Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 20 Guests are viewing this topic.

ionutz_22121989

Quote from: rota on May 13, 2020, 12:37:45 PM
La utima sedinta CNAIR, au declarat ca incearca sa grabeasca procesul pe tronsonul A3-Buzau. Poate ar trebui sa ne concentram atentia catre nodul A3-Buzau, acel nod nu poate sa tina tot traficul de pe A7  :(

Poate estima cineva (realist) cand vor incepe lucrarile pe tronsonul Ploiesti - Buzau cat si pe celelalte ?

horatiu.cosma

IosuaT

Avantajul ii ca vor intra direct la executie.
Proiectul, expropierile facute.
Suna bine 2022 final de an, ținând cont se teren...
Prioritatea zero: A1 Sibiu - Pitesti, A0 Centura Bucuresti,  A7 Ploiesti - Bacau - Pascani, A3 Cluj - Oradea ; Importante. A8 Iasi-Targu Mures, A13 Sibiu - Brasov - Bacau; A3 Ploiesti - Brasov; DX 12 Pitesti - Craiova.

ionutz_22121989

Multumesc amandurora pentru informatii.

Din ce am citit pe forum, durata de executie a fiecarui tronson cuprins intre Ploiesti - Pascani ar fi undeva la 3 ani (corectati-ma daca gresesc).

Intrebarea e : cum se poate termina aceasta autostrada in campie pana la Pascani (330 km!) in 2025-2026? (cand "noi" ne chinuim cu tronsoane de 30-50 km timp de 5-6 ani). Judecand in functie de ultimii ani, eu cred ca mai degraba va fi gata in 2035 pana la Pascani...

Ce parere aveti ? Se poate termina in ~ 2026 ?
Mai avem si Pascani-Suceava-Siret, aceea va fi gata in ~2027 ?

oc7avian

Depinde de cum impune statul termenele din contract și de constructorul care va câștiga. De exemplu, un muncitor UMB/Porr care se împiedică pe șantier deja a făcut mai multă treabă ca toată echipa Aktor/Pizza în ziua respectivă. E realist cu firme care vor, chiar mai rapid

voicul

In 2025 (poate) se vor termina sectiuni din A7.
RO nu poate sustine finaciar 330 de km + restul de pe alte loturi.
Daca pui un 2030 poate sunt sanse sa fie gata toata, asta daca avem si noroc de firme serioase la constructie.

AlexxC

Dupa depunerea ofertelor pentru executie in caz fidic rosu exista doar evaluare financiara sau si una tehnica?

voicul

Ordonanța militară 12. Suceava iese din carantină. Vela: ,,Sunteți eroii noștri"

Poate se misca (de maine) firma de marcaje de la Suceava spre BC.  :D

Ionut

Păi UMB sta in marcajele unei singure firme? :o

Mersul trenurilor

Pai aia la bacau fac marcaje prin italia si alte tari, bine si pe la vaslui  :lol: si la centura la bacau fac altii din suceava?

vb de metalbac si farbe

voicul

Eu asa am retinut dintr-un video/reportaj mai de prin aprilie: ca pe partea E stau in firma de la Suceava care e in carantina si nu se pot face marcajele.

Allex

Nu are legatura carantina cu furnizorul de marcaje. Din cate am auzit firma din Suceava (Loial Impex) ar avea ceva probleme cu justitia/consiliul concurentei de la ceva trucari de licitatii.
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

MihaiD

firma din Suceava e în primul rând pe semnalizare verticală și da, e corectă informația lui AlexAllex. Cei de la Metalbac Farbe sunt practic lângă obiectiv, ar fi ciudat să nu facă ei marcajele.

voicul

Ok, deci era semnalizare, nu marcaje.
Mai important e sa ii dea drumul la centura E, ca e utila.

Europiu

Numai așa, de conformitate, voicul știa bine că își amintește și era ditamai Bodele Construcțiilor care făcea afirmația.
The problem with the world is that the intelligent people are full of
doubts, while the stupid ones are full of confidence (Charles Bukowski).