Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

Stef

Trece anul acuși și nici măcar parcările de scurtă durată de pe VO Bârlad nu-s gata  :lol: Și acolo chiar ai 500 metri pătrați, nu mii.
Revenind la A7, până la CIC, S1/S3-uri etc, prioritar cred că sunt nodurile nedeschise de pe loturile date în circulație.

M_Z

Sunt gata de ceva timp @Stef .
Doar că sunt sub cheie până se face contractul de pază și întreținere.
Aceeași poveste e peste tot.

ovicor

@26ld , a mentionat Pistol in interviu despre AON4, estimarea lui este oct-noi 2025, si facea referire la mobilizarea insuficienta a chinezilor.

Radudbr

Am fost si eu azi pana la Buzau cu treaba, cu plecare de la Focsani. Mai tarziu decat restul dar abia acum am apucat, nu dati cu parul O:-). Pe ceata si vizibilitate redusa, drumul a fost genial, fara efort sa vad ce vine de pe contrasens ca pe DN2. Se lucra in diferite puncte pana la Buzau. La terasamente, la sferturile de con ramase nebetonate, se puneau parapeti la pasajele peste autostrada si se lucra si la niste spatii de servicii, erau chiar multe utilaje acolo. Sunt si vreo 2-3 trambuline mai uratele, prima chiar la inceputul lotului 3 spre Buzau, inainte de pasaj.
Am vazut si lucrarile de la Tisita spre Tecuci pe dreapta cand am fost vineri la parinti. Stiu sigur ca a fost foreza anul trecut prin vara daca nu ma insel pe partea dreapta a DN24 cum mergi spre Tecuci, pe stanga nu am prins-o in drumurile mele. Iar peste DN2 sunt si descoperiti pilotii, sunt puse si coloanele de fier forjat, se vad cand treci pe acolo.

pbh

Parcarile (spatiile de servicii) nu erau/sunt pentru o licitare separata? Ocazie cu care vor fi in sfarsit parcari la nivel occidental cu benzinarie, statii de incarcare, magazin si toaleta (functionala, nu cu lacatul pus si tufa cu frunze late in proximitate).
Ca spatii si cu motel pentru TIR-isti nu se mai fac.
Sper ca la licitatii sa participe si UMB. Pana acum ei au cea mai moderna statie de incarcare EV-uri, la Adjud - Podul Turcului.

NoWords

Din ce am citit in trecut pe aici, in contract este mentionata si finalizarea lor. In momentul de fata nici macar cladirile nu sunt gata  :lol:

Edit: Daca te referi la echiparea lor cu EV-uri si alte bazaconii de genul probabil sunt licitatii separate, cine stie cati ani vor trece pana le vedem 100%..

26ld

@ovicor Mersi, imi scapase asta din video.

pasadia

@zzv - autostrada nu traverseaza DN2 la Tisita ci ramane constant la vest de ea. Si ce ai vazut tu pe dreapta pe sensul de mers spre Tecuci nu e propriu-zis nodul de pe autostrada. Nodul de acces spre si dinspre autostrada e la vest si se varsa in DN2L iar ce ai vazut tu acolo este nodul dintre DN24 (pe care te aflai tu) si relocarea DN2L (care va beneficia de un pasaj peste CF si DN2). Pentru detalii mai clare vezi harta asta

GIV

balastiera de pe focsani bacau 1 pare cam neclintita momentan..  mai e si un gard pe acolo...

Stef

Până reușesc să filmez ca lumea Bacău - Pașcani, am făcut o comparație la 6-7 luni pe Focșani - Bacău.

MARIVS

https://youtu.be/KI3LSBOWwBc?si=-ySQgabMQ-zAjoad

Asa este sau Grindeanu vorbeste iarasi ca sa bifeze activitate la locul de munca?

mike_us

@MARIVS Poți verifica harta CESTRIN sau API pentru a vedea procentul de execuție.
Anul trecut au fost realizate o mulțime de filmări pe acest lot, care pot fi găsite pe YouTube.
Lotul are aproximativ 28 de kilometri și este aproape finalizat, cu excepția câtorva supratraversări. Este destul de probabil să fie gata până în martie.

danutzu_1069

O mare exceptie, pasajul de la Mizil care nu are montata NICIO grinda.
Si el zice ca in doua luni da drumul la trafic?

Pai ca sa puna grinzile, trebuie inchis traficul pe lotul 1, ca n-ai pe unde sa iesi. Nodul anterior nu este dat in circulatie... :lol:  :lol:  :lol:

Concluzia: povesti pentru adormit copii!!

survola

Peste A3 cum s-au pus grinzile?
S-a închis câte o noapte și gata.

carutasul

mă rog, în martie e probabil realizabil, dar m-a distrat titlul cu "e gata de inaugurare". Un fost șef de-al meu m-a învățat un proverb bulgăresc care spune că un lucru e gata atunci când e gata iar până nu e gata... nu e gata :)