Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 15 Guests are viewing this topic.

mike_us

Pe lotul asta au primit OIL doar de vreo săptămâna parca?

NGC

"EXECUȚIE LUCRĂRI AUTOSTRADA PLOIESTI-BUZAU LOT 3 Pietroasele – Municipiul Buzau km 49+350 – km 63+250

Quote from: NGC on March 14, 2023, 03:42:54 PM
Quote from: NGC on February 21, 2023, 08:07:38 PM
Quote from: NGC on January 26, 2023, 11:45:06 AMIn traducere, CNAIR trebuie sa reevalueze cele 2 oferte (DANLIN si NUROL).

Umbla vorba prin targ ca s-au pus pe "reevaluat", dar nu cred ca vom avea un rezultat mai devreme de 2-3 saptamani.

Bine am zis atunci. Acum telenovela se prelungeste din nou, pentru ca DANLIN a contestat o solicitare de clarificari. Va tin la curent.

Contestatia celor de la DANLIN a fost respinsa. Sa vedem acum daca vor merge mai departe la CAB. Revin cand e cazul.

Ionut

Nu îmi e clar în cazul ăsta dacă CNAIR poate să reevalueze sau trebuie musai să stea după decizia CAB dacă Danlin merge la CAB. :o

TibiV

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

rota

Autostrada Pașcani-Suceava : CNAIR a aprobat suplimentarea contractului de proiectare cu 18 % și a acordat SEARCH o prelungire a contractului până în decembrie/Ministrul Grindeanu promitea lansarea în execuție în prima jumătate a anului

Compania de Drumuri a suplimentat cu 18 % contractul de proiectare semnat cu Search pentru Autostrada Pașcani-Suceava (continuarea A 7 până la Siret), iar prin șapte acte adiționale a prelungit contractul de proiectare cu 14 luni, până în decembrie 2023, conform documentelor din Sistemul Public de Achiziții Publice pe care le-a consultat Economedia. Conform contractului, proiectantul ar fi trebuit să predea Studiul de Fezabilitate și Proiectul Tehnic pentru secțiunea Pașcani-Suceava (61 km.) în octombrie 2022. Contractul pentru proiectare menționează ,,Drum Expres", dar oficialii din Transporturi s-au referit la acest segment ca având profil de Autostradă. sursa

NGC

^^^

General vorbind, bineinteles ca se poate face reevaluarea ofertelor fara a mai astepta dupa CAB, dar exista sanse ca o decizie CNSC sa fie intoarsa de CAB si astfel cei harnici din CNAIR sa munceasca degeaba, asa ca sa munceasca ei pana stiu exact daca s-a facut recurs, repectiv pana ar avea o hotarare definitiva de la CAB, este mai mult o chestie doar teoretic posibila.

In cazul de fata, solicitarea de clarificari a fost adresata chiar in timpul reevaluarii. Io ma astept ca ei sa astepte sa vada daca se face recurs ai abia apoi sa continue reevaluarea pentru DANLIN.

Ionut

Da, e logic ce zici. Să ai te rog tot stolul de păsărele pe poziții. Mulțumesc!

Raducu Popa

Tivi, scuze. Sunt impartit in mai multe directii si cateodata uit sa mai postez si aici ce mai filmez.

Raducu Popa

Quote from: NoWords on March 31, 2023, 10:55:39 PMA mai observat cineva cum se relaxau baietii?  :lol:
Filmare realizata in jurul pranzului, cred ca era pauza de masa.

mirceaeliade

@Raducu Popa multzam pentru filmare.  Daca nu am scapat eu, ca e prima de pe forum cu lotul asta.  Nu se lucreaza frenetic, dar se lucreaza "dupa calendar", asa cum ar fi de asteptat pentru un lot care a luat OIL de vreo 2 saptamani.  Daca toate santierele din Ro ar arata ca asta al UMB probabil toate lucrarile ar fi terminate nici prea devreme, nici prea tarziu, ci exact atunci cand este scris in contractul initial.

alexa_adrian2001

O gramada de recolte distruse: oare proprietarii nu au fost anuntati? Daca da cu cat timp inainte? De acu o sa ceara despagubiri?
Forza UMB!

Stef

Alaltăieri pe viscol infernal UMB lucra pe la Bacău.
Iar azi vom avea prima surpriză  O:-)

EDIT: A venit și surpriza oficial: primii kilometri de asfalt de la UMB.

ijwtsh

Surpriza de care vorbea @Stef, probabil:

Sorin Grindeanu live pe Facebook

QuoteVerificări pe șantierul Autostrăzii Buzău-Focșani, secțiune a #A7 (#AutostradaMoldovei).
Astăzi a fost așternut primul strat de asfalt pe un sector de peste 3 km.

ijwtsh

GIV

trebuia sa lasam autorul sa posteze filmarea  :lol:  :troll:
care sunt aia 3 km asfaltati? :lol:

lucruri mai serioase:
supervizeaza cineva lucrarile astea? sau la primul / al doilea strat nu conteaza calitatea?  asta ca nu cumva sa para ca
Quote from: minisoferul on April 04, 2023, 09:46:34 AMconstructorul slavit de tine 
slavesc vreun constructor...