Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

6 Members and 19 Guests are viewing this topic.

danutzu_1069

Greu de crezut.
Fara nicio sursa oficiala, doar ca ... vor.
Asta e doar estimarea / dorinta jurnalistilor.

TibiV

Mai frate, dar jurnalistii aia nu vad filmarile/fotografiile care arata ca nu au cum sa termine anul asta?!?!...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

xenotium2

Intrebari retorice.

Astazi e betia, maine e mahmureala si trezirea la realitate.

Faceti screenshoturi de acum la articolele de genul - pentru ca maine o sa dispara!

danutzu_1069

Mai bine facem asa:

"Stiri din Buzau
Pe autostradă la București! Deschidere pe 15 decembrie

Cele două asocieri de constructori (Pizzarotti – Retter și Coni – Trace) vor să deschidă peste două săptămâni cele două loturi: Dumbrava – Mizil și Mizil – Stâlpu.
Azi s-a mai făcut un pas important înainte. S-au ridicat grinzile (peste autostradă) ale podului dintre Vintileanca și Găgeni:
poza1
poza2
poza3

De mâine, macaralele vor fi mutate pentru ridicarea grinzii centrale și dintre Mizil – Amaru:
poza
Până pe 15 peste cele două poduri peste autostradă se vor pune predalele, iar pe primul se va turna și placa de beton.
Deschiderea A7 de la  Buzău spre Ploiești și București va însemna închiderea temporară a trei drumuri județene (până vor fi gata podurile): cele două enumerate mai sus plus unul la Mizil (Dj100C Mizil-Fulga)
Vor fi două locuri (podurile peste râurile Sărata și Cricovul Sărat) unde se va circula o lună pe o singură bandă:
poza
Aceste mici neajunsuri (trei DJ-uri închise + restricții pe cele două poduri) pălesc în fața marelui avantaj de a se circula de Sărbători, atenție, de la București la Focșani.
Evident, cu excepția celor 14 km a centurii orașului Buzău la nivel de autostradă (lotul Nurol, Spătaru – Buzău Est).
În jur de 20 decembrie, Umbrărescu va da în trafic și el lotul Rm. Sărat – Focșani Sud, ceea ce va completa lotul Buzău – Focșani.
RECORD În 2024 România va număra 150 de kilometri de drum expres și autostrăzi inaugurate, peste 123 km din 2012 (când s-a făcut autostrada spre mare)."

oneLess

Au omis să zică de Bâcu ceva. Se fac 152 !

GodLesS

Circulația rutieră pe autostrada A 3 București – Ploiești va fi închisă, între kilometrii 43+300 – 68+000, timp de două nopți, începând de astăzi, 2.12.2024, ora 22:00, pe câte un sens de circulație.

Măsura de închidere este necesară pentru a permite executarea lucrărilor de montare ale portalurilor VMS și a portalurilor de semnalizare rutieră, aferente Nodului Rutier Dumbrava, parte din A 7 Ploiești – Buzău, Lot 1, Dumbrava – Mizil, tronson kilometric 0 – 21

Sursa

RazesIesean

Multumam fain Stef.

Ce avans fain au cei de la Nurol la Podul peste CF si DN2B, plus terasamentul este in mare parte ridicat.
~~~~~~
Ramasag de 500 lei in contul API ca nu se va scoate la licitatie pe A8 nimic, in 2024, in afara de capatul vestic care va fi semnat in Q3 2024.
~~~~~~

Stef

Chiar da, deși m-am băgat prin niște noroaie, pft.
PS: se vede în filmare cum stau basculantele la cântărire, de reținut.
O să fac o compilație la 40 de zile. Apare mâine sau mai târziu.

dr4qul4

Multumim de filmare. Mi se pare mie sau Nurol poate sa termine descarcarea in 2-3 saptamani dar asteapta dupa Podul peste Buzau?
Oricum e bine ca au prioritizat capetele ca sa scapam de descarcarile alea prin DJ-uri dubioase
Pariu cu Radu_A. 200 lei  (la API). El zice ca UMB pana la sfarsit de 2025 termina: A7 pana la Bacau, Dx6, A0 si DX12 T4. Eu sunt mai pesimist

danutzu_1069

Mmm, se pune la cale inca o făcătură ...o sa termine descarcarea dupa ce e gata UMB... Au primit indicatii in acest sens :lol:  :lol:  :lol:

JohannDB

La ceas de seară și o vreme mizerabilă, la lumina proiecroarelor, nodul Adjud Nord.......

N O T Ă :
 De la momentul la care am incărcat imaginile cu podull peste Olt, de la Voila, când mi-a luat toate imaginile, acum la zile distanță și mai multe încercări în acest timp, din 10 imagini, numai pe astea a binevoit up-loader-ul să preia...... Este jenant.........