Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 35 Guests are viewing this topic.

silviu321

Poate posta cineva fotografiile? Mi se pare revoltător ca pentru a accesa niște informații de la o instituție publica românească sa fiu nevoit să-mi fac cont pe un site privat. F... K FAKEBOOK...

horatiu.cosma

^^
Poate mai fac colegii din Bacau un efort anul asta si dau o tura pe santier, in special pe zona de autostrada. Cu ocazia asta poate afla si ce e cu grinzile, cate s-au produs, care e ritmul, planurile pentru la anul, problemele birocratice nerezolvate (case, utilitati) etc.

horyatm

Utilajul acela care montează grinzi pare nou. Avea și până acum UMB astfel de utilaje?

RaduC

^^ rocklee, a trebuit sa faci rodajul noii mașini și ce-ai zis: măcar să fac niște kilometri cu folos. Mulțumim

horatiu.cosma

În caz că nu e evident pentru toată lumea, pozele puse de rocklee sunt cele de pe FB-ul DRDP Iași. Că dacă ar fi ajuns rocklee la Bacău, nu scăpa metru de șantier neanalizat  :lol:.

TibiV

Parere personala...
rocklee probabil se cunoaste personal cu un sfert dintre angajatii UMB...

Cand a vazut pozele, o fi spus in gandul lui:
"Ia uite, Costica toarna beton la culee... Dar Ilie ce treaba are cu grinzile?..."

Oricum ar fi, :cheers: pentru rocklee si noua "sageata albastra"!
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Dragosdimitrescu

Noi promisiuni pentru aceasta autostrada:
Se scot la licitatie studiile de fezabilitate pentru sectiunile Siret-Suceava si Suceava - Pascani

Regasiti detalii in articol:

https://stirileprotv.ro/stiri/actualitate/a-fost-anuntata-constructia-unei-noi-autostrazi-in-romania-va-lega-sudul-de-nordul-tarii.html

alecu26

La ce pot sa vad din poze sunt doua standuri lungi fiecare de vreo 80 de metri. Teoretic se pot face 4 grinzi pe zi, dar in conditii de santier, unde e mai complicat sa folosesti abur si sa accelerezei pretensionarea si decofrarea, as zice ca ritmul de lucru e de o grinda la 2 zile. Adica undeva la 4 la doua zile, adica undeva o medie de 10 pe saptamana considerat a la long.
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

voicul

^
"El a spus că valoarea estimativă pentru tronsonul Siret - Suceava este de 893 milioane lei, în timp ce pentru Suceava – Paşcani suma va fi de 1,3 miliarde lei. Flutur a precizat că lungimea totală a autostrăzii A7 este de 430 de kilometri, iar valoarea totală a investiţiei va fi de 4,9 miliarde de lei, cu tot cu TVA."

Vad ca e scris de un profi:
Deci se fac 100 de km cu 2.2 mld lei si cu restul de bani - 2.7 mld lei fac 350 de km.

Adica nu intelegi ca se construieste autostrada, dar de fapt se lanseaza SF!

miahi

Quote from: AlexAllex on July 16, 2019, 06:00:39 PM
Cateva cadre de la podul peste raul Bistrita, partea sudica

Nu am mai vazut pana acum forma asta la cuzineti. Sunt curios cum vor arata grinzile (am inteles ca o parte vor fi facute la Adjud si o parte in zona nordica a podului). 5 grinzi per deschidere x 60 deschideri = 300 grinzi. Numai la acest pod.

300 de grinzi / 10 pe saptamana ( by @Alecu26 )  = 30 de saptamani numai de turnat la grinzi . E ceva volum de munca.