Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

9 Members and 25 Guests are viewing this topic.

Ionut

Primit ban. Definitiv.
Forumul ăsta NU este democrație.

Vor primi ban toți cei care dau like mesajului de mai sus.

mirceaeliade

Nu mai tin minte, da Nurol a licitat pe ceva A7?  Daca da, e impactat de bulina negativa primita pe A3?

sillentium

@mirceaeliade
3 loturi pe Focșani – Bacău
3 loturi pe Bacău – Paşcani

NoWords

Lucreaza si la ora asta furnicutele. Aparent au trecut de intersectia cu DN23, pentru ca am fost prin zona ( Rastoaca ) si erau utilajele peste drum deja.

Cristi

La orele 21:25, vineri seara, UMB lucra la Focsani!

medicul de garda

E absolut impresionant ce fac acum UMB, e clar ca Moldova va avea in curand autostrazi, gratie lor. 8)

Vreau sa deschid o paranteza, legata de proiectul A7. Am studiat mai in detaliu harta ProInfrastructura, si in general sunt super impresionat de eforturile proiectantilor de a lega A7 de toate drumurile de importanta nationala si de a realiza centuri complete, chiar daca asta implica drumuri de legatura de mai multi km. La Tisita chiar au prevazut un pasaj peste DN2, daca nu tine strict de proiectul autostrazii, doar pentru legatura cu DN24. Dar exista o mica mare exceptie de la regula, care mie mi se pare rusinoasa...  :-[
La Adjud au omis complet legatura cu DN11A, desi ar fi implicat un drum de legatura de vreo 3km prin campie si inca un pasaj peste DN2 (necesar oricum, avand in vedere ca acum e o intersectie simpla in cruce, in care se mai deschis si bretelele unui spatiu de servicii + iesire de la sediul UMB. Nu o sa inteleg niciodata de ce s-au zgarcit fix acolo, dar in schimb fix pe lotul pe care lucreaza UMB acum, tb realizat un drum de legatura toooocmai pana in DN2D, un drum de importanta regionala, cel mult...

Sunt constient ca acum nu se mai poate modifica proiectul, sper doar ca autoritatile locale sa lucreze pentru realizarea separata a acestui obiectiv. Desi drumul ar trece prin doua judete, din care unul si-a batut joc de A7 pentru interese locale, hmmm...   ???
Trust me, I'm an east-european doctor!

oneLess

^ Ha, ha! Aproape că e în curtea UMB-ului. Cred că făceau și gratis nodul ăla!

dumbravaandrei

Vin eu cu vesti mai proaste, dar deloc surprinzatoare de la intersectia A7 cu A3.
Important e ca se lucra. Cu un logan, o duba si un excavator. Altceva in afara de gropile de deminare pana in A7, nu s-a miscat nimic.

Zonele fotografiate:

Utilajele prezente la lucru:

Langa DC38, dinspre Sicrita spre Dumbrava, imediat cum cobori supratraversarea de pe A3, e un drum agricol din care puteti intra relativ usor "in santier". Pe acel drum agricol am gasit si un capac de foraj

Putin mai incolo, o groapa de deminare

Vedere spre Halta Zanoaga. Se pot observa si alte gropi de deminare

Si langa DJ101F este una asemanatoare

Multi tarusi dina stia se mai gasesc pe campul ala...

Vedere de pe supratraversarea DC38xA3 spre nord, unde vor fi bretelele Ploiesti->Buzau, Buzau->Bucuresti. Probabil ca dupa recoltare vor intra si acolo. Sunt curios daca acea cultura valoreaza chiar atat de mult...

Din acelasi punct, vedere spre sud (spre Bucuresti)

Vedere spre din acelasi punct spre sud-est:

Geniilor care au proiectat si montat parapetrul in acest mod, fara a permite accesul pietonilor pe trotuarul podului, multa sanatate si implinire profesionala!!!

UUrme acces utilaje dinspre DJ 101F. Si panoul cu date despre lucrare.