Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 28 Guests are viewing this topic.

Stef

^ pentru a evita un apel admis și o complicație contractuală.

stangabriel

Eu inteleg ca ofertele sunt in reevaluare.

Deci nu e sigur daca iese castigator Nurol.

mirceaeliade

Poate iese Pizza sau Drum Asfalt   :troll:  :troll:  :troll:

Ionut

Nu avea ce să semneze CNAIR... s-a tot explicat... dar unii dintre voi pur și simplu nu vă puteți abține.

tom_sawyer

@Ionut: mai e valabil asta?

Cred că multă lume a pierdut firul poveștii. Deci nu există varianta ca după reevaluare să rămână Nurol câștigător? De ce?

a.l.x

QuoteContractul pentru ultimul lot al #A7, finanțat prin #PNRR, este mai aproape de #semnare!

Contestația depusă de Compania Danlin XXL SRL la pentru #lotul3 (Pietroasele-Municipiul Buzău) al Autostrăzii Ploiești-Buzău a fost respinsă astăzi de Curtea de Apel București.

În aceste condiții am intrat în linie dreaptă pentru desemnarea câștigătorului contractului pentru #construcția celor 13,9 km ai acestui lot de autostradă.

După semnarea contractului, lansat în licitație la o valoare estimată de 1,16 miliarde de lei (fără TVA), constructorul va avea la dispoziție #20deluni pentru finalizarea lucrărilor.

Voi lua toate măsurile legale pentru #executarea #cauțiunii depuse de contestatarul Danlin XXL SRL care a produs artificial întârzierea unui proiect extrem de important pentru România!

#CNAIR #dezvoltare #A7 #CristianPistol
Cristian Pistol-Facebook

NoWords

Daca se tine de ce zice, foarte bine. Merita sa fie putin "incarcati" cei de la DANLIN XXL pentru ca au blocat semnarea destul de mult timp.

Karma cum s-ar zice  :troll:

horatiu.cosma

Comunicare politicianistă. Legea 101/2016 privind contestațiile spune că "În situaţia în care autoritatea contractantă câştigă în mod definitiv contestaţia depusă în cadrul procedurii de achiziţie publică, aceasta are obligaţia de a efectua demersurile necesare pentru reţinerea cauţiunii constituite la Consiliu de către operatorul economic care a depus contestaţia, în vederea şi în limita acoperirii prejudiciilor create de întârzierile înregistrate în finalizarea procedurii de atribuire."

Deci îl obligă legea să facă treaba asta, nu că e el supărat pentru întârzieri. Dacă chiar ar fi fost supărat, dădea câștigătorul după prima decizie de la CNSC, ca să mai câștige niște săptămâni.

Stef

Nu le mai pun pe toate ca să nu umplu pagina cu prea multe poze, dar avem ceva poze din satelit de pe 15 mai fără prea mulți nori. Atașez doar cel mai avansat lot al UMB-ului.

pelan87

Autostrada A7, Ploiești - Buzău, Lot 2, TRACE lucrează și duminica, dar timid, 14.05.2023

vm75

Foarte greu se misca la structuri. Cel putin pe bucata filmata nu se vede nimic care sa imi dea speranta pentru finalizare in 2024. As paria ca Pizza termina mai repede lotul 1 si asta spune multe despre valoarea bulgarilor.

Duta C

Stef

Azi am făcut o super-scurtă filmare a nodului la care nu se întâmplă nimic.

Stef

Dacă ieri neam/ne-am enervat cu pițeri și ce mai e pe acolo, azi am filmat UMB-ul și... începerea lucrărilor în județul Neamț, în Comuna Secuieni! Ușor, ușor, UMB ajunge cu decopertările aproape de finalul lotului 1 Bacău-Pașcani.

Gio

Nici un semn despre inceputul lucrarilor pe Bacau-Pascani 2-3? Ce-or intarzia atat, au deja AC de saptamani.