Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 9 Guests are viewing this topic.

dr4qul4

E mai bine sa nu se grabeasca la descarcarile arheologice si sa le verifice cu grija.
Au destule alte locuri unde pot lucra. 1-2 km de terasament se poate face in 3 luni si de pizzari.
Avem insa niste gauri in istorie si cam a venit timpul sa le umplem.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

alexa_adrian2001

A intrebat si TibiV: ce asfaltari de test sunt astea pe distante mai lungi de 100/150?
A turnat beton stabilizat prima data oare? Din video nu imi dau seama.

hvm

Judecand din prisma a ceea ce UMB trebuie sa faca daca nu e ok rezultatul analizelor (adica sa refaca tot) eu cred ca cei de la UMB sunt destul de siguri ca munca lor e ok. Si in paralel trag cat pot de mult de timp.... ca sa faca cat mai multe in acel timp limitat pe care il au. Nu inteleg de ce e lumea asa de nemultumita de acest aspect. UMB o face pe barba (banii) lor

Ce bine ar fi sa faca si actor si pizza la fel..... Vise domnule, vise....
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

TibiV

Si "portia de filmare" de la SPIRI DRONE: Autostrada A7, Focșani-Bacău, Lot 3 UMB, #AutostradaMoldovei, #UMB

Descrierea filmarii facuta de SPIRI DRONE: "Filmare aeriană pe lotul 3 al Autostrăzii A7, Focșani-Bacău. Lotul 3 se întinde între Municipiul Bacău și localitatea Răcăciuni și a fost filmat pe porțiuni la începutul lunii aprilie. Autorizația de construire a fost emisă la începutul lunii aprilie."
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

oneLess

Nu vreau să descurajez, dar pe DEx12 Tronson 3 au așternut, deci au așternut, un strat dinăsta de probă de 1 an plus ceva.  Niciun centrimetru de asfalt de atunci pe restul tronsonului.
La olteni e cu tronsoane nu cu loturi ! Eeee ... :)

mirceaeliade

O mica intrebare despre modul de lucru UMB: pe filmari am vazut multe zone unde pe una din partile autostrazii e un segment (cam aproape cat e portiunea de autostrada in sine) unde sunt urme de roti, si culturile sunt distruse, gen cum e ka 6:15 in videoul de deasupra^. E vorba de spatiu pentru drumuri de acces, sau zone unde in mon normal trebuiau sa fie folosite pentru gropi de imprumut? E vreo explicatie 'normala' pentru multele zone de acest gen unde se cam dubleaza zona de escavatoare si camioane?

ijwtsh

Nu acolo va fi perdeaua forestiera?

alexa_adrian2001

Cred ca are de a face cu faptul ca aici o sa avem si perdea forestiere, prin urmare 'zgarie' si partea aia. E doar presupunerea mea.

pelan87

Autostrada A7, UMB asfaltează și sâmbăta pe Buzău - Focșani, Lot 3 (08.04.2023)

Din cate am auzit, camioanele cu asfalt vin tocmai de la statia din Adjud, la vreo 90 km de locul in care se asfalteaza. Nu mi-am imaginat ca se poate aduce asfaltul de la o distanta asa de mare, iar el sa-si mentina o temperatura adecvata atunci cand este asternut.

vm75

Respect, @pelan87! Toate filmarile tale au localizare exacta si explicatii tehnice relevante, se cunoaste ca esti vechi pe forum  :)

GIV

Quote from: hvm on April 10, 2023, 10:46:37 AMeu cred ca cei de la UMB sunt destul de siguri ca munca lor e ok
:lol:

sunt cu atat mai siguri mai ales daca nu exista contract de supervizare. cine verifica grosimea straturilor de asfalt, de ex? cred ca DRDP ul nici nu se oboseste sa i verifice. mai sus se vorbeste de temperatura asfaltului cand este pus in opera. incep sa trec din tabara celor care isi doresc sa se deschida loturile cat mai repede in tabara celor care isi pun semne de intrebare privind calitatea lucrarilor. si pizza (florea) a asfaltat prin noiembrie pe a10 si parca a inceput sa sara asfaltul si sa fie valurit..

Bachus01

@GIV La grosimea asfaltului nu se poate fura  :lol: . Se face o carotă si se verifica ulterior. 

Iar referitor la temperatură,  banuiesc ca avem pe vreo cineva calificat pe forum sa ne spuna cat timp se menține temperatura pana se poate turna . Distanta de 90 km inseamna aproximativ 1:30 de condus + cât se mai asteapta pana ii vine randul la finisor .

Cred ca mai important la asfalt este bitumul + agregatele folosite .

GIV

de parca nu s -ar putea intelege unde sa faca carotele... :lol:

hefaistos

La temperatura (si umiditate) sunt mai relevante cele ambientale, care nu pot fi controlate, decat temperatura din camion, care poate fi controlata.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.