Autostrada A7 Ploiești-Milișăuți

Started by Ionut, December 18, 2011, 09:02:16 AM

Previous topic - Next topic

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

ncb

AUTOSTRADA A7 Buzău-Focsani lot 3 | Râmnicu
Sarat-Mandresti Munteni 28.11.2024

Raducu P Drum

voicul

@NoWords si deci zecile de mii de soferi de pe E85 nu iti e mila?

@Ștefan31 - Noroc cu CSAT ca a descretizat filmarea lui Raduca ca altfel nu se stie cand mai vedeam ceva.
Il iei ca misto.
Ideea e ca in functie de cum are fiecare bani si timp sa filmeze ... asa apar si filmarile pe forum. Nu e nimic standard si nu poti cere (pe banii si timpul altora) ceva. Dar ideea cand se afla se publica.

Cu lot3 ... mai e ceva mult pana departe.

Radu_A

^^ nu vreau sa supar pe nimeni dar ce vad pe filmarea lui Raducu imi spune mie, amator fiind, ca UMB o sa traga sa termine si lotul 3 anul asta, probabil o sa mai ramana chichite de facut dar trag sa il termine pana pe 22 decembrie si sa intre in circulatie...si nu cred ca are legatura cu nici o presiune politica, mai ales tinand cont de ce se intampla zilele astea, literally nimanui nu-i mai pasa daca se deschide ceva pe infrastructura la noi sau nu, cred ca UMB-ul trag pentru ca vor sa se mute la nord de Focsani si nu vor sa mai ramana agatati aici si in 2025, decat poate punctual la podul de la Buzau...o sa ne dam seama in 10 zile daca reusesc sau nu, poate mai avem parte de o filmare weekendul viitor  :zen:  :zen:

NoWords

@voicul Automat, fiind si eu sofer astept ca painea calda terminarea lotului 3..Cat si restul de autostrada.

danutzu_1069

@Ștefan31, mai am o sugestie, deschide YouTube si adaugă la Abonamente (cu notificare) 'dronarii' pe care vrei sa-i urmărește. Nu uita sa dai like si eventual, un comment.

Ștefan31

Care sunt dronarii ? Radu și Ștefan :D

Ionut

25 de km uzură pe un sens...
Parapete, rosturi, taluzari și șanțuri.
Sferturi de con pe și peste A7.
Supratraversari.

3 săptămâni...

Eu zic că nu.

TibiV

Evident ca nici o sansa.

Mai ales daca ne uitam si la prognoza meteo...
Mama proștilor este mereu gravidă... :)

Radu_A

^ acum ma uitam pe comentariile de la Dex12, din 22-23 octombrie, cei mai optimisti spuneau 22 decembrie, f multi comentau ca Colonesti - Albota se duce in 2025, inclusiv "oameni grei"...

eu aleg sa fiu optimist, negativismul, mai ales ala gratuit ne omoara pe noi ca popor...de aia am ajuns sa votam oameni cu dunga rosie in buletin

hai sa vedem...10 zile, weekendul viitor o sa fie mai clar

voicul

Nu e vorba de negativism aici. E vorba de realitate (conectata si cu calitate si siguranta - ca asa pot sa ii dea drumul si acum).

UMB e cunoscut ca poate accelera la maxim pe ultima suta de metrii. Poate aduca oamenii de pe DX (dar aceea sunt cam obositi).
Intradevar ramane de vazut ce fac si ar fi de preferat anul acesnta, pentru ca https://prnt.sc/Uj4Y-I4d_aqR ... m-a surprins total poza asta.
Fara lot 3 e discutabil cine foloseste A7.

Partea pozitiva (in functie de vreme), ca daca nu e anul asta pe 15 - 20 Ianuarie e cam gata.

danutzu_1069

@Ștefan31, vezi ca stii! Succes!

@Radu_A , nu uita ca muncitorii au fost "arestați" pe șantier si au lucrat fără ... pauza acasă...
aici tine cont si de vreme, vremuri, si sărbătorii. Daca simți nevoia sa fi contra la ceea ce se spune p-aici, n-ai decât.  :)

Radu_A

^ nu trebuie sa gandim toti la fel, discutam pe ce vedem in filmuletele astea, am aratat cand nu e prima oara cand pe forum se subapreciaza "heirupul" de pe ultima suta de metri a lui UMB...

cand a fost ultima oara cand UMB a facut un efort de genu` la sfarsitul anului si a dat fail...chiar sunt curios sa aflu daca stie cineva mai vechi de pe aici

hefaistos

Eu sunt convins ca termina anul asta.
Cand se termina anul? 1 martie? 1 aprilie?
Pariu 500 lei: Pana la 31 decembrie 2024, se va deschide A7 intre Buzau Nord si Focsani Nord. data de initiere a pariului 2 octombrie 2023
Pariu 200 euro, daca pana la 31 decembrie 2029 nu se deschide sectiunea cu tuneluri de pe A1 de la Holdea.

Voicu

^^ Genul masculin sau feminin?

Păi cred că ți s-au dat exemple pentru fiecare sfârșit de an heirupist pe paginile anterioare.

Practica asta au inaugurat-o la centura Bacău, T3 pe DX12 a fost pomenit, ba chiar și T2 DX12 are problemele lui.

Ionut

Bună asta.
Să nu o dăm în partea cealaltă totuși.

Cred că dacă se întorc pe 13 ianuarie și DACĂ iarna e uscată cât de cât, se deschide în februarie, maxim 1 martie.