Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 27 Guests are viewing this topic.

tom_sawyer

carutasul

"civis romanus sum, balastrum uti" :) Sau așa ceva, n-am avut note prea mari :)

Bachus01

Se lucrează intens + asfaltari la intersecția cu brațul nordic si A7 pe DN 2

Raducu Popa

Azi am filmat complet bratul nordic si partea de autostrada, dar din motive necunoscute nu s-a salvat pe card filmarea unei portiuni de circa 1 km, undeva in jumatatea nordica, zona podului peste raul Precista si DJ207F.

voicul

Si cu 1 km in plus si cu el in minus ... tot +1 ai primit de la mine.  :cheers:

theodor1998

Buna seara!
Daca nu da zapada pana la sfarsitul anului, avem sanse la deschiderea centurii Bacau intre DN2F si DN2?

RaduG

Mult a fost, puțin a mai rămas de făcut. Să ne aducem aminte că pe 20 Septembrie Umbrărescu dădea ca termen de finalizare a podului metalic maxim 2 luni. Asta ar însemna 20 Noiembrie. Să vedem.
Primele marcaje. Like.
@R@du Mi se pare mie sau văd frame drop pe ultimele filmări? În special în colțurile de jos se distinge mai bine. S-ar putea să ai probleme cu cardul dacă nu ți-a salvat. Iar frame drop-ul e tot din cauza cardului.

dacianova

+1 pentru @R@du. Am rămas plăcut surprins să văd că au început să apară marcajele dar sunt total dezamăgit de unele porțiuni unde asfaltul este acoperit de noroi de spui că e un drum de căruțe.

hefaistos

E santier, n-ai cum sa-l tii curat.
Se spala inainte de a se trecde la operatiile urmatoare. De altfel pe una din inregistrari se vede cum inaintea masinii de marcat o cisterna si un nene spala de zor.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

usus

După ce au marcat la Rădăuți fara sa spele se pare că au învățat lecția

voicul

^Si nici nu prea ai de ce sa il tii curat. Se spala la marcaje, la final si cam asta e.
Altfel e cam pierdere de bani si timp sa il speli tot timpul.

TibiV

Nici nevasta-mea nu spala pe jos, in toata casa, mai des de o data pe saptamana.
Si la noi nu circula basculante prin bucatarie sau pe hol...  ;)
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Bachus01

La brațul nordic mai au 1-2 luni de munca din momentul în care termina ultima sudură la tablier.
La pasajul cu DJ207P (partea estica ) dupa cum a remarcat Horațiu intr-o postarea anterioara nu sa avansat cu nimic .

Încă mai au destul de munca , câteva porțiuni de terasament + cele de la poduri,  3 giratorii de terminat + cel de pe bratul nordic , parapeti  , șanțuri,  straturi de asfalt .

Mențin parerea ca nu vom vedea nicio deschidere totală pe partea de A , iar deschiderea parțială este la ghici . Depinde de vreme si mobilizare .

Referitor la faptul că este plină de noroi , camioanele alea circula mult pe drumurile provizorii de pământ + in gropile de unde extrag . Asta e ultima problema. Sau facem un self-wash inainte de a intra pe autostrada  :lol: :lol:

Apropo , ce am vazut aici fata de alte lucrări.  Au camioane care uda drumul pietruite si de pământ pe unde trec ei.

RaduG

Toți constructorii serioși își udă drumurile. Porr pe Sibiu-Boița, Astaldi la Brăila, la nodul Chețani se uda, și parcă am mai văzut prin niște filmări.
E o chestie de safety a circulației și de mediu ,,limitarea cantității de praf prin ajustarea vitezei vehiculelor și udarea drumurilor de acces a utilajelor."

Allex

"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova