Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 3 Guests are viewing this topic.

ion59

Nu stiu daca constructorul se poate opune la ce doreste politicul. Daca Politia a dat liber la circulatie, ce poti sa mai spui!

TibiV

@RaduG, ai dreptate...

@"chibitii pariurilor"....

Cred ca Horatiu s-a cam grabit cu "achitarea" pariului...
Cand a spus ca nu crede in deschidere / dare in trafic pana la finalul acestui an (si eu am fost de acord cu el...) ne-am gandit amandoi la deschidere in conditii normale, cu toate elementele de siguranta existente si functionale pe toata lungimea carosabilului (parapete, rosturi de dilatatie etc.)

Deschiderea in halul asta NU este o deschidere adevarata.
Autostrada NU este gata. Si nu este vorba de panselute la WC-urile din spatiile de parcare, sau de "aluneca ca-n baie"...
Este vorba de elemente esentiale pentru siguranta circulatiei - ca doar de aia facem autostrazi, sau nu mai tin eu bine minte motivele?!...

Nu contest ca pana la finalul anului A7 Bacau va fi probabil gata...
Cand voi vedea o filmare care imi arata ca nu mai risti sa zbori de pe poduri/pasaje pentru ca nu parapete, si ca nu devii clientul vulcanizarilor pentru ca nu aparate de rosturi, abia atunci imi voi onora pariul.
(Care, cel putin in momentul asta, nu este inca pierdut...  ;) )

Ca altfel, daca vrei neaparat sa "inaugurezi electoral", poti sa o faci si pe binder, sau chiar pe balast stabilizat... >:(

LE
@ion59,
politistii au niste sefi, cu grade tot mai mari...
Iar  sefii astia sunt subordonati unor sefi si mai mari, de obicei fara grade, dar cu functii in stat.
"Agent Garcea, Guvernul crede ca soseaua este perfecta. Daca nu esti de acord, te vei ocupa de furturi de gaini intr-un sat unde (poate) s-a auzit ca exista tren!..."
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

dacianova

Eu cred că degeaba dați cu pietre în UMB! Dacă dorința celor de la PNL a fost să se deschidă înainte de alegeri, s-a deschis înainte de alegeri! Orice partid aflat la guvernare ar fi făcut asta. Umbrărescu pur și simplu n-a avut timp să termine totul de pe lotul A7.
Uitați-vă cât de bine a lucrat până acum. Lucra și mai departe dar n-a mai avut timp. Dacă la noi politicul hotărăște tot...

ion59

@TibiV
Stiu ca si politistii "e sub vremi"! Ziceam si eu asa! Ca daca e sa ne amendeze, pe noi ne rup! Legea e doar pentru noi, astia mai mici!

Ionut

Si Politia a primit ordin "de sus" pentru deschidere. Voi chiar credeti ca un profesionist in siguranta rutiera ar semna pentru deschiderea fara parapet si atatia km de gard lipsa? A semnat cineva cu spate. Asta e tara. V-am zis, mergeti cu grija. V-am zis din secunda doi din momentul in care am aflat si noi (cu ORE inainte de deschiderea oficiala) cum/ce se deschide.

dr4qul4

Este o noua deschidere pur electorala. A mai fost una acum vreo 8 ani, dar atunci cineva a refuzat sa se dea jos din masina cand a vazut cum arata.
Aici s-au umplut de penibil laudandu-se cu prima autostrada din Moldova. Trebuiau sa se laude cu prima autostrada fara rosturi de dilatatie.
Si nu e vina UMB-ului. Nici lor nu le convine deschiderea, ca e mult mai greu sa lucrezi sub trafic. Mai aveau nevoie de 2 saptamani ca sa poata deschide in conditii de siguranta. Asteptam o pozitie API pe aceasta tema. De preferat azi pana nu decoleaza vreunul din cauza lipsei rosturilor. Nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate intampla daca explodeaza un cauciuc cu atatia muncitori in zona si fara parapete.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

horatiu.cosma

A zis API ieri de precauție și respectat restricțiile, dar da, poate ar trebui insistat, nimeni nu s-ar fi gândit că dau drumul fără rosturi și cu atâta parapete lipsa.

kola

Nu cred ca trebuie sanctionat UMB-ul aici si acum. Nu imi imaginez ca sunt bucurosi cand lucreaza sub trafic sau ca-si pun vietile in pericol. Politicul este cel care trebuie tras la raspundere.

dr4qul4

ma refeream la postare pe FB. Eventual cu poze de la rostul de dilatatie si cauciucul spart. E mai simplu de dat share de acolo. Si mult mai vizibil.
Eventual pus si un cadavru de animale. Unul cat mai mare. SI incheiat cu ...circulati incet. Ar fi trebuit limitare la 60.
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

rota

1. Umbrarescu a spus foarte clar ca mai are 2 saptamani de santier
2. Ascultati marturii ale angajatilor Tesla/Starlink sa vedeti acolo presiune (parca lucrati la stat toti :lol:)
3. Unde a fost soborul de preoti? cum sa deschizi ceva in Moldova fara preoti?  :lol:

pest1969

Hai sa inchidem si Bucureti-Pitesti, ca si acolo sunt caini pe autostrada. Ca sa nu mai spun despre denivelari si alte multiple mici probleme...
Sau sa o limitam la 60 kmh...
Vorbim alarmist de chestii care se rezolva in 1-2 saptamani sau chiar in 1-2 zile de parca totul e perfect pe lumea asta iar viata pe DN-ul altrernativ era o placere pentru toata lumea.

paulmare

https://kmkz.ro/de-ras/autostrada-bacaului-inaugurata-ieri-se-vede-ca-s-folosit-panglica-de-proasta-calitate

chiar nu merita umb asa ceva, au zis clar ca le mai trebuie doua saptamani sa o dea la gata tzatza de matza, puteau sa astepte alea doua saptamani si sa gaseasca altceva de inaugurat saptamana asta

Ionut

Nu merită, asa este! Doar ca nu au putut/nu au vrut să zică "nu" politicului. Acum trag ponoasele în loc să îi laude toti. Păcat.

voicul

Ok inteleg ca o bretea de buna si noua ce e ... trebuie demoloata.  :lol:
Dar cu cealalta oare ce au avut de nu au deschis-o?