News:

Tur de forță pe A0, 12-13 martie:
A0 Sud 3, A0 Nord 1.

Main Menu

Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

5 Members and 13 Guests are viewing this topic.

Stefan01

Și lista continuă cu celebrul lot 3 Lugoj - Deva, de pe A1: alunecările din apropiere de Holdea podul peste râul Mureș și podul executat prea jos peste DN.

Ionut

Da. Comsa a bușit și rampa unui pasaj tot pe A1 LD3, unde era la cotă și a scos tot. Era izvor jos.

Și Porr a dat buleală la Stejeriș pe A10.

Pizzarotti? :lol: Cea mai penibilă dudă mi se pare alba-neagra cu lansatorul pe A10.

Dacă mă gândesc bine cred că găsesc buleală și la Strabag.

Toți constructorii dau cu mucii-n fasole. Uneori foarte grav, rezultând întârzieri serioase.

Ah. Stați. UMB călare pe țeavă pe A7? 4 morți. Și aia e tot buleală, dar e drept că din alt tip de registru.

Stefan01

,,Pizzanocchio" ? ,,Stă dealul." :lol: Pe A7 au avut noroc cu Retter. Aktor pe A10 au creat o avarie la magistrala de apă, în apropierea localității Oiejdea.

ncb

AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau lot 1 | Focșani - Domnești Targ 10.03.2025

Raducu P Drum

Stef

Guess who's back  :cool:

Începem Dronathonul 5 de la Focșani spre nord, la Nurol am filmat cu o săptămână în urmă, iar UMB atunci încă nu lucra la pod.

pista_bacsi

@Stef Multumesc de video-uri! Sunt toate utilitățile relocate pe traseul A7 de la Focșani la Pașcani?

Stef

Nu am ajuns încă la Pașcani, le voi filma zilele viitoare să fie cât mai de actualitate.
Dar acum o lună erau cei de la Cisgaz pe lângă Trifești, nu cred că au finalizat, nu cred că au terminat nici lucrările arheologice, au fost peste 500 de morminte la Trifești.

horatiu.cosma

Se vede și în filmarea de acum că nu sunt toate relocate.

raulbogdan23

Poti sa adaugi si zidurile de sprijin rupte de pe centura Zalau, buleala la placa de pe centura Bucuresti (nu mai stiu la cine era, dar tin minte ca au spart placa ca sa refaca)

danutzu_1069

Daca nu greșesc, filmulețul-reclama a lu' Coni, este de asta toamna-iarna, nu e recent. Cred ca este inainte sa se constate buleală. Se vad corturile pentru sudura, care acum nu mai sunt. iar la nod Mizil nici urma de grinzi care, am înțeles ca au început sa se adune.
(ok, scrie ca fost lansat acu' 8 ore dar asta nu indica si cand a fost făcută filmarea)

oneLess

Și mie mi s-a părut că nu e prea recentă filmarea, dar contul a fost creat azi, conține doar acest videoclip.

PaulS

AUTOSTRADA A7 Focsani- Bacau lot 2 Primele grinzi Pasaj peste DN2 si CF | LIVE
Raducu P Drum

Stef

Continuăm dronathonul cu Focșani-Bacau Lot 2. După cum se poate observa, câteva pasaje au deja grinzi, urmând ca de azi să înceapă megapasajul de la Domnești Târg.

Pare că tot focusul e pentru centura Adjud.

horatiu.cosma

Mulțumim de filmări. Arată promițător, in special la structuri, unde au avansat bine anul acesta, își dau și ei seama că acolo e drumul critic al proiectului. S-au apucat și de ridicat grinzi, au vreo 2000 de ridicat pe Focșani - Bacău. La terasamente in schimb nu e agitație prea mare. Mă așteptam pe Adjud - Răcăciuni să dea drumul la treabă mai serios. Probabil trag mai tare pe Bacău - Pașcani la umpluturi și apoi se mută aici.

marius.firtonea

Poate explica cineva care e criteriul dupa care s-au ales grinzi de beton vs grinzi metalice, aici pe A7 vad ca e destul de aleator?