Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

12 Members and 31 Guests are viewing this topic.

NGC

Quote from: NGC on September 21, 2018, 11:32:23 PM
Quote from: usiabc on September 21, 2018, 11:03:08 PM
Si acuma ca timp, cat ar mai trebui sa asteptam.

Strict referitor la aceasta contestatie, trebuie asteptat pana in 9 Octombrie si apoi mai vedem, in functie de ce face ICTAS.

Quote from: NGC on September 24, 2018, 09:28:23 PM
In contestatia a doua a celor de la ICTAS (21.08.2018), ei au contestat raportul "final" din 09.08.2018, dar cum ziceam, acesta trebuia sa fie anulat. In plus, au mai contestat cum am mai spus si in legatura cu experienta expertului, si au mai cerut si reevaluarea ofertei UMB.

Din motiv ca trebuie anulat raportul intermediar, nici obiectia referitoare la oferta UMB nu mai este valabila, asa ca singura obiectie ramasa "in cursa" mai era obiectia referitoare la expert si aceasta a fost respinsa ca tardiva de CNSC prin noua decizie (20.09.2018).

In concluzie, CNSC a respins a doua contestatie in principal din cauza punerii in aplicare a primei decizii CNSC.
Aceasta noua decizie (20.09.2018) se mai poate contesta la CAB.

Prin urmare, in momentul de fata se pune in aplicare prima decizie CNSC si CNAIR reevalueaza oferta ICTAS. La un moment dat vom avea un nou raport "final", care se poate contesta din nou.

Uite ca totusi ICTAS a contestat o parte a deciziei CNSC, cea referitoare la expert. Asta inseamna ca au nevoie si de niste puncte, pentru ca doar dupa pret nu ies castigatori.

Bineinteles ca ramane valabila partea de mai sus cu un nou raport "final".

Ionut

Bine, ei pot contesta orice. Întrebarea e dacă tine. Tine?

horatiu.cosma

Am făcut eu niște calcule pe baza cifrelor existente. În condițiile actuale (cu 0 puncte la Ictaas pentru expertul respectiv), UMB ia 95,55 puncte și Ictaas 95. Miza contestației Ictaas e să nu rămână acel punctaj 0 (din 5) la expert.

JUVENTUS_1

The order of my priorities according to my own interest: 1.A7; 2.A13; 3.DX Bacau - Piatra Neamt; 4.A8; 5.Other.

Ionut

Mda mișto. Sunt tare curios ce au contestat. :lol: Ghici ciuperca ce-i.

NGC

Am scris deja zilele trecute despre contestatie si obiectul ei. Este primul mesaj de pe pagina asta.

dr4qul4

Pe expert il cheama ciuperca? Sau are palarie?  :)
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

Ionut

Informatie 100% sigura, dar neoficial, pe surse. S-a semnat contractul si pentru Focsani-Bacau (cu Consitrans, dupa cum toata lumea stie). De contractul cu Acciona nu stiu, dar e posibil sa se fi semnat si asta sau sa fie semnat in perioada imediat urmatoare.

JUVENTUS_1

Quote from: JUVENTUS_1 on October 17, 2018, 09:26:06 PM
Pana la urma avem contestatie ICTAS la CAB! 8)
http://portal.just.ro/2/SitePages/Dosar.aspx?id_dosar=200000000367118&id_inst=2

A fost stabilit termenul de judecata:

"Şedinţe
22.11.2018
Ora estimata: 9:00
Complet: S8 Completul 5 recurs Achiziţii Publice"
The order of my priorities according to my own interest: 1.A7; 2.A13; 3.DX Bacau - Piatra Neamt; 4.A8; 5.Other.

ultrasbz

Rezumat: la o luna de la semnarea contractelor avem ordin de incepere pe Ploiesti - Focsani!

Quote from: CNAIR
Stimate domnule [...],

Urmare a petiției dumneavoastră, înregistrată cu nr. 92/71770, prin care solicitați informații privind obiectivele de investiții Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru ,,Drum de mare viteza Ploiești - Buzău" și  Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru ,,Drum de mare viteza Buzău – Focșani", vă comunicăm urmatoarele:

În data de 24.09.2018 au fost semnate contractele de servicii pentru ,,Elaborare Studiu de Fezabilitate Și Proiect Tehnic pentru Drum de mare viteză Ploiești – Buzau" Și ,,Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic pentru Drum de mare viteză Buzău - Focsani" între C.N.A.I.R S.A și Consitrans S.R.L.

Contractele menționate au intrat în vigoare la data de 01.10.2018, respectiv dupa consitituirea de către Prestator a garanției de bună execuție.

Ulterior, urmare a aprobării de catre Beneficiar a garanțiilor de bună executie, coroborat cu celelalte clauze/termene contractuale, C.N.A.I.R S.A a transmis în data de 18.10.2018 notificarea privind data de începere a Contractului pentru ambele contracte.

Cu stimă,

Biroul Relatii Publice

CNAIR S.A.

Intrebari:

Quote from: ultrasbz
Buna ziua,

Intr-un comunicat recent al CNAIR se preciza ca in data de 24 septembrie 2018 au fost semnate contractele pentru elaborarea studiilor de fezabilitate si proiectelor tehnice pentru "drumurile de mare viteza" Ploiesti - Buzau si Buzau - Focsani.

In baza legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, va rog sa imi spuneti:

1) A fost dat ordinul de incepere pe contractul Ploiesti - Buzau? Daca da, va rog sa-mi spuneti la ce data a fost dat acest ordin. Daca nu, care mai sunt obstacolele pentru ca acest lucru sa se intample si cand estimati ca se va intampla.

2) Aceeasi intrebare pentru contractul Buzau - Focsani.

Multumesc

Ionut

Bravo, ma bucur ca sunt si altii care urmaresc proiectul. Esti buzoian? Poate ne vedem cand ajung acasa (foarte rar), discutam una-alta. :)

ultrasbz

pest1969

Consilierul propus de catre MVA si IPA8 are vreo atributie la CNAIR sau e doar pentru decor? Reuseste sa afle mai multe detalii despre cum stau lucrurile sau e fara rost prezenta lui acolo?

Ionut

Nu e un consilier "propus" de IPA8 sau MVA. Noi nici nu stiam de existenta lui. Este un om propus de Sova, este om de-al lui. Si este practic degeaba. Dar nu prea are legatura cu A7, mai mult cu A8. Daca am inteles eu corect.