Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

2 Members and 11 Guests are viewing this topic.

TibiV

Quote from: bogdan4ice on December 28, 2024, 08:12:22 PM... raman la prognoza facuta la inceputul acestui an ca in 2025 vom avea A7 pana la Bacau si 2026 restul pana la Focsani.

Prognoza corecta, cred eu...
Daca ai vrut sa spui "si 2026 restul pana la Focsani Pascani"
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

mike_us

@bogdan4ice Buzău - Focșani cred că este în jur de 1 miliard de euro. Cu ce mai încasează pe DEx12, cred că își pot permite să își mai cumpere ceva utilaje.

Există și posibilitatea să termine 2 loturi pe Focșani - Bacău și 1 pe Bacău - Pașcani, de exemplu. De aceea am preferat să zic 3 loturi, în loc de Focșani - Bacău.
Oricum, important este să continue să deschidă kilometri în 2025 pe DEx12, DEx6, o bucată de A3 și A7.

Deja, pe la mijlocul lui 2025, ar trebui să înceapă să câștige alte contracte.

danutzu_1069

@bogdan4ice, "Referitor la 2025 rămân la prognoza făcută la începutul acestui an ca in 2025 vom avea A7 pana la Bacau si 2026 restul pana la Focsani." Pașcani cumva?

Focsani este inainte de Bacau

TibiV

Mai important mi se pare sa deschida "la rand", adica un lot nou deschis sa fie in continuarea unuia aflat deja in trafic...
Adica sa nu deschidem un lot ca "are termen" (adica intre nicaieri si niciunde), ci pentru ca are o continuare logica/fireasca...
Cred ca este mult mai important decat "respectarea calendarului contractual".

Poate nu respecta logica termenelor contractuale, dar respecta logica sofatului pe distante cat mai lungi "dintr-o bucata"...

A-pro-pos, are cineva tabel cu loturile UMB A7: data atribuire, semnare contract, OIL, data contractuala de incheiere? DOAR pe A7...

bogdan4ice

@danutzu_1069 la Pascani ma gandeam din pacate nu mai pot edita.

mike_us

@TibiV
Termenul inițial pentru finalizarea tuturor loturilor este sfârșitul lui 2025, conform informațiilor de pe Cestrin.

Focșani - Bacău
  • 29.09.2025
  • 03.11.2025
  • 03.11.2025

Bacău - Pașcani
  • NOV 2025
  • NOV 2025
  • NOV 2025

Totuși, acest termen nu ia în considerare posibile întârzieri legate de relocări sau alte probleme.
Să credem că pe cele 6 loturi, care însumează aproape 200 de kilometri, nu va apărea nicio problemă este TOTAL nerealist.
Prin urmare, dacă luăm în calcul o extensie de 6 luni, termenul realist devine mai-iunie 2026.

TibiV

Da, multumesc, dar alea le vad si eu...

Eu incerc sa aflu exact: data atribuire, data semnare contract, data OIL, data contractuala de finalizare a lucrarilor...

rizelgeorgel

Știe cineva secțiunea de 14km de dinainte de Buzău de ce este atât de întârziată? Când credeți că va fi dată în folosință?

TibiV

@rizelgeorgel

De obicei recomand nou-venitilor pe forum sa citeasca 15-20 de pagini in urma pe topicul pe care vor sa posteze.
Tie iti recomand sa citesti 50 de pagini in urma. Ca sa nu mai pui intrebari "de ce e frig iarna" si "de ce este apa uda"...

Doar 50 ca sa nu ma injure @Hercule ca ma iau prea tare de nou-veniti...

bim14

Lotul Nurol a fost ultimul atribuit, asta e explicatia.
La cum se anunta inghetarea salariilor, pensiilor, oprirea angajarilor la stat, tare mi-e frica sa nu ramanem doar cu acesti km deschisi pentru ca taierea investitiilor este mai la indemana. Sper doar sa aiba mai multa minte si sa nu renunte acum la atata munca.
Quote from: bim14 link=msg=438111Am virat 500 de lei in contul API pentru ca la final de 2024 sunt peste 50 de km de A7
Daca vom avea Focsani-Bacau la sfarsit de 2025, mai cotizez cu 500 de lei la API.

rizelgeorgel

Am 10 ani și trei luni de la prima postare, nu sunt nou.
Mulțumesc pentru informare, bim14.

TibiV

Pai si atunci cum naiba pui astfel de intrebari? Nu stii cat a durat atribuirea lotului Nurol, si cat s-a discutat aici despre licitatia aia?...

Poate esti vechi, dar in mod clar citesti rar si "foarte selectiv"...
 :(

dr4qul4

TiBiV, uite aici datele de OIL. Am calculat si finalizarea (rotunjit pana la +1 luna parca).
Nu am data de atribuire si semnare, dar aici a fost doar executie, si toate cele 10 loturile au primit OIL in termen rezonabil de la semnare (nu ca pe A0N4).