Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 21 Guests are viewing this topic.

vm75

Scuze, nu m-am exprimat corect, ma refeream doar la ultimele doua pasaje.
La Fulga se va trece prin bretele, daca nu va fi gata pasajul din nod.
La DJ102H ocolul ar fi de 4 km (de la Amaru via DC 165 si apoi DJ102D vs direct DJ102H)
La DJ103R eu nu vad neaparat un ocol, pentru ca se poate merge din Vintileanca pana in DN1B pe DC54, care are pasajul peste A7 deja finalizat.
Daca italienii termina macar bucata dintre DN1D si nodul Baba Ana, ar fi pacat sa nu se deschida si lotul Coni/Trace, chiar cu acest compromis.

Striker

La podul de la Râmnic mai sunt câteva secțiuni de suprabetonat (7 dacă am numărat corect) și se depășește încă o etapă importantă.
Vor veni și dovezile în imagini...

hvm

@vm75 sper sa nu te afli in situatia de a te trezi intr-o dimineata ca trebuie sa ocolești vreo 5 -10 km in stanga sau dreapta drumului pe care îl urmezi de obicei la dus si intors sa duci copii la scoala si apoi sa te intoarci poate la servici in acelasi loc (deci vreo 10-20km dus/intors) si il dublezi pentru ca tre sa o faci si seara. Cand esti pregatit incearca exercitiu asta timp de 1 saptamana si ne anunti daca o sa continui experimentul pentru inca 4-6 luni... si cat de fun a fost....
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

liviu.roman

Podul peste râul Râmnic și DN22 la 20 septembrie 2024 (18:30).

liviu.roman

Pasaj DJ203P peste A7 (20 septembrie 2024 - 18:30) - hartă

Voicu

Scuze, băieți, dar unde e Râmnicul în poze că eu nu reușesc să-l văd? 🙈

liviu.roman

@Voicu A rămas mai mult cu numele... îl putem vedea în următoarea poză :D

Striker

@Voicu, pe vremuri râul Rămnic era foarte mare și periculos, în 13 aprilie 1811 în apele sale s-a înnecat generalul rus Arkady Alexandrovich Suvorov, fiul celebrului general Aleksandr Suvorov (care nu a pierdut nici o bătălie în întreaga sa activitate).

LINK

TVlad

Nu cred ca trebuie sa ii subestimam potentialul distructiv. Bizar mi se pare si faptul ca nu au orientat pilele podului in directia de curgere. Sper ca au in vedere niste lucrari de regularizare a albiei dupa ce termina cu autostrada.

hummingbird

Intr-o filmare de la sfarsit de Iunie nu era nicio grinda sus pe podul de la Ramnic, posibil la final de octombrie sa avem și asfalt pe el.Sunt curios dacă o sa fie asa organizarea și la podul de la Buzau

roberthpop

Cu siguranta va fi la fel de bine!Ce-i a lor e a lor: la armari sunt grozavi!
Roberth Pop

Striker

Live Autostrada A7 Pod peste raul Ramnic

Mulțumim Răducu !

KnX

^^ Oricum, armarea s-a finalizat pe podul de la Râmnic. Fierarii cred că s-au dus deja pe podurile și overpass-urile de pe Lotul 3.
Au mai rămas echipele care se ocupă cu suprabetonarea, montarea bordurilor, etc.
După care vor veni cu hidroizolația.
Însă săptămâna viitoare este săptămâna liberă la UMB.
Și vom intra în luna octombrie.
Chiar sunt curios dacă vor avea liber, fiindcă termenul se apropie cu pași repezi.

Striker

Live Autostrada A7 Nod rutier Mandresti Munteni

Mulțumim Răducu !

mike_us

Încă un punct critic se apropie de final. La sfârșitul lunii octombrie, probabil că vedem deja asfalt pe pod.