Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 19 Guests are viewing this topic.

hefaistos

Rămâne cum ai spus initial.
Sunt multe structuri. Cumulate pe toate cele 3 loturi. În condițiile în care pe Buzău Focsani s-au apucatcdextabliere prin vara și încă n-au terminat, e greu de crezut ca aici, unde sunt cam de 3 ori mai multe, vor termina în 9-10 luni, adică din martie pana în decembrie.
Sa nu uitam ca în paralel mai au de lucru la elevatii, și aici, și pe Bacău Pașcani, si pe A8.
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Stef

Loturile 1 și 2 arată bine și de la sol, însă lotul 3, care pe CESTRIN a progresat de la 19% la 20% în câteva luni, pare greu tare anul ăsta. Sunt 2 pasaje lungi și alte multe poduri care nu știu cum ar putea fi gata în 11 luni, dar cine știe.
O să pun săptămâna viitoare o comparație pe Focșani - Bacău și revin peste o săptămână la Bacău să continui spre Pașcani.

Horațiu, la filmarea asta se vede și lița de pe LEA  O:-)

horatiu.cosma

Mvai, ai împachetat dronă in "noroc", nu glumă  :D . Da, pe lotul ăsta stau rău de tot în special la poduri, și sunt aproape 3km cumulat (echivalent autostrada). Slabe șanse anul ăsta, cum am zis și în estimarea mea cu ce va face UMB in 2025.

ncb

AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau lot 2 | Lucrari
zona Adjud 25.01.2025

Raducu P Drum

ncb

AUTOSTRADA A7 Focsani - Bacau lot 2 | Lucrari
zona Racaciuni 25.01.2025

Raducu P Drum

Stef

Încă nu am filmat Bacău-Pașcani că nu permite vremea. Dar din teren, la cum/unde sunt mobilizate momentan echipele, pare că vom avea Focșani-Adjud (poate fără nod Tișița) și ceva-ceva pe Roman-Pașcani (probabil nod Roman Vest DN15B - nod Săbăoani) poate chiar înainte de finalul toamnei.

26ld

@Stef Deci cum a zis Pistol in "interviul" cu Gandul. Nu e cea mai rea solutie considerand ca UMB vrea sa termine ce are pe A3 anul asta, plus Dx6. Nu a zis nimic de finalizarea A0N4 anul asta, asa cum se specula, sau poate ne face UMB vreo surpriza. Insa la cat de mult de munca e la structuri pe A7, inclusiv podul peste Buzau care nu e gata, cam greu.

Stef

^Nu am văzut interviul lui Pistol că m-a blocat pe facebook  :troll:  O să-l caut pe gândul. Am văzut doar harta lui Scrioșteanu care nu includea nimic la nord de Bacău (șanse bune pe anumite porțiuni), dar includea Focșani - Bacău 3 (extrem, extrem de greu).

Allex

S-au prelungit cumva termenele pe Focsani - Bacau si Bacau - Pascani? Din cate stiu trebuiesc finalizate pana in noiembrie anul acesta toate loturile. Si cand spun finalizate ma refer la 100% (cu parcari, CIC si restul), nu la ~ 90% unde se poate deja da in trafic.
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

Ionut

Termenele inițiale sunt septembrie 2025 pentru Fc-Bc 1, respectiv noiembrie 2025 pentru celelalte 5 loturi până la Pașcani. Așa cum zic/zicem de 2 ani de zile, UMB va primi extensie oricât va fi nevoie.

NoWords

Ca vine vorba de parcari. Cele de pe loturile deja deschise cand au de gand sa le finalizeze?
Stiu ca nu pare mare lucru, dar vad des tiruri oprite pe banda de urgenta ori in dreptul intrarilor in spatiul de serviciu.

der_strudel

QuoteStiu ca nu pare mare lucru...

Este foarte mare lucru. Sper sa le termine cat mai repede, pentru ca avem deja o distanta considerabila fara nici o oportunitate de a opri pentru o pauza in siguranta. Doar daca parasesti autostrada si mergi la cea mai apropiata benzinarie de langa autostrada. Insa e incomoda chestia asta.

Oricum, e super bine ca au deschis asa, insa trebuie urgentata finalizarea completa. Pana la urma nu e mare lucru sa faci o cladire banala cu doua toalete, o placa de beton si sa delimitezi locurile de parcare cu niste vopsea.

26ld

^De acord ca nu e mare lucru, insa intretinerea lor e o problema pe care nu vrea sa si-o asume nimeni. De aia fac licitatii care dureaza ani de zile pentru curatenie si paza, posibil ca sa castige cine trebuie contractul sau sa nu castige nimeni, in functie de ce vrea CNAIR si/sau cei care numesc oamenii la CNAIR.

NoWords

@der_strudel Cand se vor deschide loturile ramase ( podul buzau - lot 1, lotul 2 si 3 din Ploiesti Buzau ) atunci chiar devine o problema urgentarea parcarilor, fiind deja o distanta considerabila, 144km daca nu gresesc.

Momentan este ok si asa, dar nu ar trebui ignorat deloc.

zzv

Ieri am trecut pe la Tisita și sunt niște lucrări spre Tecuci imediat pe partea dreapta. Ceea ce mi se pare ciudat este ca nodul Tisita este pe partea dreaptă a DN2 cum mergi spre Adjud și autostrada trebuie să traverseze DN2. În locul acela nu am văzut pile de pod ridicate, nu le-au început încă ?