Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

7 Members and 21 Guests are viewing this topic.

voicul

Intradevar acum cand mergi pe DN2 cu 60 si mai stai intr-un sens giratoriu, o prioritate, acum NU este poluare. Special toate masinile termice la Focsani scot oxigen!
Acum daca ar fi sa treaca A drept, aceleasi masini s-ar transformat din EURO 6 in EURO -40 si ar fi mai rau ca dezastru de la Cernobîl.

E bine sa intrebi si oamenii, daca oamenii au habar (habar, deci nu cunostinte!) de ce sunt intrebati.

paullie

De ce nu am face "cocoasa" la Vest de Focsani? Oricum la Garoafa se muta A7 la Vest de CF. De la Voetin usor usor spre Vest (evitând cât se poate de mult relocarea LEA) si cu "cocoasa" la Vest ocolim TOT canalul Siret-Baragan. Ca in figura.

TibiV

Nu cunosc relieful zonei, dar imi place si variantan asta.

Oricare dintre alternative, doar sa vada localnicii ca Focsaniul NU este buricul Romaniei... Si fiind "buric", ar trebui sa aiba neaparat si o "burta" atasata... :(
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Lyvyoo

Acum, ca sa fim constructivi, credeti ca exista sanse ca noi variante de traseu sa intre in discutie, cu AMC 1 incheiata? Sa zicem printr-un lobby profesionist al API in viitoarele consultari cu CNAIR?
Daca nu, cred ca ar trebui sa ne canalizam energia pe cele 3 trasee luate in calcul la AMC1, altfel ne facem nervi si sperante degeaba.

horatiu.cosma

Eu zic că încă e în picioare o eventuală modificare a cocoașei la AMC2, deci merită pusă presiune perioada următoare.

Lyvyoo

Ok, dar in limitele traseelor AMC1 sau te referi la faptul ca exista posibilitatea prelungirii termenului de analiza (caci asta ar insemna) cu noi trasee incluse, ca de exemplu cele sugerate mai sus?

paullie

@TibiV mai mult "cocoasa" la Vest este cu 5-6 km mai scurta decât "cocoasa" de la Mândreni.

horatiu.cosma

Cred că în limitele AMC1. Nu înțeleg de ce nu s-a studiat vreun traseu prin vestul Focșaniului, dar prefer să mă gândesc că e un motiv fundamentat și nu e o altă incompetență maximă marca Consitrans.

C0ndu

un traseu prin vestul Focşaniului ar intersecta de cel puţin două ori calea ferată.

paullie

Nu traverseaza de 2 ori. Doar traversarea de lânga Garoafa se muta ceva mai jos de Sihlea - Obrejita

MihaiD

Quote from: cosss on May 01, 2020, 11:10:10 PM
Nu stiu cata relevanta mai au sumele mentionate la inceputul anului, atunci cand s-a adoptat bugetul pe 2020, atata timp cat la rectificare se aloca fondurile necesare.

Ai un link sau ceva în sensul ăsta, te rog, cu rectificarea care ar fi majorat alocarea bugetară pentru VO Bacău? Pentru că în presă a apărut altceva. Oricum, suma plătită depășește deja creditele bugetare de 64 milioane lei.

cris_ct

Retail-ul mare e in partea estică a Focșaniului. Or adăuga și ei vreo cateva "kile" la unul din talerele cântarului  (sf-ului)...

liviutatarus

Ce se vede cu verde, pe la veste de Focsani, sunt limitele de intravilan! Chiar nu este loc pe la vest. Iar pe la est, daca nu ar fi cocoasa aia, cartierul Mandresti ar fi rupt de Focsani, in plus pe acolo sunt date multe aprobari de PUZ-uri, se construieste in draci!

miahi

^^Spune-le si celor de la Bogata, unde A3 trece direct prin mijlocul localitatii sau tuturor celor de pe A0 unde la fel se construieste in intravilan aproape exclusiv.

Mersul trenurilor

@liviutatarus

Cum sa nu fie? Pentru asta exista exproprieri