Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

3 Members and 6 Guests are viewing this topic.

Allex

"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

Allex

Inca nu suntem siguri daca este balast stabilizat sau nu chestia aia neagra si presa (rosie) din Bacau deja ii zice asfalt:

FOTO! S-a turnat primul asfalt pe șoseaua de centură a municipiului Bacău

NGC

Referitor la cele 2 situri arheologice inca nedescarcate, ieri a fost lansata licitatia pentru ele, dar nu am apucat sa scriu.

[CN1015393] / 25.09.2019: "Lucrari de excavare in siturile arheologice pentru finalizarea cercetarii arheologice la Varianta de Ocolire a Municipiului Bacau"

Valoare estimata: 681.269,00 RON fara TVA

Durata contractului: 2 luni

Fonduri: POIM

Termen depunere oferte: 11.10.2019

v46is

WoW aici deja podul peste calea ferata este 80% gata in doar 6 luni  :o

carutasul

Tocmai mă gândeam că atunci când s-a apucat Pizzaroti de pod pe lotul ăsta încă nu se reziliase cu turcii :)

tonică

in pozele din 15 septembrie ale lui Radu@ ( multam cu aceasta ocazie!) se vedeapodul dar fara nici o incarcatura in capete. aici ii vad cocotati pe toti sideja lucrand la armaturi. Au ajuns cu terasamentul asa sus intr-una din parti?
Deasemenea am vazut nu doar aici grinzi urcate dar si la niste treceri fotografiate tot de Radu@. Asta inseamna ca au terminat acel "poligon de grinzi" ori acestea sunt venite.."din afara"?

voicul

dorum

nu imprumuta 2 fierari si la Pizza...:) ?

alecu26

Eu nu prea inteleg doua chestii...dar o sa incerc explicatii oricum:
1. Culoarea placii de suprabetonare. E ceva geotextil foarte murdar sau un strat de balast. Posibil sa protejeze betonul cu balast ca sa poata trece pesre CF cat mai repede...si asfalt acolo sus mai greu de spus.
2. Acea margine de beton. Nu pare ceva temporar...de protectie la cadere. Posibil un tip diferit de parapet...de beton doar cu ceva metalic deasupra?
3. Prea ingust podul...si nu vad celalat sens. Suntem pe o bretea sau pe zona half profile?
Drumurile noastre POATE....
(100 Euro ca tronsonul Holdea Margina din A1 nu se va deschide complet la trafic in acest deceniu).

Allex

Allex

Zboara vreo drona perioada asta spre Bacau? Se anunta vreme buna saptamana viitoare pana spre weekend.

danutzu_1069

Practic este /va fi breteau cu o banda pe sens, afarenta viitorului nod Bacau Sud

tonică

oricum, revazand filmele facute in aprilie si august, e clara evolutia acelui pod. In aprilie   cei de la zublin abia ce se indeletniceau cu ceva gauri pe-acolo, in august era la stadiu de piloni ridicati iar acum lucreaza la armaturi!