Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

4 Members and 10 Guests are viewing this topic.

medicul de garda

@oneLess, am studiat atent harta, suficient de bine cat sa observ indicativul drumului dintre Adjud si Onesti. Tu incurci DN11A cu DN11 care duce la Bacau...  :-[

@mirceaeliade, multumesc pentru lamuriri, probabil ai dreptate ca acel nod nou la Adjud e fix drumul acesta de legatura. Adica asa sper, ca sunt sanse sa fie pur si simplu un nod la sud de Adjud, pentru a realiza o centura a Adjudului folosindu-se de A7... Sa speram ca e varianta logica si necesara, asa cum a desenat-o @paullie
Trust me, I'm an east-european doctor!

Fred

Trec doar de cateva ori pe an prin Adjud, dar nu am vazut o aglomeratie atat de mare incat sa cred ca dupa deschiderea autostrazii va fi o problema de trafic daca nu se construieste o centura sau inca un nod in sud. Chiar imi place mult oraselul ala, de 40 de ani tot zic ca o sa opresc odata in parc, ca arata tare frumos din strada, dar peste 3 ani nu o sa mai aibe nevoie de centura la traficul local ramas.

ghrt

DN11A trece prin Adjud, face legătura între Oneşti şi Bârlad. Se suprapune cu DN2 la ieşirea din oraş din ce văd.

O centură pe A7 va fi, deoarece e un nod la Domneşti. O altă centură pe DN11A care să ocolească oraşul probabil e de interes local.
Cont (aproape) inactiv.

naivu

^M-a derutat traseul DN11A (Onesti-centruAdjud cu viraj de 140grade-3,7km suprapunere cu DN2/E85-Barlad). Segmentul de care zicea @mediculdegarda ca lipseste e intre "cracii" DN11A de la N si NV de Adjud. Cam ceea ce a desenat @paullie (dar pana la sosea nu doar pana la CF  :) ).

GAC

Treaba cu Lotul 1 imi pare din ce in ce mai serioasa. Ma ingrijorez mai mult ca in organizarea de santier pare sa fie o instalatie pentru asfalt (si pe A10 pare ca s-au grabit sa aduca instalatia de asfalt precoce), cand e nevoie de utilaje pentru terasamente.
Ma gandesc daca nu ar fi timpul ca partenerul serios sa le aplice un certificat negativ intermediar, poate le vine pofta de lucru.
Coni-Trace de bine de rau s-au mobilizat, chit ca nu se pot compara cu UMB, macar cauta sa nu se faca de ras.
Pizza trebuie sa inteleaga ca aici e vorba de PNRR, valoarea contractului e babana in timp ce dificultatea este semnificativ mai mica fata de A10. Nu au scuze. Trebuie sa inceapa.

ddfab

^asa au facut si pe A10. au mocait la organizarea de la Drambar de numa-numa. pana nu au betonat tot, containere, aer conditionat, etc, nu au prea avut chef de lucru pe la autostrada... >:( . ar trebui sa fie partenerul serios tot pe ei, sa nu-i lase sa acumuleze intarzieri...

Andrei I

Stau si ma intreb de ce ar veni cineva de la Buzau la Focsani pe autostrada. Avand in vedere cocoasa si traseul de pana la cocoasa. Focsaniul e noul Caracal.

GIV

@Andrei I o sa se imparta traficul... cei care vor sa mearga in siguranta si in confort si cei care vor alege varianta mai scurta

oneLess

Cu cât va fi varianta pe DN mai scurtă ?

vladel

Păi răspunsul e foarte simplu: Pentru a scăpa de acest drum mizerabil al morții E85 (DN2). Eu care fac de ani de zile București - Piatra Neamț abia aștept să merg pe orice km de autostradă doar ca să evit E85. Chiar și această cocoașă de la Focșani care este un monument al prostiei și fuduliei o să fie un plus pentru cei care merg spre nordul țării.

Tavi

Scopul principal al autostrăzilor este de a ușura transportul de marfă și călători. Dacă măcar marfa se mută pe autostradă deja câștigul este imens.

Ionut

Trebuie să fii nebun sau ușor idiot să vrei să mergi pe mizeria de DN2 (în formatul actual, nu 2+1) mai mult de 10-15 km între noduri când ai opțiunea A7 lângă.

Cine ar alege asta ori nu a mers niciodată pe DN2, ori are o dorință soră cu moartea, ori e pur și simplu idiot.

mirceaeliade

A fost updatat un nou termen pentru Ploiesti-Buzau pe SEAP. Chiar daca nu se va respecta termenul scris de 19 Oct pentru evaluarea ofertelor (cred ca sunt doar 2 de reealuat), cred ca putem spera la un nou castigator in urmatoarele 30 zile, zic eu.

Ionut

Da, corect, ar trebui să fie reevaluarea gata în octombrie. Ar trebui... ar trebui însă să avem iar contestații.

mike_us

Pe UMB Buzău - Focșani loturile UMB exista un termen pentru rezolvarea contestației? 30 de zile?