trebuie să vedem cum evoluează lucrările. Este important să menținem un nivel optim al calității, dar și să accelerăm ritmul pentru a livra acest proiect conform termenelor asumate"
C.Pistol - Mediafax

Mai bine zis "sa vedem de unde scoatem banii". E greu de crezut ca cineva poate face lucrari de 6.5 miliarde cu doar 900 milioane. Pun mai jos situatia platilor pe A7 si alocarile pentru anul acesta.
Probabil Focsani-Adjud chiar e planul pentru 2025.

Powered by API/PUM imgur uploader

ncb

AUTOSTRADA A7 Focsani- Bacau lot3|
Racaciuni- Bacau

Raducu P Drum

Stef

Bacău Pașcani lotul 1. Progresul este 27%, nu 20% precum am menționat în video.

ncb

Autostrada Bacau 2025 Pascani loturi 1 si 2 14 03

Raducu P Drum

JoSo

@Stef De ce nu te sincronizezi cu Raducu P Drum?
Apreciem tare mult munca depusa dar poate decalarea la cateva saptamani unul fata de celalalt ar oferi imagini si progrese diferite fara a va repeta.

Just saying :)

Stef

^Timpul nu-mi permite să filmez în funcție de X. Filmez când pot, încerc la fiecare 4-6 săptămâni, la fiecare ciclu de liber/muncă al celor de la UMB, ținând cont că este constructorul predominant pe această autostradă. În plus, în 1-2 săptămâni de obicei nu se schimbă mare lucru, nu de văzut din dronă. Plus vreme, libere, viață  :p

Penultimul episod din acest dronathon:

Striker

AUTOSTRADA A7 Bacau-Pascani lot 3 Mircesti - Pașcani | Nod turbion cu A8

Mulțumim Răducu!

hefaistos

Nu se va deschide nimic la nord de Bacău anul asta.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Stef

Final de dronathon, dar penultimul episod.
Pe Bacău - Pașcani sunt peste 12000 metri liniari de balast. Lățimea nu o știu exact, dar sunt probabil sute de mii de metri cubi, semnificativ mai mult comparativ cu ianuarie.

hermes

Cred ca e vorba de BACAU - PAȘCANI, ar trebui rectificat videoclipul și repostat de Răducu, sigur e o eroare neintenționată.

The only time Success comes before Work is in the dictionary.