Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

9 Members and 44 Guests are viewing this topic.

Ionut

Merită un screenshot. 2025 e fezabil, chiar și cu Pizzarotti. Spre deosebire de ST1, aici au mult mai puține pârghii de care pot trage (au PT, vedem cât e de bun, nu mai stau un an cu dezbateri sterile pe numărul de benzi pe bretelele nodului, de exemplu). Teoretic, TEORETIC, ar trebui în 2025 să circulăm. E și Retter acolo pe structuri.

Nu pariez, dar sper. :lol:

Feri

Poate văd eu greșit dar cred că a editat și modificat cu 2024  :lol:

danpandrea

Corect, @Feri. A editat. Să-l vedem cum se ține de constructor să termine la timp, deși tind să-i dau dreptate lui @Ionut.

mirceaeliade

Se stie ceva de cele 4 segmente Buzau-Focsani?  Nu am gasit nimic cum sa fi contestat cineva cele doua capate date UMBului acum vreo 14 zile, dar nici nu am auzit vreo motivatie pentru de ce nu au fost inca desemnati castigatori pe cele 2 segmente de mijloc.

P3trut

Poate aleg alta zi pentru anunt? Azi deja au avut inceperea constructiilor pe tronsonul din A7 si e destul, sa nu cumva sa "bubuie" internetul.  :lol:

Feri

Irinel este și mai optimist cu tot Ploiești -Pascani gata în 2025 ...

rota

Construcția a încă 15,54 de km din Autostrada Moldova (A7), finanțată prin PNRR, poate începe în scurt timp!
Pentru rezultatul licitației tronsoanelor 1 și 4 ale Autostrăzii Buzău-Focșani nu a fost depusă nicio contestație în termenul legal.
În aceste condiții, imediat ce constructorul român (Asocierea SA&PE CONSTRUCT SRL – SPEDITION UMB SRL – TEHNOSTRADE SRL) va aduce toate documentele, putem să semnăm contractele de execuție lucrări pentru cele 2 Tronsoane.
Tronsonul 1 (Buzău-Vadu Pașii) are o lungime de 4,6 km, iar contractul a fost atribuit la o valoare de 689,28 milioane de lei (fără TVA).
Tronsonul 4 (Mândrești Munteni-Focșani Nord) are cu o lungime de 10,94 km, iar contractul a fost atribuit la o valoare de 763,72 milioane de lei (fără TVA).
După semnarea contractelor, constructorul are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor. Sursa

NGC

"EXECUȚIE LUCRĂRI AUTOSTRADA BUZAU – FOCSANI TRONSON 1 km 0+000 – km 4+600 Buzau si Vadu Pasii TRONSON 4 km 71+500 – km 82+440 Mandresti Munteni – Focsani Nord"

Tocmai vroiam sa scriu si eu ca din ce stiu pana acum, nu s-a mai contestat pentru T1 si T4. Mai astept un raspuns de la o vrabiuta, dar in principiu cred ca ramane asa.

Ionut

Se mai întâmplă și minuni.

danpandrea

Și? Dă UMB în folosință un lot muzeu (Buzău - Vadu-Pașii)? :D

TibiV

Muzeu sa fie, da' sa fie!...  ;)

Daca ia UMB si Lotul 2, n-ajunge muzeu...

Mama proștilor este mereu gravidă... :)

paullie

Daca citesc eu bine pe harta API in lotul 1 intra si nodul si drumul de legatura DN2 - DJ203K. Caz in care nu este deloc muzeu.

Ionut

Exact. Nu am harta API în față dar Buzău Nord Est nu e muzeu. Are la nord drum de legătură cu DN2 și în "bariera Brăila" cum zicem noi buzoienii nodul e aici, nu pe lotul 3 Ploiești Buzău.

Stefan01

^
Credeam că scăpăm de Pizzanocchio după prestația de pe A10.

TibiV

Ionuț are întelegere...

Pizzanocchio nu are si nici nu merita intelegere...  >:(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)