Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

12 Members and 34 Guests are viewing this topic.

survola

Numai să aibă ,,Mecedes" 250 de camioane livrabile.

JohannDB

Le vor avea cele 250 de camioane/bascule..... Că se va proceda ca la combine.... Trimise din reprezentanțe, service-uri ș.a., la lucru, cu discount-uri și altele.... Măcar pentru maximă "reclamă" la producător........ Le vor avea !!

Fred

Camioanele nu sunt pur si simplu cerute peste noapte, sunt comandate de ceva vreme, cel putin de cateva luni. La fel si angajarile.

mike_us

Eu nu știu uni cum pot crede ca UMB care a dat dovada de atita profesionism pina acuma ar fi licitat sinucigaș pe atâtea loturi fără sa aibă un plan clar de ce resurse au nevoie. Timpul ne va spune curind dar eu cred ca loturile de pe A7 vor fi făcute la timp sau cu întârzieri mici de câteva luni.

alecu26

Era un film in care mottoul era...I want to believe!
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Radudbr

Ieri am venit de la Bacau, si cand am trecut prin dreptul sediului UMB, am vazut (pentru prima data-trec des pe acolo) doua randuri extrem de lungi de utilijale parcate acolo. Am incercat sa fac o numaratoare rapida dar nu am reusit. Foarte multe. Ma gandesc ca pe alea urmeaza sa le trimita la lucru pe loturile A7.

dr4qul4

la ce valori estimate au avut lotuile astea, 80% este prea mult.
UMB a mai construit loturi castigate la 50-60% din estimare.
Intr-adevar, pare ca s-au intins cam mult, dar pana acum nu avem motive sa ne indoim de ei.
Cred ca vor prioritiza A7, si vor trage matza de coada pe DX12T4, A0N4, A3, DX BR-GL si chiar A1 (sau ii vor lasa pe bosniaci sa duca greul).
De Centura Galati nu mai zic. Acolo cred ca vor astepta pana se liciteaza si drumul de legatura, dar chiar si asa va fi greu. Poate reusesc cumva sa se inteleaga cu Arcada (nu stiu insa daca e legal, pentru ca si ei au licitat).
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

shift2rail

^A7 Ploiesti-Pascani e bugetata in pnrr la aprox 4.5 mld euro, o economie de aproape 1 mld euro doar din procedura de licitatie nu e neglijabila.

shogom

Eu as zice ca se vor descurca.
Depinde si de ce asteptari avem de la ei, probabil nu vom mai avea inaugurari in avans.
Dar uitati-va la turcii de pe A0S.
Minim utilaje, minim forta de munca si lucrurile merg inainte chiar daca vor depasi putin termenul de predare.

naivu

^^^pe A3 nu-și permit să o întindă prea mult pt că e pe PNRR, iar pe A1 trebuie să tragă tare că nu doar că e pe PNRR dar e și termenul f strâns pt cât e de lucru acolo. Pe CraPi4, A0N4, BR-GL și VO GL da, se poate și se va cam trage mâța de coadă cam 1-2 ani.

tom_sawyer

COMPANIA NAȚIONALĂ DE ADMINISTRARE A INFRASTRUCTURII RUTIERE S.A., în calitate de Beneficiar al finanțării și MINISTERUL TRANSPORTURILOR SI INFRASTRUCURII, în calitate de coordonator de reforme si/sau investitii pentru Planul national de redresare si rezilienta, au convenit în data de 15.12.2022, încheierea Contractului de Finanțare nr.15 pentru proiectul ,,Autostrada Focsani- Bacau" în vederea acordării finanțarii prin Planul National de Redresare si Rezilienta, Componenta  4. Transport sustenabil.

Valoarea totală a  proiectului este de 9.105.146.853,03 lei din care valoarea fondurilor europene aferente PNRR este de  3.132.147.300 lei, contributia publica nationala 4.524.814.564,96, iar TVA aferent reprezinta 1.448.184.988,07 lei.

CNADNR

Deci doar o treime din costul total e acoperit prin PNRR. Care s-ar putea să fie împrumut, nu grant.

Ionut

Pe Buzău-Focșani 2 și 3 pe 12 decembrie s-a anunțat (public) UMB câștigător re-confirmat. Contestații? Mi-a scăpat mie ceva? @NGC

Stef

Ieri nu erau contestații. Se așteaptă data poștei (a fost Crăciunul). Probabil se anunță azi-mâine.

mike_us

Greu de înțeles de ce in 2022 contestațiile se depun prin posta nu electronic. Oricum ar fi o veste foarte buna sa se atribuie si astea 2 loturi anul asta si sa semneze in ianuarie.

CătălinL

Am un sentiment că nu au fost depuse contestații pe loturile 2 și 3 din Buzău - Focșani. Sper sa nu greșesc, dar pe 23.12 a fost ultima zi in se puteau depune contestații. Portalul CNSC nu arata vreo contestație momentan din partea Tekfen. Oricât de întârziate ar fi fost poștalioanele, dar azi in mod normal ar fi trebuit să ajungă.
Cel mai probabil mâine vom avea și un răspuns oficial.