Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

7 Members and 18 Guests are viewing this topic.

Radu_A

^^ pai alea nu sunt failuri ca s-a circulat pe acolo pana la sfarsitul anului

prin fail inteleg sa traga ca apucatii ultimele saptamani din decembrie dar sa nu se deschida in circulatie

hai ca am inaugurat pagina 1000  8)  8)

danutzu_1069

^
Irelevant, la mine este 600.  :)

Cum spuneam, sunt mai mult factori pe care nu-i poate controla nimeni.
Este cu... 'daca'

Allex

^^fail e modul CUM au inaugurat dupa heirup. Si evident ma gandec la 2020 la A7 Bacau. Ai filmari cateva pagini mai in spate, unde sunt enumerate si motivele de ce ASA NU. Desi atunci s-a fortat o deschidere inainte de alegeri (2 decembrie parca) si nu au mai asteptat sfarsitul anului.  Si fix 2-3 saptamani de munca ar mai fi avut nevoie pentru a termina elementele de siguranta. Acesta este motivul pentru care tot repet (si sper) sa nu se deschida si lotul 3 ca la Bacau, nu ca nu mi-as dori (eu sau oricine de pe acest forum) o inaugurare cat mai rapida.

Aaaa... si sa nu uitam si de calitate cand vine vorba de heirup. Momentan pe A7 Bacau nu sunt probleme mari, cateva trambuline la niste podete, probabil e ceva normal la autostrazile noi din ce am citit pe forum. Insa... diferenta sesizabila intre uzura pusa in conditii normale si fara graba (intre podul peste canal si km 10) si restul lotului unde s-a asternut in viteza cu ajutorul cuptorului imprumutat de la Geiger la temperaturi foarte scazute. BTW mai stie cineva cat s-a dat garantie pe A7 Bacau?
"Asta-i ţara tuturor imposibilităţilor"

DN2 - E85 | Monitorizare A7 Autostrada Moldova

MihaiD

Stef

Zilele trecute pe lotul 2, pe sensul dinspre Râmnicu Sărat spre Buzău se lucra în 2 locuri la parapete. Sub trafic.

JohannDB

"""......cateva trambuline la niste podete, probabil e ceva normal la autostrazile noi din ce am citit pe forum."""
     Hmmmmm, de multe  ori mă întreb, DE CE trambulie la capetele de poduri (mai a les) ?? Acolo unde ai o ditamai placă de beton de racordare....
     Dacă placa nu-i monolit cu culeea podului, ce face, se scufundă cu tot ce-i sub ea...??

raulbogdan23

Decat 30km trasi de coada si fuseriti mai bine 17km intre Ramnicu Sarat si Caiata sau din capatul celalalt Mandresti - Caiata. Ceilalti km ii pot da pana in 24 ianuarie sau februarie/martie in functie de vreme.

hefaistos

@JohannDB
QuoteDacă placa nu-i monolit cu culeea podului, ce face, se scufundă cu tot ce-i sub ea...??
Raspuns: DA
Placa este de racordare.Adicaracordeaza doua corpuri ce se taseaza diferit:
- structura de beton a podului ce se taseaza mai putin si mai incet
- terasementul de pamant, balast, sau ce o mai fi el. Acesta se taseaza, pentru ca nu poate fi compactat perfect dar se mai taseaza si stratul de pamant de sub el, care dupa milione de ani in acre a stat intr-o nuumita stare s-a trezit acum cu cateva tone de incarcare pe metru patrat. Deci aceste tasari nunt inrente, ele nu pot fi eliminate, doar minimizate efectele.
Cum se minimizeaza efectele:
- placa deracordare; cu ea se formeaza o trambulina, fara ea s-ar forma o treapta aproape verticala.
- compactare initiala cat mai buna, se reduce potentialul de tasare dar se refuce si viteza acestui feomen.
- refacere periodica a geometriei prin reafacerea straturilor de asfalt. Cu cat timpul trece, cu atat aceste refaceri vor fi mai rare. 
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

JohannDB

Păiii, dacă placa se scufundă cu tot ce-i sub ea și tot dăm banii, nu mai bine mai băgăm 2... 3 piloți sub capătul opus culeei al placii și eventual mai lungim placa pentru a ajunge la un reazem mai solid, în corpul autostrăzii/drumului ...??

Stef

O poză de pe net, deci nu e făcută de mine să pot garanta 100% că e făcută în șantier și nu sunt ceva geci furate.
Însă pare totuși că ar fi din șantier.  :rofl: