Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 17 Guests are viewing this topic.

TibiV

Sa punem si o filmare de la SPIRI DRONE: Autostrada A7, Buzău-Focșani, Lot 1 UMB, #AutostradaA7

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

TibiV

De la SPIRI DRONE: Autostrada A7, Buzău-Focșani, Lot 3 UMB, Nod rutier A7 cu DN2N

GIV

la modul in care au obtinut ac - oil, au inceput lucrarile, care credeti ca o sa fie ordinea de deschidere(finalizare) a loturilor umb?

TeoH9

cocoasa de la focsani cu o probabilitate de 101% :)

hvm

^ total deacord, din pacate aproape inutila pe directia N-S fara loturile adiacente tocmai din cauza cocoasei.
Pariuri: A3-UMB-5 alunecari>20m - 1000ron Ciprebbe - aici

GIV

cumva si eu credeam la fel... dar ma refeream ce lot ar urma dupa, nu am urmarit ac si oil uri.. si nici nu am observat cum si-au dozat fortele

NoWords

Lotul 1 si 4 au primit Oil cam in acelasi timp daca nu ma insel. Da avand in vedere ca au de tras ceva cu podul peste raul Buzau, lotul 4 o sa fie primul gata, cred. Insa total inutil , pentru ca fara lotul 3 finalizat(macar jumatate din el), tot traficul e adus pe DN23 care e deja depasit la orele de varf..

silaghi.paul

Din tabelele lui @mirceaeliade

Va las si linkul daca doriti sa consultati si alte proiecte. Face update foarte frecvent. Cu ocazia asta vreau sa ii si multumesc pentru munca depusa.
https://docs.google.com/spreadsheets/d/e/2PACX-1vQteRtHRDGhWZorHyIfGw5J2WXSG7UNHarMfcDPA2HahSgaNf6O7Jqi4Eri4qeH3Qsu7jYBwYD-PQPk/pubhtml#

GIV

toti ar trebui sa ii multumim. am uitat de el

JoSo

De L3 Ploiesti-Buzau se mai aude ceva, se vehicula la un moment dat data de 20 martie? Cred ca acest lot ramane calcaiul lui A(7)hile pana la proba contrarie.

TibiV

Tot de la SPIRI DRONE: Autostrada A7, Buzău-Focșani, Lot 2 UMB, Nod rutier Râmnicu-Sărat, 26.03.2023

mirceaeliade

La 3:30 ce e cu pata aia mare de asfalt proaspat-asternut in camp? E viitor spatiu de servicii?

elphax

nu e organizarea de santier ? au pus asfalt sa ramana curat :)
la cate santiere au, ma gandesc ca ulterior frezeaza si baga undeva materialul

GIV

@mirceaeliade chiar tu ai in acel excel link catre harta api, eu nu pot pune acum o captura de acolo ca sunt la munca dar cred ca o sa fie cic