Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 9 Guests are viewing this topic.

dorum

la ora asta probabil chefuiesc... ""Bai am castigat un lot de A7!!!""
maine mahmuri... ""Bai, noi chiar stim si putem sa facem o autostrada?""
:lol: :lol:

Duta C

Si uite asa nea Beni probabil isi va face treaba aici iar pe A3 isi bate joc de o tara intreaga impreuna cu preafericitul cnair&bode&grind.

alin2pas

Când a reușit să facă doar un lot de câțiva km, iar de altul își bate joc, eu sunt cam reținut în a-i da un certificat în alb pentru A7. Nu voi crede că e în stare să-și ducă treaba la bun sfârșit decât când va arăta că vrea și poate. Să vedem întâi muncitorii și utilajele în teren, altfel mi-e frică să nu fie o altă țeapă.

hefaistos

Cred ca ar trebui sa vedem si ofertele financiare. Ale lor si urmatoarele clasate.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Spadan

Am trecut ieri pe acolo, iar depozitele de pietris (Mega Edil probabil?) de la intersectia DN2 cu DN1B au niste dimensiuni considerabile. Pe langa locatia initiala, unde sunt doi munti care se vad de la Spataru, au mai inceput sa depoziteze si in alta locatie, la vreo 200 de metri distanta, pe aceeasi parte.
S-o luam ca un semn bun?

TeoH9

^ Ce înseamnă aceste completări? Afectează/durează mai mult emiterea AM?

Feri

^^ Pentru Buzau-Focsani ultimul set de completari (3) s-a publicat pe 20.12 iar AM 07.01.
Dar ramane de vazut daca aceste completari sunt acum suficiente pentru cei de la mediu.

ultrasbz

Pentru Ploiesti-Buzau pe SEAP s-a prelungit data evaluarii financiare pentru 15.03.2022 ora 18:00.

Ionut

Quote from: Ionut on February 18, 2022, 05:22:03 PM
Pare-se ca Trace sunt OK, un fel de UMB bulgaresc dar nu stiu sigur, luati cu sare.
Am un contact in Bulgaria, voi incerca sa sap dupa informatii.

Am sapat putin, am vorbit cu sursa mea din Bulgaria, cineva din industrie si care cunoaste compania, deci se pare ca este de incredere pe subiectul asta. Se confirma ca sunt OK, in Bulgaria, cei de la Trace. Calitate OK, viteza OK. Multe proiecte in Bulgaria si am inteles ca au ceva/au avut ceva si in Serbia. Se pare ca incearca sa se extinda in regiune, ceea ce nu e rau. Am intrebat daca sunt seriosi si pusi pe treaba si am inteles ca da, insa mi s-a spus direct ca e nevoie de sprijin din partea CNAIR/autoritati. Asta e evident. Ca vor avea probleme cu birocratia. Totusi, pe A7 nu ar trebui sa fie asa mari probleme pentru ca avem PT (asa bun/prost cum e, e totusi PT, deci nu ar trebui sa fie surprize majore) si pret foarte bun (acum depinde si cat de jos au mers cu oferta).

Deci una peste alta daca oferta e corecta, ar trebui sa se descurce. Nu vorbim de munti. E totusi Baragan.

reed

Au fost si pe centura Sofiei.Super proiect acolo

christyan

Nu ei aveau acea lucrare în Serbia, de se făcea comparație cu dealul liliecilor ?! Țin minte ca era și un tunel, iar dealul părea ,,blindat'' cu ancore ! 

Kravim

Deci, până la urmă, au transmis toate documentele cele 3 asocieri? Aveau termen până pe 22..

Ionut

Dacă s-au prelungit termenele pana în martie înseamnă că nu au trimis documentele necesare.

mike_us

Care sunt șansele sa vedem început lucrul pe măcar un lot din A7 vara asta? Mulțumesc.