Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

13 Members and 40 Guests are viewing this topic.

carutasul

presupun că o știu și ei, dar le lipsește "scula" :)

Cristian 74

Asta am mai auzit-o în contexte de viață  :lol: , dar spre deosebire de acele contexte, avantajul aici e că se poate cumpăra "scula". Și am văzut că e nevoie doar de un excavator nu foarte mare pentru a o folosi.

TibiV

SPIRI DRONE a fost foarte activ...

- Autostrada A7, Buzău-Focșani, Lot 4 UMB, Nod rutier Focșani Nord

- Autostrada A7, Buzău-Focșani, Lot 1 UMB, Pod peste Râul Buzău

- Autostrada A7, Ploiești-Buzău, Lot 2 CONI-TRACE, Nod rutier cu DJ100C
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Konter

Quote from: shogom on May 04, 2023, 10:52:15 PMSe pare ca Retter a primit vreo 10 camioane Truston. Nu se ocupa exclusiv de structuri? Se baga si la terasamente?
Poate ii mai scoate pe Pizza din rahat...
Retter lucra anul trecut si pe A2 la podete si covor asfaltic. Cred ca isi diversifica activitatea, dar camioanele ajuta si la constructia de structuri.

alexa_adrian2001

(putin offtopic dar cu referire la piloți)

La noi in Oradea se lucreaza la o serie de pasaje pentru care s-au forat putin peste 2000 de piloti. Unii dintre batrani vazand ca noaptea constructorul decapita capatul acelor piloti forati a concluzionat: "ce lucreaza ziua darama noaptea!" :)))
Pentru intelegerea mea: care e explicatia ca trebuie decapitat? Din ce am inteles ar fi beton amestecat cu pamant?

Apropo: cred ca folosind acea masinarie rezolva foarte rapid in comparatie cu folosirea picamerelor. Poate un castig de timp de peste 50%?

Ionut

Da, este beton "contaminat" (parcă chiar ăsta e termenul tehnic) dar dincolo de asta trebuie ca elevația să se lege de fundație (armătura elevației să o prinzi de cea a fundației).

GRG

^^
Echipamentul montat pe bratul excavatorului este utilizat in detrimentul pikamerelor pentru a evita riscul provocarii unor fisuri in pilot, printre altele. Din ce am inteles merge la fel de repede si cu piconul, dar, exista riscul amintit (in mod normal nu ai voie cu pikamere/picon).
Surplusul din lungimea pilotului ce trebuie decapitat, lasa barele longitudinale (intregi) ce vor asigura transmiterea corecta a tensiunilor din blocul de fundatie, si indeparteaza betonul contaminat, exact cum ai si punctat.

maxxhl

Quote from: Ionut on May 06, 2023, 08:23:47 PM"Folia" este un material plastic în esență și este din categoria geotextilelor. Rolul principal este de a nu permite apei să urce în straturile de umplutură și ajută și la capacitatea portantă.

De fapt, acea geogrila are doar rol de armare, nu cred ca are vreo legătură cu oprirea circulației apei.

TibiV

Tot de la SPIRI DRONE: Autostrada A7, Ploiești-Buzău, Lot 1 Pizzarotti-Retter, Nod rutier DJ100C

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

GIV

cred ca pe loturile 1,2 din pl bz lucreaza mai mult cei de la arheologie.. :lol:  :lol:  :lol:

Siciltir

^peisaj selenar, no offence!

sillentium

Curtea de Apel București amână decizia la contestația Danlin XXL pentru lotul 3 Pietroasele-Buzău

portal CAB

NoWords

pelan87

^^
Nu pare a fi nicio amanare, din contra. De la bun inceput, primul termen a fost stabilit pe 12.05. Faptul ca astazi apare pentru acel termen din 12.05 solutia "Amana cauza" si, totodata, apare si un termen nou pe 10.05, pe mine ma face sa cred ca de fapt termenul a fost devansat cu 2 zile, nicidecum amanat.

Sa vedem totusi ce va fi maine.

ovicor

Poate e redactat gresit, fiind vorba de 10.06!