Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

12 Members and 44 Guests are viewing this topic.

reed

Daca s-ar vrea s-ar da drumul pe Halfprofile pe unde sunt lucruri mai dificile de făcut.Dar rămâne de văzut

hefaistos

Nu va faceți griji, o sa vedeti deschideri la 3-6 luni între ele. Nu uitați ca in 3 ani UMB trebuie sa termine pana la Pașcani.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

naivu

^^Nu se încurcă nici mt/cnair nici constructorul cu deschideri parțiale pe HalfProfile, mai ales cât timp se încadrează în termenul contractual +/- 3-6luni. Ar trebui să fie probleme cum sunt pe A10 la alunecarea de la Oiejdea!

Drive_140

Quote from: Fred on April 27, 2023, 02:03:07 AM- ocolirea Focsaniului e inutila fara tronsonul din sud
Orice lot sau chiar un fragment dintr-un lot este util. De exemplu, LOT4 de lângă Focșani va devia o parte din trafic local și va descărca centura (DN2) pentru tranzit.

Skynick

cred ca UMB o sa finalizeze prima data pe DX12 bucata avansata, dupa care A7 - Focsani, dupa care A3 un segment. E mult mai abordabila A7.

Stef

Acum, nod A7x100C

(GPS)

(GPS)

(GPS)

Powered by API/PUM imgur uploader

Stef

Astăzi am ajuns în comuna Filipești unde UMB s-a apucat de treabă pe Bacău - Pașcani, Lot 1.

Centura Bacăului era plină de furnicuțe portocalii.

pasa_andrei

Autostrada A7 - Lot 1 - Nod Rutier A3-A7

Am mers in weekend la Pizzarotti in vizita si nimic nou sub soare.  Ritmul clasic. Au foarte multe utilaje, dar care stau si cam atat. 

Enjoy!

rota

Feri

QuoteA7 - secțiunea Pașcani - Suceava. Studiile geo au ajuns la 95%., iar în paralel se lucrează la avizele necesare pentru obținerea acordului de mediu. Am spus-o și cu alta ocazie, ritmul este destul de greoi.

A7- secțiunea Suceava - Siret. Progresul pe acest sector este nesemnificativ. În continua se trage de timp.
https://www.facebook.com/impreunapentrua8.ro/posts/pfbid0oEo6UPqbYVByzQ32Ku6fwq1Abpgrrf5scPWwYAdZKbs9bcL2u8jtG89PSQzxYDePl

TeoH9

Studiile geo tot sunt pe la 95% de vreo 6 luni

Acer Albereto

Quote from: TeoH9 on April 28, 2023, 07:12:40 AMStudiile geo tot sunt pe la 95% de vreo 6 luni

este totusi un progres minor fata de acum o luna - 95% fata de 85%
24 martie - Împreună pentru A8
"A7, Pascani-Suceava. Pe acest tronson se desfășoară în continuare studii geotehnice - stadiul actual fiind de cca 85%. (analizele probelor de laborator fiind 75%) Din pacate, in ultimile doua săptămâni pe acest traseu a operat un singur utilaj, care a reușit sa foreze cca 96 ml. din totalul de 780ml.In vederea obținerii acordului de mediu se așteaptă avizele de la RIM, SEICA, SEA."

KnX

Și un articol dintr-unul din ziarele locale ale orașului Suceava, în care se anunță finalizarea forajelor pe tronsonul Pașcani - Suceava.

https://www.monitorulsv.ro/Local/2023-04-29/Gheorghe-Flutur-anunta-finalizarea-lucrarilor-de-foraj-pentru-tronsonul-autostrazii-A7-de-la-Pascani-la-Suceava

Ionut

Delectați-vă cu asta, că mâine dimineață vine valea plângerii pe Mizil-Spătaru! :(( Pe cei câțiva patreoni i-am băgat deja în depresie.