Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 4 Guests are viewing this topic.

Radu_A

cu mobilizarea pe care o vedem acum la podul peste Buzau putem estima cam in cat timp se deschide si lotul 1 Bz-Fc? cat poate sa le ia? o luna jumate - doua?
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

Ionut

Depinde de vreme. Și dacă riscă hidroizolația și asfaltul tot așa pe vreme rea ca pe lotul 3. Dacă da, atunci final februarie-inceput martie.

zone_rider

Nu inteleg cum UMB reuseste sa aduca zeci de km de tablier metalic pe A7 si A0 iar Trace, la 3 ani de la semnarea contractului, inca asteapta.

mdragos

UMB produce "in-house" la greu. Cred ca le sudeaza la sediu in Adjud. Bineinteles materia prima o iau de la Galati.

voicul

^Tine exemplu simplist:
1. Cobori jos si iei paine? Cine are paine?
2. Nu cobori jos, dar urmeaza sa cobori sa iei paine. Cine nu are paine?

Acum aplica ce nu intelegi tu si vezi ce si cum.

Nu stii ce a semnat Trace si cu ce termene de livrare.

JohannDB

"""UMB produce "in-house" la greu. Cred ca le sudeaza la sediu in Adjud. Bineinteles materia prima o iau de la Galati."""
  Confirm și mi-a confirmat șoferul ansamblului rutier, cu număr UME, azi dimineașă de la Albești Paleologu, Bucov, Blejoi, Ploiești nord/Metro pe DJ 236 cu ieșire-n DN 1 și mai departe pe VO. Ploiești vest, ieșire-n A3PH, DNCB est, la Cernica.... Tabla de Galați, "uzinată" la "fabrica din Adjud", pusă pe trailer și "zburată" la Cernica...... Bravo lor...... !!

26ld

Vad ca nu e pusa filmarea asta aici.

Noi imagini cu Autostrada A7, Lotul Mizil-Pietroasele. Constructor CONI Prahova

ncb

AUTOSTRADA A7 Ploiesti-Buzau Lot 3
Pietroasele - Buzău | Stadiu lucrari 16.01.2025

Raducu P Drum

voicul

Eu nu am nici o emotie cu Nurol.
Cu UMB ca termina pana la Bacau in 2025 - da.

carutasul

au două poduri destul de mari dar stau bine, dacă până la sfârșit de an închid centura Buzăului și de la Focșani până unde ne-o mai putea duce Umbrărescu... oricum va fi de vis :) Prima dată am tastat vin în loc de vis... ceea ce nu e chiar incorect având în vedere zona traversată... Sigur, eu nu discut despre contracte ci despre realizare în contextul general al proiectelor de la noi.

panzer

Eu zic sa nu spunem hop la Nurol pana nu vedem tablierul pe pasjul mare peste CF.

dumbravaandrei

Da, cfr-ul îmi dă și mie emoții pe acest lot. Ei au cheia deschiderii în 2025. Dacă se mișcă și cfr-ul în mod corespunzător, eu zic că la 1 octombrie cel târziu București-Focșani pe autostradă e realitate. Iar de Crăciun poate termină până la Răstoaca.

Până nu văd lucru serios la terasamente pe lotul 3 Focșani-Bacău mă feresc să zic că o să fie gata până la Bacău.

La cum pare acum șantierul, pe la sfârșit de aprilie-mijloc de mai ar putea da drumul la DN2 și DN2b pe pasaje. Însă nu cred că o să facă descărcare temporară în dn2. N-ar avea sens, pentru 3-4 luni să își dea peste cap logistica.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

superdefekt

Se pare ca au inceput sa apara componentele de tablier metalic la Mizil. Vedeti minutul 6:10 din videoclipul de mai sus.

Oneinthecrowd

^ Elementele alea de tablier au ajuns in santier pe 24 Decembrie, pe la 10:30 - 11:00.

Din pacate acel transport a fost singurul pana acum din cate se vede.

danutzu_1069

Aia am vrut sa zic si eu, ca au incept sa apară fiarele.... dar m-am uitat pe o filmare onboard, de anul trecut si erau acolo si la sfârșitul anului trecut.