Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 19 Guests are viewing this topic.

AlexxC

Mai multe loturi=mai multe hartii=mai multe resurse pe care CNAIR stim bine ca nu le are. E mai eficient cu loturi lungi, mai ales ca loturile sunt la campie si au un grad redus de complexitate si neprevazut.

Xed

Explicase Horatiu acum ceva vreme de ce au fost impartite loturile in lungimi atat de diferite si pana la urma faptul ca ai niste loturi mai scurte le vei permite si contructorilor mici sau medii sa poata licita de unii singuri sau tot cu firme de calibrul lor. Ajuti in felul acesta la o dezvoltare a firmelor din domeniu crescand in acelasi timp concurenta. Trebuie sa le oferi si acestora oportunitatea de crestere si maturizare.

Nu cred ca daca tintim numai companii mari si, dupa caz mai serioase sau nu, faci un bine industriei.

Quote from: horatiu.cosma on December 18, 2021, 10:32:02 PM
3. La loturi mari ar fi crescut termenele contractuale și ar fi scos din joc potențiali constructori mici/medii care să crească. Eu zic că e un mix bun, vor fi loturi și de 5-7 km, și de 30+, pentru toate gusturile și puterile. Constructori și forța de muncă să fie, că nu sunt puțini 320km, indiferent in care loturi sunt împărțiți.

alecu26

Am un feeling ca Mapa si cu Cenghiz vor lua cam tot pe A7, din prima tura de licitatii. Ramane de vazut daca preturile lor sunt totusi susntenabile si explicabile la cat de mici sunt comparativ cu concurentii.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

horatiu.cosma

slartibartfast

Pe A1 nu au avut concurenți, dar pe A7 au, câte vreo 10 pe fiecare lot, plus unul pe celălalt (Mapa pe Cengiz și viceversa).

horatiu.cosma

Pe A7 da, dar aici nu se știe dacă au prețuri mici în raport cu concurenții.

TibiV

@horatiu.cosma,
comentariul tau este cam "abscons"....

"Pe A7 da, dar aici nu se știe..."

Pai aici suntem pe topicul A7...  :o
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

survola

Aici, pe A7, nu se știe dacă au prețuri mai mici decât concurența.

gabim

Mapa si Cerghiz ar cam trebui sa fie plini momentan, nu m-ar surprinde sa nu apara deloc pe A7.
Pariu A7: se va circula pe toate loturile UMB pana la Pascani inainte de a se circula pe lotul Pizzaroti - in caz contrar, 100 Euro in contul API.

dr4qul4

ceva imi zice ca nu-i va mai interesa loturile A7.  Au avut un avantaj la loturile montane pentru ca au utilaje disponibile de la lucrarile din Turcia, in timp ce altii (mai toti de pe la noi) nu au experienta pe tunele.
Ma rog, Aktorii probabil mai au ceva utilaje de prin Grecia, dar speram ca ei sa nu mai liciteze deloc.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

alecu26

http://www.cnadnr.ro/ro/comunicare/comunicate-de-presa/interes-general/39-de-oferte-pentru-construc%C8%9Bia-primului-tronson-al?fbclid=IwAR0sKADuhle4GFiiYxvNsQ9Btlmp6TgxXbBF60-mhoK0JlA9X108-wWRHM0

eu ma refeream la aceste 3 loturi. Mapa si Cenghiz au depus oferta...e drept ca separat. :))))) CC Domnul Bogdan Chiritoiu.

Tactica firmei fiind una, sa zicem sinucigasa, e foarte foarte posibil ca cele mai ieftine oferte sa fie cele de la Mapa si Cenghiz. Pe toate 3 loturile.

Dar pe loturile urmatoare, foarte posibil sa mearga mult mult mai sus, asta in caz ca depun oferta.

Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

danpandrea

Mulțumim lui @RobertH pentru actualizarea traseului Buzău - Focșani pe harta API!

RobertH

Cu placere, tocmai am vrut sa anunt ca am terminat cu calibrarea. Daca gasiti sa nu fi pus un pod sau ceva nu ezitati sa-mi spuneti .

Ionut

Deci e calibrat tot traseul pe Ploiești Buzău și Buzău Focșani, corect? Sa fie scos de la proiecte propuse și băgat direct sa fie vizibil din prima. As vrea sa scriem pe Facebook sa știe lumea.

oc7avian

E deja, cu Ploiești - Buzău de ceva vreme :D Apar ambele trasee cu galben intermitent din prima, fiind bifat automat neatribuit, lipsă AC/PT/AM

Mulțumim RobertH pentru efort!