Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 4 Guests are viewing this topic.

Raducu Popa

Pe 26.03 se lucra sustinut si in nord. Voi mai face un update si la tronsonul de autostrada.

horatiu.cosma

Săptămâna asta cred că îi mai prinzi la muncă, că următoarea e pauză cel mai probabil.

Dominik

^
Crezi ca vor avea 2 saptamani libere ? cea viitoare si cea de dupa Pasti ? Tinand cont ca sunt acasa pot lucra pana Joi-Vineri 16-17 Aplilie si dupa Pasti sa aibe o saptamana libera...parerea mea.
You're in Steelers Country

Liviu M

Dupa parerea mea, forumistii n-ar trebui sa aibe nici o parere despre programul de lucru al diverselor firme atata timp cat firmele isi respecta contractele asumate. Si UMB pare sa n-aibe probleme cu respectatul contractelor.

Ionut

Iar începem discuția asta cu programul UMB?
@Radu, mulțumim de poze! :cheers:

pasadia

Până va continua A7 spre nord și spre sud, băcăuanii se vor distra/ supără puțin cu sensurile giratorii noi de pe DN2.

Îmi închipui că vor ieși destul de largi și nu se vor bloca chiar tot timpul, dar ținând cont că multe tiruri vor trece prin ele, va fi dificil pentru cei care vor dori să iasă din oraș.

rota

Daca ignoram mesajul politic avem cateva imagini superbe VIDEO
go go Loial Suceava!   :D

voicul

Ar fi fost frumos sa intre in giratoriile de pe DN2, acum cat nu e trafic.

horatiu.cosma

Păi pare că nu pot face marcaje din cauza situației de la Suceava, ar fi riscant să lase fără marcaje DN2 cine știe cât. Oare nu pune undeva public Șova și fișierele brute din filmări să vedem tabloul complet  :D?

E cam gata obiectul 3 (sudic) mai puțin asfaltul prin parcări, plus mai au mărunțișuri pe la giratorii și ceva șanțuri/rigole. Probabil săptămâna asta suprabetonează pasajul peste CF de pe partea nordică, pe acel sector 1+1 trag tare la săpături și umpluturi, mă gândesc că vor să ajungă cu terasamentul sus pe zona aia pentru a putea duce grinzile&tablierul la podul nordic peste Bistrița în lipsa altui acces.

La podul mare peste Bistrița estimez că au vreo 7-8 deschideri cu grinzi din 30 (10 grinzi per deschidere), s-au apucat și de armarea plăcii de suprabetonare. E impresionant câmpul acela plin de armături de grinzi, din ce îmi dau seama cred că au terminat cu armarea lor, ceea ce e wow într-un timp atât de scurt (3-4 luni). Mai au vreo 300 de grinzi de betonat, după care vor muta șandramaua de grinzi la Slatina. Frumos, în orice caz, e într-adevăr o plăcere să vezi lucrări de genul și la noi după ce te enervezi cea mai mare parte a timpului cu pizzari și aktori.

zuma80

Frustrant este ca in acel video se vorbeste doar de centura bacauanilor, nu de autostrada moldovei, asta arata ideologia lui Sova, atat, doar atat, nimic mai mult.
Iar daca ne uitam la punctele de racord la sud si nord ale A7-lui, ce vedem? Nimic. Ca si la A1 Pitesti, cum a vost la Deva (cu inchiderea A1-lui pentru facerea conexiunii).
Asta este tristul adevar, lipsa viitorului cel putin pentru Moldova!
Pentru A6!

ghrt

Poate pune ministru pe careva din Roman pentru centura Roman, Adjud şi tot aşa. La podul de la Brăila a trebuit să ajungă unul de acolo prim-ministru, atât de mari sunt interesele să nu se facă nimic.
Cont (aproape) inactiv.

Gendan

Intrebare: la CJ-urile din Bacau, Neamt si Iasi nu a iesit nicio varianta de traseu pana acum? Pentru contractele Consitrans avem o idee (din August) dar de la Acciona, nada.

Skynick

Parca sunt din Star Wars pilele alea fara grinzi. Impresionant.

dacianova

Știe cineva, la intersecția dintre Centura Bacău și DJ119 ce fel de intersecție va fi?
Va fi un sens giratoriu cumva? Mulțumesc.

Ionut