Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

1 Member and 5 Guests are viewing this topic.

Radu_A

s-a intors UMB azi? dar turcii?
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

pelan87

^
De UMB nu stiu sa zic daca s-au intors sau nu, dar turcii sunt la lucru, au lucrat si saptamana trecuta. Chiar au fost si cativa colegi care au scris pe paginile anterioare ca i-au vazut pe cei de la Nurol la treaba.

MARIVS

Salutare!

Cateva masini UMB au trecut pe la santierul marelui pod de la Domnesti/Adjud, insa nu era activitate (asa mi-a spus cineva din zona).

Din interese personale, mi-as dori ca pana la urmatorul Craciun sa fie finalizat segmentul Focsani - Adjud.

Radu_A

daca se termina Focsani Adjud se termina pana la Bacau
Pariu cu dr4qul4. 200 lei  (la API). Eu am spus ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. El e mai pesimist

Moldovean

UMB revine luni, 20 ianuarie. Am mai menționat asta cu vreo 2-3 pagini în urmă. Sursa este un angajat al lor.

dumbravaandrei

^^ uitându-mă pe filmările lui Răducu P Drum, până la Răcăciuni e perfect posibil să fie gata în 2025, dar Răstoaca-Centura Bacău (lot 3 Focșani-Bacău), cam greu... e în urmă tare acel lot și dacă se concentrează pe el ar trebui să renunțe la alte lucrări prin alte zone.
Mai scriu pe electromobilitate.com. Și pe blogul meu.

ncb

AUTOSTRADA A7 Focsani- Bacau lot 2 Pasaj
peste DN2 si CF LIVE

Raducu P Drum

dr4qul4

semne bune anul are. Daca au inceput deja lucrarile, inseamna ca au primit vesti bune legate de asigurarea bugetulului,
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

mike_us

Prin martie, începem să vedem grinzi aici.

Striker

AUTOSTRADA A7 Buzau-Focsani lot 1 | Pod peste raul Buzau Stadiu lucrari 16.01.2025

Mulțumim Răducu!

raul.olaru

Deci s-a dus mitul ca UMB revine in fiecare an dupa 20 ianuarie.

oneway

Ce va mai place sa bagati batul prin gard. Ce mi-e 16, ce mi-e 20. Au inceput cand au inceput si gata... :o
A0S3 - Aprilie/Mai 2025

gicu

Faptul că au început AICI e mai important. Se confirmă ce se vehicula anul trecut la deschiderile A7, că vor să termine podul și să îi dea drumul împreună cu bretelele din nodul Nurol. Ar fi un beneficiu real, pentru că ar decongestiona Buzăul.

E de urmărit și Nurol unde se apucă de lucru.

mosquito

cred ca au inceput mai degraba de nevoie, de a termina la timp, nu e ca si cum nu mai au kilometri de poduri si nu numai de realizat...

Ionut

@raul.olaru
30 zile ban pentru flaming.
La a doua abatere, ban definitiv.
Toleranța mea e zero, aviz amatorilor.

Ban 30 zile iau și cei care dau like mesajelor scrise de cei care primesc ban.