Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

7 Members and 30 Guests are viewing this topic.

oneLess

În 2 postări a scris clar DN11A nu DN11. În fine.
A scris și că a studiat bine harta API, de aia eram cam buimac ...

paullie

^ si ^^ nu cred ca ati inteles ce zice medicul. Acu' pricep. Si zau desi Adjud nu este marele megalopolis Focsani  :lol: 3 km de centura 1+1 pe Nord cred ca poate fi facuta si de CJ Vrancea cu CJ Bacau.

mirceaeliade

daca se vb de un nou not la Adjud, vag tin minte ca in contractul cu proiectarea a 12 noduri rutiere unul din ele e pe A7 la Adjud.

Allex

Cred ca se dorea mai degraba un drum de legatura intre DN2 de la sediul UMB pana in zona Slobozia-Urechesti. Relieful nu ar permite construirea cu usurinta a unui drum de legatura de acest gen. Plus ca putin mai sus, spre Racaciuni vom avea (cine stie cand) un A13 spre Onesti iar acest drum de legatura nu si-ar mai justifica existenta. Deci, in concluzie, exclus sa avem asa ceva. (DPMDV)
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

paullie

N-ajunge pâna la Urechesti. Ceva ca in poza.

bogdan4ice

Se poate face cu un minim de efort din partea autoritatilor locale pentru a elimina din traficul de tranzit din Adjud. Oricum dupa finalizarea autostrazii va respira si Adjudul cu sau fara acel drum de legatura.

pelan87

A7 Ploiesti - Buzau, Tronson 1 (Pizzarotti), nod DN 1D, filmare de duminica, 09.10.2022.

ijwtsh

Frumos progres. Ar putea sa planteze deja copacii ca pe cand termina autostrada sa fie maturi.

paullie

Ionut

Stați mă că i-a prins duminica.
Să facă omul o filmare și luni. Și marți,  miercuri joi. Că vineri...

dumbravaandrei

mi-e ca daca nu pune data filmarii in titlu, nu ai sa te prinzi in ce zi a saptamanii a filmat, ca e la fel de luni pana luni  :(( :(( :((

pelan87

Mda, liniste si pace pe lotul 1. Urmeaza putin mai tarziu si o filmare cu inceputul lotului 2, tot de ieri dupa amiaza. Nu se lucra nici acolo in momentul filmarii, dar sunt sigur ca in cursul saptamanii este mult mai multa activitate la Coni-Trace decat la Pizza, pentru ca diferentele intre loturi sunt mari. Pe lotul 2 deja incep sa "scoata capul" si niste piloti forati.

Cristian 74

Sunteți răi. Oamenii sunt obosiți după ce au lucrat vreo 7 ani la ST1. Și încă nu au terminat nici acolo. Și funcționează și la ei dictonul "începem munca cu o pauză". Bleah...

NoWords

Sa-i lasam sa isi manance felia de pizza. Ce ii deranjam atat  :lol:

pelan87

A7 Ploiesti - Buzau, sfarsit Tronson 1 (Dumbrava - Mizil) si inceput Tronson 2 (Mizil - Pietroasele), nod DJ 100C (zona Mizil), filmare de duminica, 09.10.2022.

Primele capete de piloti forati se vad imediat dupa inceputul lotului, pentru un pod cu o deschidere, peste un canal/parau. Au inceput sa se contureze si bretelele nodului.