Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 24 Guests are viewing this topic.

jalemare

Cei de la Tekfen au contestat doar admisibilitatea ofertei UMB?
Ca atunci devine foarte interesant si ce se va intampla de acum incolo.
In fine, sa rezolve ei pana la primavara si sa avem contracte semnate pe toate loturile pana la Pascani. Ah, stati, nu dati cu pietre  :lol:  :lol:  :lol:

mirceaeliade

cred ca pe PlBz3 au contestat si cei de la Tekfen, poate ai' mai informati stiu mai multe

GAC

Ar fi frumos sa intelegem si noi daca contestatia (partial) admisa e ceva serios sau apa de ploaie.
Oricum, UMB au de lucru la 2 loturi pe A7.
Macar daca s-ar concentra sa termine cu DEx 12, sa stim o treaba pana la vara.

Archi

Orice contestatie partial admisa e ceva serios fiindca:
- statistic putine decizii CNSC sunt intoarse in urma apelului la CAB. In acest caz e de vazut ce face CNAIR, face apel sau se conformeaza cu decizia si se apuca de reevaluare.
- adauga timp serios procesului printr-o noua serie de evaluare -> contestatii

Sunt curios si eu detaliat care este exact fondul si forma contestatiei, insa fiind deja admisa nu cred ca se pune problema de "apa de ploaie"

oneLess

Îi costă și ceva bani pe cei ce fac contestații dacă pierd sau e la liber ?
Am citit aici ceva de genul exclus de la licitație dar are dreptul să facă contestație, dar nu pentru că este exclus, ci doar să pună bețe-n roate. (?!)
Poate am înțeles eu greșit!

NoWords

@Archi In cazul in care la reevaluarea UMB iese castigator iar, se mai pot depune contestatii?  :o

Archi

Nu sunt legist, vorbesc doar din anii de discutie la care am asistat pe forum, unde s-au intors discutile despre contestatii pe toate partile.

Orice act administrativ se poate contesta. Este normal sa fie asa, vorbim de un mecanism de control al abuzurilor si/sau coruptiei. Se poate discuta despre sansele de reusita a unei contestatii trase la indigo, dar deja intram in speculatii.

mirceaeliade

la un moment dat pentru o contestatie se cerea o cautiune.  stiu ca la CCR s-a contestat partial asta, pt ca devenise exorbitant de scump sa contesti, dar in acelasi timp, am vazut ca dosarele terminate la CNSC au "returnat cautiune" pe ele. deci exista o taxa (nu am habar cat de mare) pt a contesta, si daca castigi contestatia, o iei inapoi

RazesIesean

Foarte interesant acest lucru.

QuoteÎn cursul zilei de miercuri, 9 noiembrie, comisari de la Garda de Mediu Vrancea, împreună cu polițiști și lucrători de la ape au descins pe un teren aparținând unei firme private, unde se excava material de umplutură, respectiv pământ și bolovăniș.

Acest lucru se întâmpla pe teritoriul comunei Garoafa, aproape de Focșani.

În zonă erau 12 autobasculante ale firmei care construiește autostrada, încărcate sau în așteptare, și două excavatoare.

https://adevarul.ro/stiri-locale/focsani/pamant-si-bolovanis-excavat-ilegal-pentru-2219118.html
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

KnX

Are cineva cumva idee de ce comisarii de la Garda de Mediu Vrancea, au dispus încetarea de urgență a excavărilor de pe un teren din zona comunei Garoafa, aparținând unei firme private?
Ei au invocat prevederile Legii nr. 292/2018 privind evaluarea impactului anumitor proiecte publice şi private asupra mediului.
Totuși, cei de la UMB au deja experiență când vine vorba de gropi de împrumut, fiindcă la câte șantiere au și au avut până acum, cred că știu foarte bine ceea ce au de făcut ca să nu se ajungă la astfel de situații.
Suplimentar, au felicitat proprietarul terenului și cu o amendă de 50.000 Lei!

Detalii în articol:
https://adevarul.ro/stiri-locale/focsani/pamant-si-bolovanis-excavat-ilegal-pentru-2219118.html

horatiu.cosma

Nu era autorizată exploatarea pe acel teren.

rota

CNAIR A Semnat Contracte De 55 De Milioane De Lei Pentru Supervizarea Lucrărilor Pe Loturile 1 Și 2

Contractul pentru ,,Servicii de Supervizare Executie lucrări Autostrada Ploiești – Buzău" LOT 1: DUMBRAVA – MIZIL KM 0+000 – KM 21+000″ a fost semnat pe 3 noiemebrie, potrivit unui anunț publicat pe 10 noiembrie în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Valoarea de atribuire a acestui contract este de 26,85 de milioane de lei.

Tot pe 3 noiembrie a fost semnat și contractul pentru ,,Servicii de Supervizare Executie lucrări Autostrada Ploiești – Buzău LOT 2: MIZIL – PIETROASELE KM 21+000 – KM 49+350".

Valoarea de atribuire a contractului de supervizare lucrări pe lotul 2 este de 28,99 de milioane de lei.sursa

Sorinus

Azi pe la 16 CONI lucra la intersectia cu DJ langa Baba Ana, era ceva agitatie.

Stef

Filmare 12.11.2022, Lot 4, lângă Focșani. Mulțumim autorului, nu știu dacă este pe forum.

daniel321

Utilajele lui Umbrărescu de pe Autostrada A7, implicate în excavări ilegale. Garda de Mediu a aplicat o amendă de 50.000 de lei

https://ziaruldebacau.ro/utilajele-lui-umbrarescu-de-pe-autostrada-a7-implicate-in-excavari-ilegale-garda-de-mediu-a-aplicat-o-amenda-de-50-000-de-lei/