Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 29 Guests are viewing this topic.

Cristi

In weekend o sa fac cateva achizitii, incat sa fie imaginele clare data viitoare!
M-au luat si pe mine prin surprindere. :lol:

NoWords

NGC

Quote from: ddfab on October 05, 2022, 09:01:33 AMnu a aflat nimeni ce au contestat turcii pe loturile 2-3? ceva din oferta UMB sau ca nu au primit ei ceva puncte pe la vreun capitol la evaluare?

Au contestat doar admisibilitatea ofertelor UMB.

hefaistos

:o  :o  :o
Detaliile ar putea fi interesante.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Cristi

La Focsani, UMB a trecut si de DJ 204D, iar astazi o sa treaca si de DN 23, in cateva zile ajungand in capatul lotului.
Si nu doar cu decopertarile.
Lucreaza deja la terasament pana in spatele localitatii Mandresti.
Au o viteza uimitoare.
Apropo, acum am vazut, in teren, cat de mare e "cocoasa", voi aveti dreptate, centrul cocoasei e departe de oras, insa au avut grija ca nodurile sa fie cat mai facile pentru vranceni/focsaneni.
Primarul a obtinut maxim din ce se putea obtine!

Sorinus

Pizzaroti tot cu descarcarea arheologica se zbate? Au un nod deloc usor cu A3.

dorum

UMB a facut descarcare arheologica? sau la Focsani nu sunt oale ingropate? :)

JoSo

Imi scapa mie sau UMB inca nu a primit OIL pe lotul "Cocosatului de la Focsani"?

horatiu.cosma

^^^
Cristi, primarul e cel care a impus cocoașa. Deci cred că a obținut minimul pe care îl putea obține pentru utilizatori.

pasadia

@dorum se face descarcarea arheologica dupa ce termina lotul. Cu putin inainte de semnarea contraactului de supraveghere a lucrarilor. Si oricum dupa darea in folosinta. 

Cristi

Va invit la Focsani sa vedeti realitatea.
Langa nodul rutier cu DN2, inspre Garoafa, se va construi un parc industrial.
Crede-ma ca il duce capul pe primar, tot orasul a intrat in modernizare.
Il duce capul si la prostii caci e politician.
L-am injurat de nu ai idee, insa la final totul va fi in avantajul vrancenilor.
Timpul va arata asta.
Legat de UMB, cel tarziu in Iunie, va fi asfalt.
Rup baietii!

RazesIesean

^ Adica eu trebuie sa consum mai mult carburant si sa pierd mai mult timp fiindca unul nu poate sa faca un parc industrial pe cealalta parte a autostrazii?
In fine discutiile nu mai au rost acum, dar cand aud asemenea ineptii nu poti sa ramai impasibil.
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

danpandrea

^^ Păi dacă se face parc industrial înspre Garoafa, lângă DN2, acesta n-are absolut nicio treabă cu cocoașa. Deci rămâne cum am stabilit.