Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 7 Guests are viewing this topic.

Allex

Apoi am luat-o la pas de la DJ119 spre DN2

4+260 - inceput de decopertare

Se aduce pamant rezultat din decopertare si se descarca aici, apoi se niveleaza

Pana la 4+000 este decopertat

"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

Allex

Plecam mai departe spre DN2. Privire in urma:

si inainte:

Allex

Am ajuns intr-o zona cu utilaje unde ne-a intampinat un domn de la paza, foarte amabil. Ne-a spus ca se lucreaza in zona respectiva de vreo 2 luni pe aprox 800 de metri la arheologie, si ar mai avea mai bine de o luna lucru acolo. S-ar fi gasit caramizi, oase, ceva alb care parea mortar si ... o conducta de irigatie "straveche" de pe vremea raposatului.

Aici au ajuns cu situl arheologic (au inceput dinspre DN2, nu am luat pozitia de inceput :( )

Si am plecat inapoi spre DJ119, tot la pas

Stie cineva ce inseamna asta? :

Allex

Apoi am plecat spre DN2, unde am luat-o inapoi spre DJ119:

Vedere spre est (Copacii din fata sunt pe marginea DN2)

Vedere spre vest:

Este decopertat pana la 1+100

In departare se vedeau utilajele de la situl arheologic:

Inca un indicator care nu stiu ce inseamna:

Pana acolo am ajuns azi. Inapoi spre DN2:

TibiV

P3 este sigur fratele mai mic al lui P12....
;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Allex

Eu ma gandeam ca sunt marcate locatiile pentru viitoare podete. Are Hory1987 planurile pentru Centura Bacau, poate ne spune el ce se afla la locatiile respective.

Ionut

Pot fi podete si/sau pasaje peste drumurile agricole. Tot un podet, dar mai mare, avand in vedere ca P12 este in mijlocul porumbului.

infraAdi_ro

Placutele cu P 12 si P3 pot fi pozitia podetelor sau la fel de bine pot fi marcarea bornelor topografice...pacat ca nu este o imagine mai de ansamblu sa vad zona mai de departe.

Am vorbit  cu un prieten inginer care s-a angajat ca supervizor pentru partea de lucrari de arta( podete,poduri,viaducte,pasaje) la turci si imi spunea ca se va lucra doar cu subcontractori....deci turcii vor fi doar partea de TESA si in rest subcontractori.Va tin la curent...
Romania are un viitor doar daca are prezent!

cristian.ghinghes

Doar mie mi se pare ca cei de la cotidianul Desteptarea incearca intr-un fel sau altul sa scoata autoritatile basma curata?
http://www.desteptarea.ro/turcii-au-intrat-cu-buldozerele-in-culturile-oamenilor-si-peste-sistemul-de-irigatii/

Nu de alta, dar pare ca turcilor li s-a dat un teren total nepregatit pentru lucrari.
consilier local independent al municipiului Bacău | coordonator proiecte @ Societatea Academică din România (membru CM POIM)

dumbravaandrei

Imi miroase mai mult a presiune din partea OUAI decat a da vina pe orice altceva.
Nu cred ca vor ramane fara irigatii iar atat timp cat sunt niste exproprieri pe acolo da.. au tot dreptul sa se bage cu buldozerul in papusoi, indiferent de stadiul :)
Iar acum... nu e cam de rasul curcilor ca astia inca nu au terminat documentatia la proiect dar se plang deja pe toate gardurile ca ii lasa statul fara irigatii? dar na...

Allex

Azi erau muncitori (arheologi) si in aici

Am vorbit cu unul dintre ei, care parea ca (scuzati cacofonia) coordoneaza lucrarile pe acolo. Nu m-au lasat sa pozez, au zis sa trec peste o saptamana dupa ce termina situl. Mi-au spus ca au de treaba pana pe 4 decembrie. Nu cunostea (din spusele lui) alte detalii despre lucrari. A zis ca ei sunt doar arheologi, sa vorbesc cu "turcii" daca vreau mai multe detalii. Sunt(em) cu ochii pe ei :)

Allex

QuoteS-a realizat rețeaua topografică pe obiect 3 și legatura obiect 1 cu obiect 3 pe DN2 Girația A.

Ce inseamna asta? Fizic nu s-a facut nimic (Doar DN2 a primit covor asfaltic nou, dar nu are legatura cu centura).

infraAdi_ro

adica s-au pus borne topografice din 200 in 200 de m(aprox),s-a determinat pozitia planimetrica si altimetrica(cotele) a fiecarei borne...si probabil s-a trasat axul drumului si limitele de expropiere,drumul tehnologic si pozitia podurilor,pasajelor,podetelor....deci lucrari initiale.
Romania are un viitor doar daca are prezent!

cristian.ghinghes

consilier local independent al municipiului Bacău | coordonator proiecte @ Societatea Academică din România (membru CM POIM)

Ionut

In sfarsit o promisiune respectata. Au spus ca scot in octombrie. Acum sa vedem daca nu cumva ANAP intoarce documentatia. Sper sa nu.