News:

Tur de forță pe A0, 12-13 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1.

Main Menu

Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 10 Guests are viewing this topic.

zzv

Foarte frumos lotul 1 pana la Tisita, poate explica cineva de ce nu s-au apucat inca de deviat DN2 si de lucrat la pasajul peste A7  la minutul 2:00 ? Adica sunt avansate lucrari mult mai mari A7 peste Dn2 cativa km mai incolo dar acesta nu este nici macar inceput..

Radu_A

Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

dumbravaandrei

La Rastoaca-BC se va face o alta descarcare temporara? Nu de alta, dar in DJ-ul ala ingust, daca ai varsat o autostrada, in 2 luni ajunge la nivel de teren arabil in cel mai fericit caz...
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

pista_bacsi

E complicat să faci o descărcare provizorie din cauza liniei de tren. Cred/Sper ca vor deschide până dupa Adjud. Altfel va fi nebunie pe acolo.

Oare descărcarea arheologică e gata? Noi ne făceam griji de bani, de capacitatea de construcție, dar avem probleme de bază în a avea aliniamentul liber.

danutzu_1069

Pai descarcarea arheologica , deminarea, si alte d-astea nu se fac inainte de proiectare?
Ori, proiectul este pe masa la A7..

saphza

@zzv am vazut trecand pe acolo niste markeri in teren... posibil sa o inceapa curand. Oricum, zona fiind asa de plina de trafic greu (mergeti prin Garoafa si veti vedea), poate ca lasa devierea asta pentru cand au restul lotului "la tipla".   

horatiu.cosma

^^
Arheologia finală (adică efectiv scos din pământ vestigiile) pe FIDIC Roșu se cam face la construcție, fiindcă la proiectare încă nu e terenul expropriat. La FIDIC Galben se face în timpul proiectului tehnic, fiindcă terenul e deja expropriat după SF (în timpul licitației de lucrări), iar constructorul e deja mobilizat și contractează echipele de arheologie cât timp face proiectul tehnic.

Feri

Autostrada A7 Ploiești-Buzău Lot 3 | #NUROL #MAKYOL | complet | 2025.03.07

Mulțumim ASCORO!

ncb

AUTOSTRADA A7 Focsani- Bacau lot 1 Asfaltari zona Garoafa | LIVE

Raducu P Drum

M_Z

@ncb mai bine nu postai filmarea asta  :ty:

GIV

dumbravaandrei

ca e doar sectorul de teste...
pe restul lotului lipseste bsc-ul necesar inainte de asfalt...

bine... si la cum e asternut cu siguranta sunt detalii la care se poate comenta.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

Stef

Dronathon 5 Extras: De sâmbătă până astăzi au fost ridicate 48 de grinzi pe Focșani - Bacău Lot 2.

Striker

A7 MOTORWAY Ploiesti-Buzau Lot 3 | Asphalting km 51+650 12.03.2025

Mulțumim Răducu!

horatiu.cosma

Oriunde întorci capul, miroase a asfalt  :D . Frumos frumos, bravo! Păcat că vin ploile, că începuse chiar promițător primăvara asta.