Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 7 Guests are viewing this topic.

hummingbird

Plus centura Timișoarei, unde nu știu dacă au proiectare mai lunga de 6 luni  ???

pelan87

La nod Mizil am vazut astazi cateva elemente noi de tablier, in plus fata de cele care erau acolo de anul trecut. Macaraua pentru descarcare era acolo, poate mai sunt mai multe de venit.

La celalalt pod cu probleme, pe DJ 102H, nu era nimic nou vizibil de jos, cu exceptia faptului ca au disparut acele mini-corturi pentru sudura, care erau inca pe pozitie saptamana trecuta (la imbinarea dintre 2 deschideri).

Radu_A

^^ Nurol la centura Timisoarei?
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

horyatm

voicul

DRDP Iași: update Șantierul Autostrăzii A7, Bacău – Pașcani, Lot 2, Trifești - Gherăești.

DRDP Iași: Update șantierul Autostrăzii A7 Bacău–Pașcani Lotul 1 Săucești - Trifești

Echipele constructorului au revenit pe șantierul Autostrăzii A7, Bacău – Pașcani
Imagini de pe Lotul 1, Săucești - Trifești, zona Dumbrava - Filipești, unde sunt în execuție lucrări specifice acestei perioade, permise de condițiile meteo:
✅ umpluturi pământ
✅ exploatare gropi împrumut
Durată execuție: 30 luni;
Stadiu fizic: 20,80%
Valoare contract:
• LOT 1: 1.638.322.250,22 lei, fără TVA
Sursa de finanțare: fonduri europene - PNRR

Hercule

A doua filmare spune multe despre competenta DRDP, cel putin in ale informaticii si comunicarii.
(Spoiler: e un video de 480p de 53 secunde, fara sonor si care prezinta o imagine statica)
Deșteaptă-te române!

horatiu.cosma

Mai tare m-ar bucura niște poze/filmări cu lucrările la poduri de pe Focșani - Bacău - Pașcani. Sunt 15km de poduri acolo (echivalent pod dublu de autostradă), de 3 ori mai mult decât pe Buzău - Focșani (unde mai e de lucru la podul peste Buzău). Aici e punctul critic, nu la mutat pământ, unde au demonstrat că sunt experți.

Stef

Focșani - Bacău vin în următoarele 3 zile. Cu bune și cu mai puțin bune.
Pe Bacău - Pașcani m-am împotmolit grav. Revin săptămâna viitoare dacă ceața și umiditatea se retrag.

hermes

^^^ Competenta la DRDP-ul condus de Laicu, postacul cu zece conturi care toata ziua e pe forumuri și comentează aiurea? Mai țineți minte Centura Bârladului cât a durat, deși Laicu asta e originar chiar din Bârlad? Dar scandalul cu chiria plătită pentru sediul DRDP la preț de câteva ori mai mare ca prețul pieței?
Numai pile sunt angajate la regionala CNAIR, multe sinecuri acolo pentru rudele unor politicieni flămânzi...

Și noi vrem competența?
The only time Success comes before Work is in the dictionary.

WebSrc

Ceva noi date, imagini de azi pe lotul 2 Coni-Trace de la Pasajul Fulga-Mizil lipsa aveti?!