Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 5 Guests are viewing this topic.

Geri

Ar putea fi aruncatul de material/asfalt ca in poza, pentru a fi compactat peste nivelul dat de finisor, o posibila sursa de neuniformitate/neplaneitate care se simte in unele locuri?

Powered by API/PUM imgur uploader

sursa pozei:
AUTOSTRADA A7 Buzău-Focșani lot 3 | Râmnicu Sărat-Mândrești Munteni | 05.12.2024

TVlad

Am remarcat si eu aspectul asta cind am vazut initial filmarea. Aparent ar avea sens sa afecteze uniformitatea dar nefiind cunoscator in domeniu, zic sa asteptam opinia unui coleg forumist din branșă.

M_Z

^^

Din contra. Se completează în zonele unde stratul de asfalt așternut de finisor are  imperfecțiuni cum ar fi: zone segregate, dâre, zone de unde s-a desprins asfaltul după cilindrare etc.

E o activitate normala și dacă o vedeți făcută înseamnă că oamenii din eșalon sunt atenți și își fac treaba.

Striker

Fără a fi din branșă, dar ca observator îndeaproape al procesului de turnare asfaltică la unele lucrări de gen, pot afirma că acele cantități infime de material aruncat cu lopata nu afectează uniformitatea compactării. Problema e la temperatura mixturii, care în această perioadă scade rapid și timpul de la turnare până la compactare, relativ același ca în zilele optime, ce duc la neuniformităti ale căii de rulare.

ncb

AUTOSTRADA A7 Buzău-Focșani lot 3 Montare
parapete 11.12.2024

Raducu P Drum