Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

7 Members and 32 Guests are viewing this topic.

vladioan_bv

@nasty .. Ce putem face?  sa asteptam sa vina alegerile, poate poate se va rezolva

stedabc

Am fost zilele trecute pe brațul estic al centurii. Din ce am înțeles de la niște oameni de pe acolo, UMB ar avea ambiția să termine totul până pe 24 decembrie 2020, însă, cu tot optimismul și cu tot respectul meu pentru această firmă, mi-e greu să cred că pot respecta acest termen.

om_bun

Nu fi asa surprins,au statii de asfalt,au utilaje si oameni suficienti,nu e nicio surpriza daca termina anul acesta.

paulmare

e foarte mult de lucru la sfarsit, umb a subcontractat si in alte parti marcaje, electricele, parapetii etc dar e totusi lucrare mare, si au un backlog de lucrari foarte "consistent", cred ca o sa isi dozeze efortul in asa fel incat sa aiba ce factura si pe celelalte locuri, nu o sa se calce 500 de oameni pe bocanci doar ca joaca pe terenul lor
Oricum - din alt meci sunt astia, fata de actori si pizzeri si alte figuri triste de pe santierele patriei

Bacauanul1971

Poate a mai fost postat, răspunsul trimis de CNAIR celor de la TELE 1 BACĂU legat de eventuala deschidere a brațului estic.
CNAIR declară:

"𝐓𝐞𝐫𝐦𝐞𝐧𝐮𝐥 𝐝𝐞 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐫𝐞 𝐚𝐥 𝐨𝐛𝐢𝐞𝐜𝐭𝐢𝐯𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐕𝐎 𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟐𝟐.𝟎𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟐, 𝐢𝐚𝐫 𝐫𝐞𝐜𝐞𝐩ț𝐢𝐚 𝐥𝐮𝐜ă𝐫𝐢𝐥𝐨𝐫 𝐩𝐨𝐚𝐭𝐞 𝐟𝐢 𝐞𝐟𝐞𝐜𝐭𝐮𝐚𝐭ă 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐜â𝐧𝐝 𝐥𝐮𝐜𝐫ă𝐫𝐢𝐥𝐞 𝐬𝐮𝐧𝐭 𝐟𝐢𝐧𝐚𝐥𝐢𝐳𝐚𝐭𝐞 î𝐧 𝐭𝐨𝐭𝐚𝐥𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞".

https://www.facebook.com/tele1bacau/posts/2379028362404439

alexa_adrian2001

foarte trist...daca la Bacau nu o fa oare de ce sa ne mai facem sperante ca va face pe A10 de exemplu?

rocklee

Inteleg nerabdarea unora dar pana se va termina lucrarea mai sunt doar ....4 luni...
Raspunsul pe care l-au primit este unul just si normal ...adica apolitic...
Se pare ca Umbrarescu este un baiat destept...si inpaca pe toata lumea

RaduC

voicul

Asa au terminat si bratul de V in decembrie 2019, dar practic poate fi circulabil abia de vreo 1 luna.

Mai realist ar fi ca pana in 12 luni vor termina - probabil prin aprilie - mai (depinde si de vreme toamana - iarna).

KnX

Aceasta este săptămâna liberă a celor de la UMB?
Fiindcă în afară de ultimele filmulețe postate de Radu cu podul peste Bistrița și lucările de la pasajul peste DJ207P n-a mai apărut nimic.
Un stadiu complet al brațului estic n-a mai fost făcut de ceva vreme.

rota

CNAIR a desemnat câștigătorul licitațiilor pentru elaborarea studiilor de fezabilitate și ale proiectelor tehnice necesare construcției drumurilor expres Pașcani – Suceava și Suceava - Siret
06 Aug 2020 Interes generalFacebook Twitter
Joi, 06.08.2020, CNAIR a transmis adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului  având ca obiect ,,ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE ȘI PROIECT TEHNIC DE EXECUȚIE PENTRU DRUM EXPRES PAȘCANI – SUCEAVA".

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SEARCH CORPORATION SRL - EGIS INTERNATIONAL SAS - EGIS     ROMANIA S.A., cu preţul de 11.721.430,96 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 luni, din care:

14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate,
6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție,
4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene.
Lungimea estimată a traseului este de 61 km.

Astăzi, 06.08.2020, au fost transmise și adresele de comunicare a rezultatului procedurii de atribuire a contractului  având ca obiect ,,ELABORARE STUDIU DE FEZABILITATE ȘI PROIECT TEHNIC DE EXECUȚIE PENTRU DRUM EXPRES SUCEAVA - SIRET".

Ofertantul desemnat câștigător este Asocierea SEARCH CORPORATION SRL - EGIS INTERNATIONAL SAS - EGIS     ROMANIA S.A., cu preţul de 10.092.839,13 Lei fără TVA.

Durata contractului este de 24 luni, din care:

14 luni pentru realizarea Studiului de Fezabilitate,
6 luni pentru Proiectul Tehnic de Execuție,
4 luni pentru servicii de asistență tehnică în pregătirea procedurilor de achiziție a contractului de lucrări și în obținerea finanțării europene.
Lungimea estimată a traseului este de 41 km.

Semnarea contractelor de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea tuturor contestațiilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

Sursa

dacianova

Astăzi a fost Bode la Iași:
http://apix.ro/ministru-in-2024-autostrada-a7-va-fi-gata-iar-a8-in-implementare/
Mi se par cam optimiste termenele. Cel puțin pentru A7 cam prea optimiste.

rota

finantare avem, vointa politica este, doamna din Moldova e prezenta, constructori moldoveni avem. Ce ne mai lipseste pana in 2024?  8) 8)

vladioan_bv

ce ne lipsesete? o alta campanie electorala in care sa se faca promisiuni ;)  stai sa vedem ce rezultate vor fi la alegeri...

voicul

Pai pana in 2024 va fi gata ... pe hartie cu totul: SF + PT + lucrari in santier + probabil licitata/castigata aproape tot.

Cam le zice ministru asta la misto :puke:

Important e ca se misca lucrurile pe A7.