Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

14 Members and 29 Guests are viewing this topic.

Raducu Popa

Pasaj DC86

Spre DN2F

Spre DN2 N. Balcescu

Zona Rusi Ciutea

Raducu Popa

Pod peste Bistrita

:)

O mare de armaturi...

Raducu Popa

Raducu Popa

rocklee

frumos fotorepotaj ...excelenta si fimare ......bravo si multumim pentru efort si dedicare ... :D :banana2: :cheers: :bye: :bye:

Ionut

reed

Ce tare,văruiesc betoanele oamenii,la alții arată că dracu totul,neterminat.
Mulțumim de efort.

horatiu.cosma

Într-adevăr, e o plăcere să te uiți la un asemenea șantier, curat, ordonat, elegant, se vede că se lucrează cu cap. Sunt rare imaginile la ei în care să vezi balast stabilizat, fiindcă vin imediat cu asfalt peste. La Aktor imediat sunt 3 ani de când privește la soare balastul stabilizat pe A10. Aici avem deja uzură pe sectoare întinse, vreo 7-8 km din zona de 1+1 și vreo 5 km din zona de autostradă. Aktor și Pizzarotti nu cred că au încă uzură pe A10 în condițiile în care au început în 2015 vs 2019 UMB. În nici 2 luni sunt produse și ridicate vreo 100 de grinzi la podul mare peste Bistrița și încă pe 2 structuri, nu mai are sens să facem comparație aici. Eu chiar aș fi dispus să pun pariu că podul mare de la UMB va lua fața podurilor mari de pe A10. Nu ar fi exclus să le ia fața și podul mare de 1,7 km de la Slatina peste Olt la anul, dar sper să nu fie cazul, că atunci chiar ar trebui să solicităm public reprofilarea unor constructori în alte domenii.

rota

Lucrări de așternere covor asfaltic pe șantierul Variantei Ocolitoare Bacău, zona interesecției cu DN 2F.
Video

horatiu.cosma

Ce se asfaltează e partea neagră din imaginea ta, nu unde ai pus săgeata.

cosss

Astazi UMB a emis o factura de 62.38 milioane lei.  :o

Ionut

Da. Ce nu e bine? Ti se pare mult sau puțin?

dr4qul4

Mie mi se pare putin. Cate grinzi avem deja sus?
Plus asfalt pe o mare parte din bucata vestica (cea 1+1).
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist