Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 8 Guests are viewing this topic.

ncb

AUTOSTRADA A7 | Lucrari zona Nod rutier DN2 Spataru | Ploiesti-Buzau Lot 3 05.04.2025

dumbravaandrei

Continuam pe lotul 3...

Vedere spre DN2 din DN2B - Spataru

La aceasta supratraversare a DN2B tablierul asteapta elevatiile:

Spre Pogoanele (supratraversarea DJ203D), pregateau de predale:

Vedere spre Spataru din DJ203D

Vedere spre Focsani

Vedere spre Focsani:

Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

naivu

In teoria mea, faptul ca se inchide improvizatia de la Mizil si se deschide nodul de la Albesti-Paleologu ar trebui sa fie benefic. Cei 11km de A7 pierduti ar fi compensati de o legatura mai buna cu DN1B. Rog pe cei care circula (si vor circula in viitorul apropiat) in mod curent pe A7 Dumbrava-Buzau sa-mi confirme daca se va circula mai bine (sau nu) in noua configuratie.  :D

dumbravaandrei

La capatul lotului 3, era destul de multa miscare:

Organizarea de santier a celor de la Nurol-Makyol:

Podul al lung peste CF si DN2B:

La giratiile nodului au inceput lucrarile de amenajare, acum se pregateau devierile:

Cam atat, deocamdata.

dumbravaandrei

@naivu legatura e la fel de proasta si prin Mizil si prin Albesti. Sigur nu vorbim de un castig.
Calea ferata trebuie trecuta in ambele situatii (la Albesti e foarte proasta trecerea respectiva), mai ai si giratoriul la Albesti, ca sa nu mai zic ca acum trebuie sa traversezi tot Mizilul, nu 1/4 din el. 
La care mai adaugi niste km de DN

horatiu.cosma

Evident că e mult mai avantajos sa poți merge pe A7 până la Mizil (chiar și cu o ieșire improvizată) decât doar până la Albești (cu un nod definitiv). Se pierd minute bune pe DJ-urile alea paralele A7.

voicul

Nici eu nu vad cum ar putea sa fie mai bine sa "pierzi" 11 km de A.
Bine ca e temporar.

hefaistos

:D  :D  :D
Sa nu uitam ca acum doar 3 luni alternativa la Bucuresti Urziceni Buzau era oripilanta. (ma rog si in varianta actuala este 2 treimi oripilanta,sa fim sinceri)
Si sa ne dorim ca "temporarul" sa fie cat mai scurt cu putinta.
Eu sper ca in iunie sa mergem pana la Buzau (Spataru ca sa nu cream confuzii) dintr-o bucata. Atat de la Bucuresti cat si de la Ploiesti  :-[ 
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Dan_R

Sper sa-si fi invatat lectia la sudura pe vant/vreme rece, ca vad ca toata saptamana viitoare e nasol. Pe de alta parte sper sa foloseasca zilele astea ca sa ridice suportii temporari si sa fie cumva pregatite etapele, caci altfel inseamna ca doar au inchis degeaba portiunea respectiva....

naivu

Luându-mā dupa harta, DN1D de la Albesti-Paleologu parea mai bun ca DJ100C de la Mizil, iar giratoriul din Albesti-Paleologu mai bun decat virajele de 90grade din Mizil; dar, atunci cand practica contrazice teoria, nu practica e de vina  :) !

Sebi

https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/incident-socant-pe-a7-in-buzau-un-sofer-a-cazut-cu-masina-de-pe-un-pod-aflat-in-constructie-de-la-mai-bine-de-10-metri-inaltime-3187695

QuoteUn șofer a căzut cu mașina de pe un pod aflat în construcție, pe autostrada A7 în județul Buzău, după ce a ignorat balizele de semnalizare și a pătruns pe un tronson închis circulației. Autoturismul a plonjat de la o înălțime de peste 10 metri și a aterizat pe roți, iar bărbatul a scăpat nevătămat. Potrivit primelor informații, șoferul a ieșit de pe un drum județean și a intrat pe autostrada aflată în construcție. Bărbatul a intrat cu mașina printre balizele care interziceau accesul pe podul în construcție. A continuat să ruleze pe o porțiune asfaltată, însă, când a ajuns la capătul podului, unde șoseaua nu era finalizată, acesta a încercat să frâneze, dar a fost prea târziu. Autoturismul a lovit grinzile metalice ale podului și a căzut în gol printre ele, de la o înălțime mai mare de 10 metri.

hermes

Va dati seama cam ce popor avem? Ce reguli, ce respect fata de lege, ce daca e santier? Degeaba se fac autostrazi, idiotii vor continua sa moara si sa ii traga si pe altii dupa ei...
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

M_Z

Pe primul meu șantier aveam aceeași problema, toți dădeau la o parte semnalizarea și treceau așa că am pus cate 2-3 cupe de criblura in spatele balizelor. Evident că un idiot s-a crezut in tanc, s-a suit cu mașina pe grămada de criblură și a rămas suspendat.
A venit să cerșească să îl scoatem de acolo după ce în prealabil ne dăduse cu ignore când strigam la el sa nu intre.
I-am zis doua de dulce și l-am lăsat acolo.

Striker

AUTOSTRADA A7 #325 De la Focsani la Adjud | Stadiu lucrari 05.04.2025

Mulțumim Răducu!

dumbravaandrei

Quote from: Dan_R on April 06, 2025, 04:57:26 PMSper sa-si fi invatat lectia la sudura pe vant/vreme rece, ca vad ca toata saptamana viitoare e nasol.
Pentru sudură se folosesc niște corturi speciale, nu se sudează în vânt sau ploaie (pentru cine a pus mâna vreodată pe un aparat de sudură, știe că în astfel de condiții sunt slabe șanse să se formeze arcul, chiar și cu super mama supertit-urilor). Cât despre rece afară, nu e chiar atât de rece încât să afecteze sudarea.

Unde au fost sudurile proaste a fost vorba efectiv de incompetență.