Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 16 Guests are viewing this topic.

mirceaeliade

doar ca PNRRul are conditii mai restrictive decat ce bani au fost/sunt folositi pe A0/A3

pelan87

Autostrada A7, Ploiești - Buzău, Lot 2 - CONI la lucru pe sectorul lor (21.04.2023)

Filmare cu sectorul pe care lucrează constructorul românesc CONI, la Autostrada A7, secțiunea Ploiești - Buzău, tronsonul 2 (Mizil - Stâlpu). Filmarea este realizată vineri, 21.04.2023, și surprinde tot sectorul de 9 km de care se ocupă Coni (partea dinspre Mizil). Pe ceilalți 19 km ai tronsonului 2 (înspre Buzău) lucrează bulgarii de la Trace Group.

În momentul filmării constructorul era mobilizat și se lucra în mai multe puncte de pe traseu. Deși umiditatea din sol este destul de ridicată, cei de la Coni lucrează la terasamente, dar și la structuri (podețe și poduri ale autostrăzii). În imagini este surprinsă și zona organizării de șantier a celor de la Coni.

NoWords

Se pare ca UMB a revenit la munca. Trec basculantele pe centura Focsani in veselie  :lol:

Stef

Ceva info de la Nod Bacău Nord spre Pașcani? Aș vrea să dau o fugă până acolo.

mike_us

Din filmare nici Coni nu lucrează rău. Sa speram ca devin si ei o surpriza plăcuta si o sa crească. Ar ajuta sa avem măcar 2 firme romanești decente.

Ionut

Avem filmare completă de la Pizzarotti. Mâine dimineață la Patreoni și poimâine dimineață la toată lumea. Sunt tare curios când mă uit la ea în seara asta dacă mi se umflă vreo venă sau nu. :-[

TibiV

Eu cred ca ar trebui sa iei un calmant inainte de vizionare...  :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

GAC

La pizza problema nr. 1 e lipsa de consecventa, chiar daca vom vedea activitate satisfacatoare, orice extrapolare pe mai mult de o luna (sau pana la termenul de plata catre subcontractori) este un demers naiv. nu putem avea incredere in ei de la mana pana la gura.

rota

Șapte fermieri cu terenuri cultivate cu grâu și rapiță ce urmează să fie expropriate pentru Autostrada A7 București – Bacău cer ca lucrările să fie amânate după 1 august ca să poată recolta

Propunerea Grupului suport care va fi trimisă Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere este ca lucrările de pe sectorul de autostradă Bacău – Paşcani să fie planificate şi programate etapizat, astfel încât fermierii să îşi poată recolta producţia până la 1 august.  sursa

mirceaeliade

^ Eu zic sa trimita cererea direct la Bruxelles sa le explice acolo cum recolta pe un an merita riscul de a nu primi milioanele din PNRR cu termenul nenegociabil de terminare a lucrarilor

archaeus

Am vazut filmarea cu lotul Pizza .... of ce chin, ce dor, ce jalee maaa

mdragos

De ce te asteptai la mai mult? Pizza stie sa planifice perfect lucrarile , chiar la ora. Vor termina exact cand vor ei. Statu roman nu are nici o metoda sa schimbe planul lor.

BogdanP

Lucrări pe tronsonul Bacău-Pașcani, lotul 1, în apropierea localității Filipești.

Horațiu 87

pun si eu doua poze tot din acea zona, mai exact intre Filipesti si Dumbrava, aproape de intersectia cu Beresti-Bistrita din locul unde A7 va supratraversa/subtraversa DN2

NoWords

Pe final de lot 3, respectiv inceput de lot 4 din Focsani Buzau se lucreaza si la ora asta, era un furnicar de basculante portocalii ce aduc balast.

Nu am cum sa filmez din pacate.