Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

7 Members and 33 Guests are viewing this topic.

usiabc

__dir

Au avut la dispozitie un an sa aduca echipamentele, dar ei o fac dupa ce primesc banii, nici nu vreau sa stiu ce se va intampla dupa ce se termina avansul.

Cei de la DRDP Iasi ce fac? le merge leafa si atat?

Din FB:

QuoteCustoms procedures and the ongoing machine equipment
1-prefabricated buildings 2453 m2
2- Greyder 2 Ad
3-Loader 3 AD
4-Crane 1 AD
5-concrete plant
6-mechanical plant
7-asphalt plant

Archaeology, drilling, bridge platform, vegetable fleshing and plant of the preparation work is continuing

dr4qul4

Conform contractului ei trebuiau sa primeasca avans chiar si pentru organizarea de santier.
Nu vom gasi prea multe firme care, dupa ce au castigat un contract pe baza celui mai mic pret, sa vina si cu bani de acasa.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

ultrasbz

Deci pana la urma se publica azi pe SEAP licitațiile de SF sau o trecem la "broken promises"?

dumbravaandrei

daca nu apare pana la 6, e broken... pana marti seap va fi in mentenanta :)

pasadia

@draqula: faza e ca turcii NU au castigat "cu cel mai mic pret".

dr4qul4

@pasadia, au castigat cu cel mai mic pret dintre ofertele conforme!

Si au licitat intr-o perioada in care se aprobau la greu suplimentari. Acum si-au cam luat adio de la asa ceva.

Si e grav daca trebuie sa-si aduca utilaje din Turcia. Cred ca PaCO si UMB au activat legaturile prin zona.
Pentru noi este foarte bine ca isi aduc utilaje din afara. Acestea vor ramane in tara, ca nu le mai iau turcii inapoi.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

TibiV

În caz de necaz... poa' sa pună  CNADNR sechestru pe ele ?...

Bine că  turcii nu sunt în UE şi  este nevoie de formalitãți vamale... :D
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

cristian.ghinghes

consilier local independent al municipiului Bacău | coordonator proiecte @ Societatea Academică din România (membru CM POIM)

vladb

^ Deci, NU CRED ca au sapat santul ala cu lopata...Indiferent de arheologie sau nu... :lol:

vancouver

Quote from: usiabc on September 28, 2016, 12:46:55 PM

Dupa asa o sapatura serioasa facuta cu mâna si lopata, domnul cu barba ii invita pe muncitori in X5, ca sa mearga la o bere.  :lol: Da ei, nu si nu.
Feroviar: inadmisibil că ramâne 1 fir pe unele porțiuni după reabilitare pe Craiova-Caransebeș și Cluj-Oradea. Da pentru extinderea programului Quick Wins. Limitare instalare ETCS doar pe coridorul IV, pana cand va deveni pe deplin functional si isi dovedeste eficienta. Autostrazi: DA pentru 4 treceri montane: A1, A3, A6 si A8. NU deocamdata pentru A13 montan si A Nordului partea montana.

Allex

Azi am trecut putin pe DJ119 si am vazut ca intre DJ119 si DN2 se lucra cu mai multe utilaje, si la decopertare si la terasament. Camioanele rosii MUV alearga incontinuu prin oras incarcate, au aparut si cateva albe. Poze am facut din drum si nu prea se intelege nimic. Pun doar una mai cat de cat: un camion care descarca material.

"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

nenea_hartia

Quote from: vladb on September 28, 2016, 02:34:48 PM
^ Deci, NU CRED ca au sapat santul ala cu lopata...Indiferent de arheologie sau nu... :lol:
Pare mai degrabă o relocare de ceva, după salopetele ălora aș spune cablu electric.

Quote from: vancouver on September 28, 2016, 05:03:25 PM
Dupa asa o sapatura serioasa facuta cu mâna si lopata, domnul cu barba ii invita pe muncitori in X5, ca sa mearga la o bere.  :lol: Da ei, nu si nu.
Mie mi se pare mai degrabă nervos: ,,bă, tre' să-mi rup eu mașina păn' cocleaurile astea? Pune, bă, în aia a mă-tii, mâna pe lopata, nu vezi că face fra'eru' ăsta poze?" (în traducere, pentru cine-și mai amintește: Caramitru: ,,Mircea, fă-te că lucrezi!")
Iar ăla din poza anterioară: ,,da, bagă și 10 beri la rece, să meargă la ciorba de burtă. Mai stăm maxim 5 minute și venim și noi, că suntem rupți. Hai, că tre' să-nchid, că a venit șefu și e nervos."

Oricum, penibilă firmă, penibil mod de a lucra și, mă tem, penibil rezultat.

TibiV

Sit  1

Nu cred ca poti face arheologie cu buldozerul... ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)