Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 8 Guests are viewing this topic.

Dan_R

Pana la urma exista informatii certe legate de erori la suduri la tablierul de la DJ 102H - parca acolo s-a scris in media ca ar fi probleme la suduri. Si daca doamne-fereste se repeta epidosul Alsim de la breteaua A0-A2, se deschide lotul asta dupa vara, la "pachet" cu Nurol...
Sunt curios de evolutia mesajelor autoritatilor legate de deschiderea acestui lot, ca deocamdata e cam "liniste", iar acum 1 luna aproape era certa deschiderea.
Oricum daca au de reparat suduri, nu pot pune predale si suprabetona, deci cel putin inca 1 luna daca si vremea va permite, mai au de lucrat la pasajul ala ca sa speram la o deschidere fara pasjul de la Fulga (si sa devieze atunci prin bretele traficul). MI s-ar parea nejustificat sa astepte pana vine tablierul si de aici si sa termine pasjul...
In fine, sunt supozitii, sper sa existe si bani in buget pentru plata lucrarilor

NoWords

Sunt curios daca vor rezolva trambulina destul de urata de pe lotul 4 - undeva prin zona pasajului peste DN23. Daca ai viteza mare te zgaltaie serios :)

Boz

Salut,
Care e ideea aici, de la Bucuresti o sa putem merge spre Stalpu, dar de la Buzau nu va fi iesire?

danutzu_1069

Spre ca realizezi enormitatea întrebării / a nedumeriri.
Ar fi bine sa citești, in ce condiții este acea ieșire de la Stâlpu.

Spor la lectura!

ncb

AUTOSTRADA A7 Bacau-Pascani lot 3 Lucrari
zona Mogosesti Siret 20.01.2025

Raducu P Drum

dumbravaandrei

Așa cum am mai spus înainte de Crăciun, pe lotul 2 Ploiești-Buzău următoarele grinzi trebuiau aduse pe 20.

În seara asta, cei de la Deme veneau cu 3 dintre ele, erau la Albești la popasul ăla ad-hoc.

Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

Oneinthecrowd

^ Erau pentru Nurol. Au plecat de la Negoiesti.

QuoteData: 19 Ianuarie 2025

Ora: 12:00

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că, astăzi, 19 ianuarie, începând cu ora 18.30, se vor deplasa șase transporturi agabaritice pe traseul int. DN1/DJ 140 – DN 1A – DN 1 – DN 1B – DN 1A – DN 1B – DN 2 – DN 2B – int. DN 2B/DJ 203D, formate fiecare dintr-un camion cu lungimea de 47 de metri și mase cuprinse între 95 și 102 tone.

Sursa: https://politiaromana.ro/ro/info-trafic/transporturi-agabaritice1737281784

dumbravaandrei

Nurol  :o  :o ?!? WOW! Deja aduc grinzi?!? Allah, să nu se deoache! 

Chiar mă întrebam unde pun grinzi de beton la supratraversările de pe Mizil-Pietroasele.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

Oneinthecrowd

Au umplut deja parcarea viitoare cu grinzi (partea dreapta spre Buzau). Si le-au si saltat pe doua pasaje peste A7.

Spadan

CNAIR a postat adineauri pe Fb ca "Miercuri, 22.01.2025, în intervalul orar 09:00 – 17:00, se instituie restricții de circulație pe DN2 (E85), pe sectorul cuprins între km 101+100 și km 104+230 în vederea realizării lucrărilor necesare, de aplicare a marcajului rutier de culoare galbenă, pentru Autostrada Ploiești – Buzău, Lotul 3 : Pietroasele – Municipiul Buzău (km 49+350 - km 63+250)."

Ce marcaj mai aplica? Nu era deja?
Sau se pregateste o descarcare provizorie?

M_Z

Poate doar se refac marcajele provizorii.
Ele sunt realizate din vopsea monocomponenta și au o durata de cca 6 luni. La ce volum de trafic e pe deviere inclusiv auto care ies cu noroi din OS nurol e foarte probabil sa se fi șters prima tura de marcaje.

Stef

Guess who's back?

Începem în forță cu un dronathon pe A7, iar apoi ne mutăm pe A8.

Video-ul de astăzi vine și cu o rugăminte, o găsiți în descriere.  :spam:

NoWords

voicul

De inteles intrebarea, dupa 35 de ani de pauza:
Deja au de gand sa termine?
cu ricoseu:
Adica noi cum mai scriem sute de mesaje pentru 1 cm de A?

Nurol e pe val pe A7.

Ionut

Alt deja.
Au început în martie 2024. E aproape un an, e normal să apară primele grinzi.

WTF.

Ah, că dacă punem Nurol lângă Mapa... sau hai în relief similar, Alsim Alarko pe A0, da... Nurol e rachetă. Stați să vedem, pe A3 Nușfalău-Suplacu nu au fost chiar așa rachetă. Arată mai bine ca acolo, s-au mai rodat. Plus că țineți minte că au A8, tic tac tic tac, 2026.