Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 31 Guests are viewing this topic.

ciachi

un articol din presa locala care denota preocuparea CNAIR pentru siguranta si confortul contribuabilului (fraierului ) platitor de taxe    https://www.desteptarea.ro/cnair-nu-se-deschide-bratul-vestic-pentru-ca-nu-e-finalizata-parcarea-si-trebuie-racordate-santurile/
CNAIR se gandeste la bacauani si le prelugeste placerea de a savura noxe multe si de a asculta simfonia (zgomotul) masinilor de tranzit........
ce fain este sa stai intre Narcisa si Auchan in coloana de masini.......probabil se asteapta iarna sa vada daca se aluneca ca in baie pe asfalt

GDPR

Maruntisurile mentionate n-ar trebui sa dureze mai mult de o luna.

vladioan_bv

^ sa se sincronizeze cu alegerile....

LauR

pasadia

Sunt amuzanți astia de la CNAIR - la BV au deschis spatiile de parcare la vreo 3 ani după ce au deschis centura. După Dej spre Baia Mare spatiile alea de parcare au stat nedeschise la fel, cu anii, fără a afecta circulația pe drum. La fel și pe A3, București - Ploiesti sau Turda - Gilău, s-a circulat pe drum chiar daca nici macar nu erau începute lucrările la spatiile de parcare.

Dar aici trebuie OBLIGATORIU sa fie gata parcarea pentru a da drumul la trafic pe sosea. Altfel nu se poate...

rota

segmentul Bacău-Pașcani care traversează județul Neamț:

Powered by API/PUM imgur uploader
"Vom avea noduri atât la Trifești (conectare cu DN spre Piatra Neamț), Horia, Pildești, Traian, cât și la nord de Săbăoani.

În două săptămâni se vor începe săpăturile pentru studiile geologice. După acest pas urmează studiile pentru impactul de mediu și cercetările arheologice."
sursa

Highlander

Se pare ca nici acum nu se renunta la racorarea  intrarilor, iesirilor  pe drumurile de legatura prin giratorii , total inoportune in afara localitatilor mai ales pe drumurile deschise circulatiei autovehiculelor de transport marfa   :(

tonică

Nu-s prea multe noduri pe acolo? Nu zic ca nu ar fi necesare, doar ca par prea multe pentru un oraș precum Roman, chit ca trebuie, firește și-o legătură către Piatra Neamt. Poate al treilea nod de jos în sus în ordinea din imagine ar cam fi de prisos.

pasadia

Din contra, ala e cel mai necesar pentru că asigură conectarea cu zona nordica a Roman-ului, adică exact zona industriala: Cersanit, TRW, Arcelor Mitral, depozite logistice (Lidl are unul mare, dar mai sunt și altii). Plus că acolo pleacă și acea semi-centura spre DN15D.

Dacă e să renunți la un nod, atunci poți renunța la cel din sud, de la Horia. Se va putea ieși pe DN15D spre Piatra Neamț sau Roman, ocolind astfel chiar și localitatea Horia. Și în plus acest nod ar trebui sa ia in considerare și reconfigurarea DJ 157 pentru a elimina o trecere la nivel cu CF (plus pasaj pe DN15D peste CF).

Highlander

scuze, ca insist, dar poate nu am observat eu bine, e nomal ca la al doileea nod de jos in sus sa fie realizat un drum de legatura pentru descarcare intr- un DN (cred 15D) cu  final intr-un giratoriu (in camp unde era loc destul pentru o solutie  cu pasaj denivelat) ?

ghrt

Poate că drumul de legătură din nord era mai bine să fie prelungit ca să prindă încă 2 intrări în Roman? Ca principiu, nu ştiu traficul.
Cont (aproape) inactiv.

pasadia

Nu cred că e cazul. E dus până in DN2, următoarele 2 radiale din Roman sunt un județean oarecare și DN15D spre Vaslui, un DN destul de lipsit de trafic.

Raducu Popa

Referitor la DN15D, spre Negresti/Vaslui, de cand s-a turnat un nou covor astfaltic (acum 2 ani), este destul de circulat...Inainte era praf, multa lume il evita.

cove_adrian

Romanul este centrul nodal (rutier) al Moldovei. E bine ca pana la urma si CNAIR/Acciona au inteles ca e nevoie de noduri corespunzatoare pozitionarii geografice a baricentrului rutier Roman.
E normal sa fie bine deservit pentru a accesibiliza arealul geografic. Nu degeaba primul centru logistic (LIDL) din Moldova s-a deschis la Roman. Anterior si Profi.
http://moldovavreaautostrada.ro
MVA - Moldova Vrea Autostrada
Miscare civica, independenta, apolitica

dragos76

@Highlander, mie îmi pare că drumurile de legătură cu DN2 tocmai că au parte de intersecții denivelate. Doar nodul de la intersecție cu DN15 pare a fi făcut cu giratoriu.